11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • JethroHUN
    Szóval te így nyomon követted minden hozzászólásom akkor idézd már fel, most itt a következő 5 percbe, hogy mégis mikor kötöttem én bele bárkibe, mégis mikor kezdeményeztem én a másik hülyézését. jaj igen mikor is írtam így le nagy betűkkel, hogy szar ez a játék? Mert megjegyeztem, hogy az MM néha baromi unfair, pl. Vagy amikor megmondtam a véleményem pár játszhatatlan repülőről? Ez szerinted szarozás? Húzzatok vissza a kurva általánosba, ha ekkora szövegértési problémáitok vannak. Mert semmi mást nem tudok, csak kiforgatni minden sort amit a másik ír, meg hülyézni le mindenkit.
    Gratulálok neked is. Ekkora gyökér ne legyél már hogy még azt sem veszed észre, hogy mit csinálsz. Én kötök bele másba? Te most mit csinálsz?