11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Speciel a War bond nekem ugyanannyira kell mint bármelyik Order, de mivel a feladatokat nem kevesen próbálják teljesíteni, tényleg sokkal jobb volna. Missionmaker, amikor a csata első és utolsó killje is a tiéd? Mondjuk én nem vagyok egy nagy tehetség de eddig 1-et sikerült csinálnom...
    Én a helyükben biztos nem így csinálnám. Azt hiszik hogy nem tűnik fel a játékosoknak hogy ez a sorsolásos dolog egy nulla? Rendes dolgogokat nem tudsz nyerni vele mert vagy nincs vagy pedig nem adja be azért se!

Miért nem lehet akkor olyanokat berakni hogy pl. Plusz festés, vagy plusz matricahely. Vagy hogy a festés kopottságát változtathasd premium fiók nélkül. Vagy nyernél x darab ingyen javítást/ ingyen heatfs-t. Adhatna többször modult akár magas tierben is. Nem csak egy lánctalpat egy T1 harckocsihoz ami ~200RP alapból. Vagy rendes leárazásokat nem premium járművekhez akár RP akár silver. Nem kellenek nagy dolgok de akkor azoknak legyen is értelme. Nem úgy mint amikor kipörgeti az 5ezer silvert meg az ordert. Épp csak a fuck you felirat nincs ott!!!

Ha már itt tartunk a sok hasztalan baromság helyett megcsinálhatnák azt is pl hogy jobban lehessen costumizálni a harckocsit. (Ha már a hibajavítások ellen ennyire elzárkóznak) Arra gondolok hogy ha nekem nem tetszik akkor levehetem a kötényezést, a külső üzemanyag tartályokat, a légvédelmi géppuskát stb. Így kicsit még egyedibb lehetne.