Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kubukli #27593 2 napja játszok a játékkal, eddig talán 3-4 órát összesen és a T-34/T-28-ig jutottam, meglehetősen béna vagyok. Pont ezért csak arcade módban tolom.
Ami kiakaszt az az, hogy az ellenfélnél 10 csatából 9-szer leveszik, hogy a kijelölt pontok elfoglalása, tartása is fontos, míg az én csapatomban 2-3 percig egymást lökdösik/akadályozzák/próbálják lőni, ezután jönnek a turista körök, nézelődés. Ekkor jön a felismerés szakasz: lőni kéne a pirosakat. El is kezdik, persze minden tereptárgyon keresztül. Végső fázis: akkurátusan, félkörben felállnak a spec. bázispontok KÖRÜL és folytatódik az eszetlen lövöldözés hegyen, sziklán, mindenen keresztül. Taktikai térképet nem néznek, rendszeresen kapjuk hátulról az áldást.
Saját csapattól még arty segítség hívást nem láttam.
A repülő használat is epikus: általában csak kamikaze módban próbálnak ráesni az ellenre. Kis kaliber, nagy kaliber, rakéta... eszükbe sem jut.