War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Your payment is in processing now. Refresh this page to check current payment status."
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Vannak kisebb csomagok is 5k gold kb.6685Ft, 1k gold kb. 1708ft. Ezeket nem néztem, hogy mennyivel olcsóbbak a hivatalos árnál, lehet, hogy nem is éri meg megvenni.
Ha valakinek kell google, vagy pm, de a múltkori csirkehálós t34 linkemen megtaláljátok ezt is.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Szerk: Pakolgatom a tankokat össze-vissza az event miatt, egyszercsak a semmiből kaptam egy ládapörgetést. Kis idő után megkaptam a ládát! 😊 +40% RP
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.10.31. 11:35:15
mert 11 órától indulna a kövi küldetés, de az most itt hány órát jelent? 😄 vagy már aktív?
Múltkot amikor bug-os volt, akkor az event két fázisa egyszerre lett meg valakinek és csak egyet nyitott, az más hiba volt szerintem.
Múltkor valaki bugreportolta, annyi választ kapott, hogy így járt.
GG
De amúgy nem elég egy talisman? 😄 Azzal is lehet haladni valamennyire...
Van 4 gold wagerem.Valaki/k segítenének ma kihozni belőle egy kis goldot?
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.10.31. 10:18:57
Csakmert az egy BR.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.31. 09:47:08
Nem vagyok otthon mennyi most a Talizmán???
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.10.30. 20:58:22
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Másik dolog ami még érdekelne, hogy ha van prém-em, az azon kívül, hogy jobban lehet vele SL-t gyűjteni meg fejleszteni, jelent bármilyen más előnyt? Esetleg befolyásolja, hogy az MM könnyebb vagy nehezebb csatákba rak be?
Egy köröm úgy néz ki, hogy elindulok, behúzódok valami mögé, mert ugye iván, hamarabb ott van mindenhol és meg sem nagyon áll. Óvatosan kinézek sehol semmi, elindulnék erre paff, a lánctalp első szemét eltalálja és vége. Oké ez volt két perc, valahogy összejött annyi pont, hogy behozzak még 1 tankot (minek?) De nem, mert 2 perc elég volt arra ivánnak hogy a tank lerakó mögött kényelmesen elhelyezkedjen és jól megszórja a gyanútlan áldozatokat.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Viszont az SL is néha gond nálam. RB nem ad úgy főleg magas BR-ben ahol randalírozok jó ideje akkor gyarapodok csak amikor kipörgetek 1-2 50 vagy 100 ezres "nyereményt". Bár valószínüleg 6.0 BR-ben valamivel nyereségesebb lesz mint 7,7-en.