Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #27653
Ti most végülis min vitatkoztok? Én értelmezem rosszúl???
kissssssss ezt írtad: "...szerintem egy tank túlélése(általánosságba véve) jobban függ a kezelőszemélyzet rátermettségén helyzetfelismerésén és kiképzésén elég csak megnézni hogy a szaudiak mit össze nem kontárkodnak most jemenben az abrams tankokkal." Ez a én olvasatomban annyit tesz, hogy a személyzet képessége mennyit tesz hozzá egy tankhoz, plussz utalsz a szaudiak bal***ságára.
Molot115 meg ezt írta:"...Meg lehet nézni hogy találat esetén hányan másznak ki egy könnyű harckocsiból és hányan egy MBT-ből..."
Az én olvasatobna ez meg arra vonatkozik, hogy ha egy könnyű harckocsit vagy egy MBT- ér találta, akkor melyikben van nagyobb esélyed túlélni.
Na most akkor csak szeritnem nem ugyanarról beszéltek??? (Sem máshogy sem ugyanúgy megfogalmazva? a #27611-esz üzenetben leírtakat figyelembe véve.)