37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #27469 viszont a packet loss 0%, nekem akkor szokott fura dolgokat produkálni a játék a ha a magas ping mellet a pk is legalább 25% felett van. -
Droughert #27468 Mondjuk a képen a pinged majdnem 100 ami multi játéknál már soknak számít, sok szerverről kivágnak ha ilyen magas pinggel csatlakozol és a többieké alacsony, mert okozhat érdekes anomáliákat. -
Lokker #27467 Kedvencem mikor a tüzérségi csapást hívják rád és a játék eldönti, hogy te itt döglesz és követő üzemmódba vált a becsapódó lövedék. :) Rendesen látszik hogy rákanyarodik a segged tetejére és persze mindig csak oda. -
Luciferkee #27466 Oké, értem, hogy egyest dobtam, de azért ennyire ne legyen már látványos.
(nem, nem laggoltam, a netem is oké, egyszerűen a játék úgy gondolta, ideje meghalni)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.14. 17:09:21 -
Droughert #27465 Itt a customizáció amit annyira hiányoltál 
Golden Dog tag -
Molot115 #27464 Speciel a War bond nekem ugyanannyira kell mint bármelyik Order, de mivel a feladatokat nem kevesen próbálják teljesíteni, tényleg sokkal jobb volna. Missionmaker, amikor a csata első és utolsó killje is a tiéd? Mondjuk én nem vagyok egy nagy tehetség de eddig 1-et sikerült csinálnom...
Én a helyükben biztos nem így csinálnám. Azt hiszik hogy nem tűnik fel a játékosoknak hogy ez a sorsolásos dolog egy nulla? Rendes dolgogokat nem tudsz nyerni vele mert vagy nincs vagy pedig nem adja be azért se!
Miért nem lehet akkor olyanokat berakni hogy pl. Plusz festés, vagy plusz matricahely. Vagy hogy a festés kopottságát változtathasd premium fiók nélkül. Vagy nyernél x darab ingyen javítást/ ingyen heatfs-t. Adhatna többször modult akár magas tierben is. Nem csak egy lánctalpat egy T1 harckocsihoz ami ~200RP alapból. Vagy rendes leárazásokat nem premium járművekhez akár RP akár silver. Nem kellenek nagy dolgok de akkor azoknak legyen is értelme. Nem úgy mint amikor kipörgeti az 5ezer silvert meg az ordert. Épp csak a fuck you felirat nincs ott!!!
Ha már itt tartunk a sok hasztalan baromság helyett megcsinálhatnák azt is pl hogy jobban lehessen costumizálni a harckocsit. (Ha már a hibajavítások ellen ennyire elzárkóznak) Arra gondolok hogy ha nekem nem tetszik akkor levehetem a kötényezést, a külső üzemanyag tartályokat, a légvédelmi géppuskát stb. Így kicsit még egyedibb lehetne. -
kissssss #27463 mondjuk egy war bond wagernek én tudnék örülni, pl: csata utáni jutalom dobozba berakhatnák és nem kellene az embernek a fél napját elcsesznie egynéhány feladat teljesítésére... még mindig több értelme lenne ennek mint a missonmaker wagernek meg ezeknek az order marhaságoknak(orderel még csalni is lehet) -
foxbat88fx #27462 ezt a szart.....
kiírja a Battle Task-nál a számláló, hogy van vissza 6 perc.... letellik a 6 perc és a számláló visszaugrik 4 órára
álljak neki este 6kor a szaros battle taskoknak???? most mivan? eddig már délelőtt 10kor lehetett csinálni a következő napi 3-at -
Molot115 #27461 Mondjuk valahogy nem alakult ki komoly vágy bennem az irányba hogy dobáljam ki a goldot, ilyen kisorsolunk neked valamit című kamu dolgokra. Látszik hogy mennyit járok ott ha most fedeztem fel ezeket. Egyébként minél több féle ilyen hulladékot raknak be a játékba annál inkább azt mutatják hogy mennyire leszarják a saját játékukat. Ráérnek ilyeneken agyalni hogy rakjunk be ordert ami semmire nem jó, de legalább lehet wager helyett pörgetni. Mi lesz a következő? Lesznek a nyeremények között üres slotok amiket ugyanúgy ki tudsz majd pörgetni? Csak mivel üres nem kaptál semmit. Vagy lesz esetleg negatív nyeremény? Pörgetsz egy negatív modult azt elveszi a javítókészletet az IS-4ről? Aztán rögtön fel ajánlja hogy 1% kedvezménnyel megveheted goldért... -
bgabor911 #27460 Teljesen jó, csak passzints hozzá egy értelmes videókártyát a processzorba épített használata helyett. Mondjuk egy GTX960-ast, annak a legjobb most az ár/teljesítmény aránya. -
kissssss #27459 azokat a 300ge-s dobozokat elfelejtheted, régebben volt erről egy hír hogy valami emberke elbaszott több tízezer aranyat ezekre a dobozokra de egyszer se kapott prém tankot/repülőt, szerintem a játékon belüli shop csak egy átbaszás(75%rp boostért 500ge? anyáád gajjob) -
ikarus44 #27458 Nekem 2 magos AMD athlon 220 2,8 Ghz, 4 Gb RAM, AMD Radeon HD 5800 videókártyán fut alacsony-közepes beállításon olyan átlag 25-30 fps-en. -
RODLEE #27457 Részben tartozik ide amit kérdezni akarok,vagyis véleményekre volnék kiváncsi!
Van 1 gép:
AMD A-10 7700K proci
Asrock FM2A55M HD+ alaplap
2x4GB Kingstone Hyper x fury 1866mhz DDR3 Ram
AMD R7 2 GB APU video kártya (prociban van)
Ez az összeállítás mennyire jó a játékhoz?
Ugy halottam,hogy a prociban van a videokártya is az annyira nem GOOD!
Előre is kössz!
-
Molot115 #27456 Köszi a választ. Akkor az orderekkel ezután se kell foglalkoznom.
Viszont akkor elméleti síkon lehet 300 goldér egy T34-100am vagy egy black catem... Biztos nem wagert adna brutális RNG-vel... :D -
Brenor #27455 Az ordert te is meg tudod csinálni, de amúgy 0 haszna van, ahogy írtad is. Én az első meccs elején benyomom ahogy kapok egyet oszt felejtsük el egymást :D
Rookie Trophy: Pont ahogy mondod :) -
Molot115 #27454 Azt tudja valaki esetleg hogy ezeknek az ordereknek mi haszna van? Hetek óta mást se pörget nekem csak ordert. Vagy esetleg én is megtudom csinálni azt az ordert amit benyomok? Egyébként jó hogy berakták csak szart sem ér...
A másik ezek a rookie trophyk hogy működnek? Veszek 1-et 300 goldért és pörget nekem a felsorolt dolgokból 1-et? -
Luciferkee #27453
LoL ez övön aluli volt! :)
Nekem tetszett egyébként (runs away)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.13. 23:33:17 -
Igazad lehet XD -
Lokker #27451 ULQ mellet bántja az ember szemét :D -
Szegény Gaijin
Nektek tényleg semmi sem jó
-
ikarus44 #27449 Hát nekem sem tetszett. -
foxbat88fx #27448 végre kivették azt az undorító havas "hangárt"
itt se tudták ám megoldani, hogy akinek nem tetszik az visszaváltson.... túl nagy meló lett volna
na mindegy, vége :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Vége a karácsonynak. -
Luciferkee #27445 És az ilyenek után ne lépjen ki az ember a csatából. Nem tettem, egy killem sem lett, minden pattant mindenhonnan. Én meglőttem előtte ezt az ürgét ugyanott HEAT lőszerrel, az lepattant, de az AP lövedék az nem pattan.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.13. 19:03:24 -
ikarus44 #27444 A jégkorong érdekesen hangzik -
Brenor #27443 Téli Játékok 2016
-
Nekem is nagyon bejön, ingyen bőven fasza tank :) A hátramenete megint állat. Olvastam mit műveltél vele múltkor, tényleg vicces lehetett :D Amúgy nyilván nem adhattak egy t34-100at v a rank IV-es VK-t, szóval én örülök neki :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.13. 09:22:07 -
kissssss #27441 imádom ezt a cicamicát...
Madi92 #27440 Te ezen háborodsz meg, én meg azon hogy egyesek lowgrafikán játszanak.. :D -
Max_Andaxin #27439 Hát igen ezt már én is átéltem nem is egyszer, sőt szerintem mindannyian.
De ez legalább jó érzés, és emiatt térünk mindíg vissza ehez a " hülye" játékhoz.
Az a rosszabb, mikor úgy érzed állati jól kened már ezt a tankozás dolgot, aztán hirtelen "elfelejtesz" célozni, nem látszt senkit, akit meglátsz azt kilövik mire ránézel, vagy ha el is találod az pattan stb.
Én pl. mostanában repülni felejtettem el....eddig ha volt rá alakalmam és engdte a játék, repülővel mindíg jött egy-két kill, plusz ha nagyon jól ment még földiekben is kárt tudtam tenni, vagy kilőni egy-két Zsu-t vagy Hellcat-et.
Most meg??? Hagyjuk....majd visszajön az ACE-énem egyszer....
-
Max_Andaxin #27438
Nyugodj meg foxi, attól majd megnyugszol!!!!
-
Max_Andaxin #27437 MIlyen letöltés???
...feltöltés!!!!
...(amúgy megoldódótt...közben. Az újra indítás sem segített...Gyerek oviba, ebéd megfőz...3 óra szünet. Újra próba és Dádáááááám!!!! Jó is lett!
-
dehogyis, annyi aranyért, és csak tier 2.. -
"Hirtelen megtanultam PROFI módon játszani."
Igen. Tudd, hogy igenis hirtelen meg lehet tanulni profin játszani. :D -
Ez cép. Megvetted? :D -
nem aranyváger, hanem XP-55 1 órára.. 5 csata 82 kill.. 
Szerintem nem volt hangulata visszamenni(amit megértek), vagy csinál valami feladatot. Például nekem most kell 34 kill közepes vagy könnyű tankkal, amit csak a Leoparddal csinálok(meg kell még fejleszteni rajt). Be van rakva a többi német top tank is, de ha kilőnek, akkor már megyek is másik csatába.
De mondok másikat: ha M103-mal megyek és kilőnek, megint lépek ki, t95-tel tuti nem vánszorgok, m46 még full alap, spaa-hez meg nincs hangulatom.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.12. 17:23:49 -
akk csak szimplán fogyatékosok -
foxbat88fx #27430 aki lelép 1 halállal annak mind ott csüng mellette a többi 7.7-es tank...
mindig megszoktam nézni, szóval ezért nem értem, hogy mi a kurva anyját érezhet az ilyen