37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    barátunk ismét alkotott.

• Droughert
    Az hogy a grafikon mi alapján számol, vagy mit mutat nem tudom (lehet bugos), de ha megnézed a számszerű adataidat, akkor egyértelmű, hogy nem mentél szim csatát, és nem is ír csataszámot, és számszerűleg sem mutat semmilyen változást a szim adatlapot, ellenben a másik két mód igen, mert gondolom ott azért játszottál (van +3árkád és +93rb csatád). Olyan nagy hülyeséget nem mutathat, mivel a gajin-tól veszik az adatokat.
  • Max_Andaxin
    Amúgy meg...az itteni arcade mennyiben különbözik a konkurens játéktól...már...azon kívül, hogy az azért ott jobb...még a HP-s megoldás ellenére is. Más a grafika, meg itt van közben repülési lehetőség is???? Ugyanaz a henelés megy....kevert nációkkal....
  • Max_Andaxin
    Nagyon jól fogalmaztad meg a lényeget! Az elején én is azzal kezdtem...aztán rájöttem, hogy van RB...is...de az akkor még nem ilyen volt...és valahogy az sem jött be annyira. Ekkor kötöttem ki a SIM- mod nál, ami már azt adta, amiért én elkezdtem tankozni - és amiért a WOT-ot is végleg ott hagytam. MIszerint ha már tankos játék, akkor ne degradálódjön le arra a szintre, hogy mindenki mindenkit lát, van segítség, meg átötés marker merg miaf***om...és mindenki lő egymásra mint a barom.
    Igenis - a régi - sim mod volt a legjobb. Egészen máshogy viselkednek a tankok, és sokkal nagyobb élmény - volt - ha ott kilőttem egy tankot. Mert fel kellett deríteni, be kellett cserkészni. Sokkal jobban ki lehetett használni - főleg a MOZDOK típusú mappokon - PL egy TIGER I tulajdonságait. Mert az ellen nem látta hol vagy, nem mutatta marker....Más és kész.
    Én sem nézem le az arcad-ban játszókat, de tényleg miattuk van az, hogy egy jó dolgot elkú***tak....és mások isszák a levét...
    Persze ilyen a "demokrácia"- meg a profitmaximalizáció - a többség akarata számít és kész. A mostani RB mod egy ... "mivel nincs jobb ezt nyomatom" érzéssel tölt el...Egyetlen vígaszom, hogy lehet repcsizni...benne.
    Ha lehetne egy kívánságom - és számítana - akkor én azt kérném Gazsibától -, hogy adja vissza a régi SB modot. ( Nem is játszanék mással!)
  • Molot115
    "az rb meg nyugdíjasoknak való, és olyanok a prok, akik csatánként 1-2 -őt kilőnek, oszt jó ha 50% a win ratejük.. ők ugatnak.. mert árkádban elkenik a szájukat.. nananana!"
    Szerencsére ez nem volt lenézés... :D
  • Max_Andaxin
    ...Valamiért az árkádosokat lenézi....Ezt mondjuk senki nem mondta!-:)
  • Sherman0070
    Azért nézem le őket mert miattuk vették ki a sim-et. Meg miattuk volt régebben 5+ perc meccset találni RB-ben.
    Most jólvan hogy az elején azzal tolják de a legtöbb azt sem tudja, hogy ezen kívül van másik játékmód.
  • AIexx
    Valamiért az árkádosokat lenézik, nem ismerik el.. de hogy miért, nem tudom.. szerintem a játékosok 75% árkádozik.. akkor mind, egytől egyig noob lenne? :)
  • Max_Andaxin
    Ja, igen azt vágom...ott még megvolt a fonál nekem is-:D
    Ismét csak azt tudom mondani, hogy ha rám szakadna a BANK, az "én" játékomban nem így működne sokminden mint a WT-ben....
  • foxbat88fx
    az alapsztori az, hogy kiakadtam, hogy t5-ben HEATFS spam van és szart nem ér a páncélzat....
  • Max_Andaxin
    Na ez a Thunderskill is...LOL. Ha jól emlékszem akkor, kb. fél éve egyetlen egy SIM mod csatában sem vettem részt - mióta ilyen "fasza" a sim, csak RB csatákat játszom - de hogy idén még nem volt egy csatám sem azt tuti. Mégis ez év Január 3-a és január 17-e közötti időszakot viszgálva a "Hatásfokom" SIM modban novekedést mutat??? He????
    Ez is aztán egy "hiteles" program...így higyjetek neki!!!
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.19. 15:33:42
  • Sherman0070
    Én már elején arra tippeltem hogy a 70 is meglesz.
    Szóval haladjanak! :D
  • kissssss
    nem hitem volna hogy valaha is elfogják érni a negyvent
  • kissssss
    hagyd a fenébe....
  • Sherman0070
    Na összegyűlt a 40K Thunder Ligánál.
    Hol a 3 színű füstöm???!!! :D
  • Max_Andaxin
    szép off Sörmi!
  • Max_Andaxin
    Ti most végülis min vitatkoztok? Én értelmezem rosszúl???
    kissssssss ezt írtad: "...szerintem egy tank túlélése(általánosságba véve) jobban függ a kezelőszemélyzet rátermettségén helyzetfelismerésén és kiképzésén elég csak megnézni hogy a szaudiak mit össze nem kontárkodnak most jemenben az abrams tankokkal." Ez a én olvasatomban annyit tesz, hogy a személyzet képessége mennyit tesz hozzá egy tankhoz, plussz utalsz a szaudiak bal***ságára.
    Molot115 meg ezt írta:"...Meg lehet nézni hogy találat esetén hányan másznak ki egy könnyű harckocsiból és hányan egy MBT-ből..."
    Az én olvasatobna ez meg arra vonatkozik, hogy ha egy könnyű harckocsit vagy egy MBT- ér találta, akkor melyikben van nagyobb esélyed túlélni.
    Na most akkor csak szeritnem nem ugyanarról beszéltek??? (Sem máshogy sem ugyanúgy megfogalmazva? a #27611-esz üzenetben leírtakat figyelembe véve.)
  • Sherman0070
    Na mivan te is árkád núb vagy?
  • Molot115
    Próbáld meg nagymenő. :)
  • kissssss
    olvasd már el újra... nem az abrams tank képességeit kritizáltam hanem az arabok hozzáértését a tank hadviseléshez.

" elég csak megnézni hogy a szaudiak mit össze nem kontárkodnak most jemenben az abrams tankokkal."

attól hogy beleraksz néhány kecskebaszót egy abrams-ba a tank még nem lesz szar csak a felhasználása.

kell még szájba rágni?
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.19. 14:12:32
  • Molot115
    Tehát abban a hozzászólásodban amire válaszoltam szerepel az utolsó mondatom máshogy "egyszerűbben" megfogalmazva?
    Hol is?
  • kissssss
  • kissssss
    az utolsó mondatodat nem tudom minek írtad, egyszerűbben megfogalmazva de én is ugyanezt mondtam... na mindegy.
  • vajakos21
    Nem mindegy,hogy gépkorlát van vagy direkt lecsavarás pedig mehetne normálisan.
  • Lokker
    Én is ULQ-n tolom és árkádot. :) Persze előtte médiumon volt a grafika, annyit bírt a gépállat, de legutóbbi peccsek óta le kellett venni mert nem bírta a masina. Szóval én nem tehetek róla hogy ULQ-n kell játszak, okold a Gaijin-t.

Még így se leányálom mert mikor valami elkezd összedőlni városi pályán ott komolyan képregénybe megy át a dolog. :)
  • Max_Andaxin
    ...Naaaaaaa, ez azért elég durva volt! Ezt még én is kikérem magamnak. Szerintem ezt már kitárgyaltuk régebben is, hogy mi a különbség az arcade és a Realistic - a SIM-modot meg most nem is hozom fel. A Wintrate-t meg hagyjuk...még mindíg azt vallom, hogy nem feltétlen ez az a szám ami megmutatja egy játékos valódi tudását.
  • foxbat88fx
    kétlem, hogy nekem ehhez kedvem szottyanna :D
    ha jön a tavasz akkor beindul a kirándulás, túrázás ezerrel
    idén rohadt sokat akarok csavarogni... napokig nem is leszek itthon, szóval kétlem, hogy kedvem szottyanna WT-zni :)

World war mód meg ki tudja még hány év.... lehet addigra pont mégszarabb lesz a game és kevesebbért tudnám eladni
    nem mintha meggazdagodni akarnék rajta :D de jobb mintha uninstall és porosodna az éterben az account
  • AIexx
    az rb meg nyugdíjasoknak való, és olyanok a prok, akik csatánként 1-2 -őt kilőnek, oszt jó ha 50% a win ratejük.. ők ugatnak.. mert árkádban elkenik a szájukat.. nananana!
  • Fellner
    Lehet , hogy az. Nyugodtan saccoljál, de nem 0 lenne a vége :)
  • vajakos21
    Jó olvasni,hogy olyan sír aki ulq-n arcade-ot játszik...kilőnek a rohadêkok? Ilyen a tankos játék...
  • Brenor
    Ha mindenképpen el akarod adni várj még vele szerintem. Egyrészt hátha még később kedved szottyan hozzá, másrészt ha bejön a World War és nem csak ez a random csatás lötyögés lesz, akkor szerintem a kereslet is nagyobb lesz ami felnyomja az árakat
    Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.01.19. 11:47:41
  • foxbat88fx
    odáig jutnak :)
    az utóbbi időben már nem nagyon élveztem a csatákat..... inkább már kezdett felidegesíteni
    annyit meg nem ér az egész, hogy tönkretegyem magam egy játék miatt
    eladom így legalább egy kis pénz bejön belőle és ennyi :)
    majd keresek vmi más játékot de lehet vissza kellene térnem a single player gamekre
  • AIexx
    foxbat88fx az egyik legjobb magyar tankos, ha hiszed ha nem, menj be vele 7.7 -be, 10-ből megnézzük hányszor végzel előtte.. saccoljak? nullaszor..
  • Molot115
    Hát sok szerencsét hozzá ha odáig jutnak a dolgok! :D
  • foxbat88fx
    de lehet a T-34E-t kellene megvennem... azt amúgy is csak special pack-ban lehet megvenni és talán jobb is mint a csiga lassú churchill
  • foxbat88fx
    9 meccs? tegyél még hozzá 177-et és reális számot kapsz, hogy mennyit mentem T-10M-el
    de elég is volt ennyi, megcsinálom a napi 140en pontot, meglesz a csörcsil aztán remélem hamar megszabadulok ettől a szarkupactól mert sajnos ez lett ebből a játékból..... kibaszott pénzéhes banda tönkretette
  • foxbat88fx
    az logikus hogy az idő ami bele lett ölve az nem jön vissza.... pénzt 0 forintot költöttem rá szóval np :)
    anno. 25e-ért tudtam elpasszolni a wot acc-omat.... ezért nem fogok ennyit kapni az tuti
  • Fellner
    Biztosan nekem van alacsony intelligenciám :D Persze azzal a 9 meccsel biztosan nagy a tapasztalatod, hogy eldöntsd mi az jó meg mi nem. ( nyilván nem a legalja módról beszélek)
  • Molot115
    Ráadásul nincs is sok jel ami arra utalna hogy majd később jobb lesz. Merthogy egy irány van és az nem arra vezet...

Arra vigyázz hogy a sok prém nem biztos hogy annyival dobja meg az árat mint amennyi pénz/idő/energia bele lett ölve... :D
  • foxbat88fx
    ja persze előbb megvárom amíg összejön a pont a prém német csörcsillre, az még csak megnyomja az account értékét
    meg ott az új VK meg rakás low tier prém... meg repcsiben is van 8 prém gépem