11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • [NST]Cifu
    Amennyire sejteni lehet, a WT ugyebár egységes felületet használ majd mindhárom hadszíntéren (alul most is ott van az Air Force / Army / Navy fül). Szigorúan saját vélemény, de azért a kezelőfelület szerintem nem vészes. Legalábbis nekem nem okozott problémát, hogy a training-eket megtaláljam, illetve a hangár / teszt repülés / pilóta skillek / felszerelés gombok használatát felfedezzem. Szó se róla, én jó egy órát rögtön erre áldoztam rá, és nem bántam meg.

Azt is hozzá kell tenni, hogy a WoT sokkal egyszerűbb, hiszen az első játéknál csak ráböksz a Battle gombra, és hurrá, no persze tény, hogy sokkal egyszerűbb az irányítás is. Csak éppen itt Molni amiatt kelt ki, hogy FRB-ben elsőre nem volt sikerélménye, vagyis azért egy szimulátor alapú résznél akadtak gondok. Elég sok ismerősöm kóstolt bele a WT(A)-ba mostanság, és teljesen jól elvoltak vele, nem okozott nekik gondot a játék - persze ők mind AB-vel kezdték.

Ez persze nem azt jelenti, hogy én minden további nélkül elvagyok a játékkal, és minden tetszik benne, a fejlődési ágak durva linearitása nekem sem jön be, ahogy a gépek eléggé fapados fejlesztése sem igazán.