11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Ez így oké, de számomra nem tiszta, hogy ugyanannak a lőszernek miért van nagyobb romboló hatása kisebb szinten, mint magasabbon.

Azt viszont nem is tudtam, hogy t54-hez nem is lehetne HEATFS :D Nagy mágus ez a Gaijin. Biztos sírtak az orosz játékosok, hogy nehéz kilőni a Maus-t. Ha jól emlékszem, először ennek tették be a csodalőszert igaz? Aztán utána jött a többi tankhoz is, nehogy russian bias legyen. Ha párhuzamot akarnék vonni, akkor a WoT-ban is a kreditért aranylőszer volt a játékmenet megerőszakolása, legalábbis nehéz tankos szempontból biztosan(+ ott még az artyk is rátettek erre egy lapáttal). Itt is a HEATFS kb ugyanez, bár még nem az összes top tank szór ilyet, de lehet az sincsen messze.
    Nagyon örülnék, ha kivennék a fenébe végre, de gondolom ez soha nem fog megtörténni. Viszont ha már nem képesek kivenni, akkor legalább dolgozzák át a romboló hatását. Nem akarom elhinni, hogy a valóságban is ennyire pusztító volt.Meg már abban sem vagyok biztos, hogy az átütési értékek egyáltalán valósak, hiába szoktam olvasni néha hogy hivatkoznak erre meg arra.