War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak azt hallanám már egyszer hogy normális damage modellen dolgoznak. De gondolom azzal kapcsolatban nincsenek negatív visszhangok. 😄
Anton azt mondta nyár végén, hogy ha elsőnek csak a prém angol tankok jönnek, akkor kb 1 hónappal utánuk érkezik a farmolható fejlesztési ág.
Egy ekkora változás nagy patchel jár, szóval ez már az 1.55 lesz.
Jövő hét végén War Thunder születésnap, szóval valószínű hogy jövőhéten jön az 1.53, de legkésőbb utána való hét elején.
Na ahhoz képest az az egy hónap szerintem egy karácsonyi 1.55-ös frissítést fog jelenteni. Nem hinném, hogy még több csúszás lenne angol tank fronton, de ha mégis akkor is újévi ajándéknak még simán befér.
Na ehhez képest 1.55 előtt akarják bevezetni, szóval tényleg nem lehet olyan messze.
De ez amíg nem mondanak pontosabbat, még mindig csak az én logikán alapuló képzelt világom marad 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Levitték a top BR-t hogy szélesebb kör ellen mehessen, de mivel az nem az igazi ezért hozzágyengítik őket az alacsonyabb BR-hez? Az amortizáció csak a top járművekre vonatkozik? Vagy csak őket érinti? Érdekes. Azért kifejthették volna kicsit jobban is ezt...
Ez elég jól hangzik!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A második.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.23. 20:53:31
IS-3?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.23. 20:23:39
Ezeken a helyeken olyantól érdemes vásárolni akinek sok eladása van panasz nélkül, esetleg ebay még ami szóba jöhet, és sokszor még ennél is olcsóbb. Pl. szeptemberig volt jóáron 10k gold is olcsón, az ha jól tudom nvidia kártyához járt, de sokan eladták.
Igazából engem az IS2 is érdekelne mert jó tank és prémes változatban a fun mellet az xp-t is termelné szépen, bár sok mindent már az orosz ágon sem kell kifejlesztenem.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.23. 19:05:05
HA MEG AKAROD TAPASZTALNI, PRÓBÁLD KI ..................Részlet az aw intelmeiből: http://aw.my.com/de/news/general/kontosicherheit
"Der Kauf oder Verkauf von Konten ist niemals sicher, egal, wie eindringlich dich jemand vom Gegenteil überzeugen möchte. Meistens hat eine der Parteien dabei nur ein Ziel, nämlich den Transaktionspartner zu betrügen. Es ist mehr als wahrscheinlich, dass der Interessent in solchen Fällen nichts von dem gekauften Konto sieht, sondern auch das dabei eingesetzte Geld verliert."
NYERS GÉPI FORDÍTÁS:
"A vételi vagy eladási számlák sohasem biztonságos, nem számít, mennyire kitartóan valaki azt akarja, hogy meggyőzze másképp. Általában az egyik fél csak egyetlen célja van, nevezetesen a megtévesztés az ügylet partnere. Ez több mint valószínű, hogy az érintett fél az ilyen esetekben, semmi néz ki a megvásárolt figyelembe, hanem elveszíti a pénzt, az ott használt.".......
HA KÖNNYEN JÖN A RÁ VALÓ, akkor a KÓD esetében sem lehet ez kérdés.....
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
csak arra jó hogy a többi prém tankkal együtt gyorsabban haladj a t4 t5 tank fejlesztéssel.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.23. 11:58:07
A másik hogy látod a saját csapatot rendben, de mire megy vele az ember? Vannak esetek amikor segít persze valamennyit. De a csaták 70%-a arról szól hogy egymásnak rohan a két csapat aztán az RNG kiosztja a killeket és vége is lett a csatának. A másik részében meg arra jó a map hogy lássam ahogy elfogy a csapat mellőlem. Amíg nem lehet együtt dolgozni senkivel mert csak akadályoz meg begurul elém lövés elött meg megáll mögöttem hogy ne tudjak fedezékbe húzódni, addig az se zavar ha nincsenek ott a mapon. Úgyis ha valamit akarok akkor egyedül kell megoldanom. Egy lerohanást nem lehet sokszor ésszel csinálni mert ha elindulok az egyik oldalról akkor a csapattárs nem a másik oldalról megy hanem jön mögöttem. Köszi 😄 úgyhogy személy szerint nem zavar az se ha nincsenek jelölve. Persze olyan esetekben jó ha látod hogy az egyik oldal elesett akkor hamarosan hátba támadhatnak, vagy ha az egyik szektorból tűnnek el a harckocsik akkor ott tűz alatt vannak. De azt még mindig nem fogod tudni hogy honnan... Vagy tudsz segíteni adott esetben esetleg célt jelölni, de én biztos vagyok benne hogy a játékosok nagyobbik része egyáltalán nem használja! Így közel sem számít annyit mint amennyit számíthatna.
Mennyivel egyszerűbb kilőni egy M60-at vagy M103-at mint egy bármelyik T5 oroszt? Mondjuk szemből? Ez érdekelne...
A csirkehálós t34 megvan valakinek? Mennyire fun vele játszani? Találtam neten 18euró alatt, érdekelne, hogy mennyire éri meg. Bevétele nem számít, van prém tankom, csak a fun jelleg miatt venném meg.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.23. 10:18:48
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.23. 10:10:35
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.23. 10:04:16
Tegnap előtt finland map, egyetlen foglalandó pont volt, rögtön az elején beállítam oda és a csata végéig ki sem mozdultam onnan.
Csupán 3 kill jött össze de a kapott xp-n jól látszik, hogy rendesen megdolgozták az oroszok, de kilőni nem sikerült, végig tartottam a bázist. Negatívum, hogy ha is2 meg hasonló szörnyek ellen megy akkor ott ritkán fog labdába rúgni, a gun nem annyira acélos ezek ellen, és ott már a páncélja sem ér semmit, gyakorlatilag one shot szegény.

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.10.23. 10:04:03
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
És abban is bízom, hogy azért annyira nem lesz olyan "ló másik oldala", mint a WOT-abn, hogy a nyílt mezőn robogogó tank a spot hiányában egyszercsak semmibe vész....<#pias>#pias>
Én normál - magas - grfikán játszom. Nem érdekel az ilyenfajta előny én szeretem élvezni a környezet "szépségét" még akkor is, ha volt olyan, hogy az előttem 40-50m-ra lévő T34-85-ben játszó társamat sem láttam sim battle-ban Pollandon, vagy Tórusokon az erdőben, mert olyan gazdag a növényzet és az a rohad Iván olyan jól kikeverte az a matt zöld színt, hogy ha nem mozog és nem lő akkor alíg lehet észrevenni.
Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de ez az egyik a nagyon kevés dolog közül, amit Gazsibá jól oldott meg.
Aki ULQ-n játszik az elől igenis tűjön el- vagy ne is látszódjon 500+m ről egy elenséges tank. Mert aki magasabb beállítással jászik és tele van bokorral, fával vagy sziklával előtte minen az egyébként sem látná.
Aki nem mozdul, nem lő azt eddig is nehezen lehetett felfedezni. Aki meg mozog vagy még el is lővi magát, az naná, hogy látszik. Látszodjon is!!! Ja, hogy a töbiek is látják a pozicióját a térképen? Hát ha jól gondolom, akkoriban már voltak térképek meg rádiók a tankokban...gondolom akkor is jelenték az ellenség hozzávetőleges helyzetét valahogy többienek, hát akkor, most, egy játékban???
Szerintem ezt jól oldották meg.
A csatában nagyon sok orosz játékos volt velünk....(erre a ciril betűs chat miatt tippelek) Kész egyszerűen balfaszok a harchoz!!!!!
Persze ez csak egyéni vélemény....<#duhos2>#duhos2>, és tudom, hogy nem ez a nagy átlag. Kell hozzá egy megfeleő terep, és kellően jó ellenfél+kellően balf***sz saját csapat.
Ennek örömére meg is osztom veletek a replayeket, ha valaki esetleg szereti elütni ilyesmivel az idejét. Főleg Tigrincs a főszereplő, de sajna könnyen megdöglesztem. 😄
Mindig rá kell jönnöm, hogy nem a játék a szar, csak én vagyok béna, mert tigrisben ülök akkor lehet menni előre, mert az jóóó.
Aztán mikor úgy ülök le, hogy akkor nyugi van, máris ilyen csaták kerekednek ki. (egymás után 3 is.)
Ha valaki replay nézésre szánja el magát, azzal közlöm, hogy vannak uncsi részek, viszont eléggé pörögnek a dolgok a vége felé. 😄
Meg fejlesztő szándékú kritikákat is elfogadnék, hogy jó ez így, vagy más stílus kéne, mert ez csak luck volt. Replay pack