War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl: t-35 is csak addig lesz OP amíg össze nem futsz egy okosabb ellenféllel, múlthét szombaton kettőt is egy lövéssel kikaptam oldalról a bt-7 tankommal(ammorack)
én egyedül csak az i-153P Chaikát vettem meg, kb ennyi értelme volt ennek a kritikán aluli eventnek.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ezek lettek, meg ráadásként 30 nap prém account.:
Neubaufahrzeug
Pz.III N
#KV-1B (756)
Pz.Bfw.IV.
T-35
T-126
*T-III
ZUT-37
T-34E (Shielded)
SMK
Tegnap este eléggé későn vásároltam össze a cuccokat, így nem sokat teszteltem még őket. A T-35-öt én is elvittem két körre. Tényleg nagyon durva a cucc. :-) Valóban akkora mint egy hajó. Az egyik csapattárs lehet még nem találkozott ilyennel, mert odajött közel a kis BT-jével és látszott, hogy nézegeti, mint a partra vetett bálnát. Elég mókás volt. A két csata alatt nem tudták kilőni alólam, de nem is csodálom, mert 10 embert elég sok időbe telik kiszedni, meg akkora böhönc az egész, hogy azt sem lehet tudni, hogy ezt most hol is kellene lőni, hogy valami kárt tegyenek benne. :-) Szóval elég űber a cucc így elsőre.
A Neubaufahrzeug is elég ígéretesnek tűnik. Abban a tier-ben a 75 milis ágyú elég pusztító. Az első körben volt vele vagy 9 kill-em.
Utoljára szerkesztette: Big Blaster, 2015.11.02. 18:25:39
ez így azért elég sok idő..
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.02. 15:51:50
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
persze akinek van préme meg prém tankja annak gyorsabb, de ne hogy azt mondd, hogy a játékban az összes repcsit és az összes tankot kifejleszteni FULLOSRA!!!!! nem kevés idő mert akkor magam alá szarok 😄😄
Nem képes átütni a Párduc G a T-34eket szemből. Újabban legalábbis. Reggel az első csatában persze szemből 1-1 lövés volt a két T-34-85. Utánna meg elszabadult a pokol! 😄 Amit bekaptam lövést tudjátok mit művelt! 😄
nekem van prémium fiók meg prémium tank és így a jó csatáknál átlag 8-12 ezret simán lehet hozni.. és akkor még a szorzókról ne is beszéljünk.
tankok kifullozása meg inkább t5-ben sok, előtte nem olyan drágák
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.02. 11:01:26
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Ezekkel is csak SL-t kapsz, RP-t nem. 😞
"Beowulf" - requires elimination of player-controlled plane of 3 ranks higher than your own vehicle's rank.
Ez a kettő van!!!<#awink>#awink>
...és mind +Silvert hoz a konyhára!!!!
Tudom, hogy van, mert már kaptam!!!-😊
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.02. 04:17:57
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Egyedül az adott jármű bonusz RP/SL százaléka számít.
Lassan egy éve csak szombaton voltam online.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.01. 21:17:45
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
inkább 3 év kő kemény kockulás
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.01. 20:43:15
Rögtön nem lett vereség, + 4 tankot ki is tudtam iktatni. Fantasztikus. Eddig 10 csatánként jött össze ennyi 3.7.ben. 😄
Ez mellett még játszok a HotS-al is (blizzard játék) és teljesen más a fejlesztők hozzáállása. (pozitív irányban)
Egyébként most már jöhetnek a brit tankok. Addig ugyanis nincs sok teendő.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.01. 19:39:27
<#nevetes1>#nevetes1> ez már a trollkodás mesterszintje igaz?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem látják be, hogy ha esetleg kicsit tényleg a játékosokért lenne az egész, akkor sokkal többen vásárolnának?
Fél éve tőlem már egy vasat sem kaptak, ha nem változtatnak a hozzáállásukon ez így is marad...
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.01. 15:00:34
Eddig: Festés Tier I tankokra, 40% booster, 2x backup Tier I tankokra..

Ma valaki golden wager?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"Nem adom fel, míg egy darabban látsz
Nem adom fel, míg életben találsz
Nem adom fel, míg nem robbanok szét
Míg akad egy kerék
Mit tovább vihetnék
Mi tovább forog még"
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.11.01. 02:05:28
3 rohadt óra alatt nem lehet megszerezni egy szimpla kitüntetést. <#levele>#levele>