11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Flikka
    Úgy, hogy gerinctelenül csal ez a szar. T10-M-el nyomom kb 6 hónapja, de annyira szélsőségesek az eredmények, hogy az szerintem minden, csak nem véletlen. Nekem az a tapasztalatom, hogy egy hatalmas brokit pörget a játék, és annyi a random, hogy melyik végére kerülsz. Megyek a T10-el, de írhatnám bármelyik tankot, mindenki szinte 1 lövés, engem három irányból lőnek egyszerre de max a láncom esik le, vagy ha mégse, kilövök 5-6 tankot mire kiszednek, az enemy meg vért hugyozik, egymás után lépnek ki, vagy az első halál után már vissza sem jönnek. Nyer a csapatunk, gyerekjátéknak tűnt az egész, benne vagyok az első 3-ban, (5-ben) vagy nem ritkán az élen végzek, majd fordul a kocka, minden találatom lepattan, nekem elég egy karcolás, és már ketten meghaltak, az ágyúm használhatatlan, az ágyúm eltalálja valaki oldalról, a lövedék lepattan, persze lefelé és már végem is. Nézek egy pillanatnyi eredményt és ugyanazt látom, mint nem sokkal korábban, csak most mi vagyunk szopóágon. Mindenki kilépked, alig 1-2 kilőtt tank, az ellenfél meg tarol. Na szerintem ez az ami egy szándékos manipuláció eredménye, ami meg nekem egyet jelent a csalással. Most Maussal jártam úgy, hogy oldalba lőttem egy T44-et kb 100 méterről, átment a lövésem rajta, de úgy, hogy a túloldali lánctalpról pattant vissza felém, még csoda, hogy nem magamat nyírtam ki, persze kikapta egyből az ágyúm, amíg javítottam kibombázta valaki, majd elrobog előttem egy IS-2, oldalba lövöm azt is, a lövedék befelé pattan, de eltűnik a pálya alatt. a kolléga észre sem vette, robogott tovább. Ezután kigurul egy sarok mögül egy M103, Csak a tornya látszik ki, ágyún lövöm, de ez is befelé pattanva eltűnik a semmibe, próbálom beforgatni a tornyot de olyat kapok, hogy a fülem is cseng. Nézem az állást, jaaaaaaa, 4-en vagyunk talpon, a többiek az első halál után már vissza sem jöttek amin nem is csodálkozom. Senkit sem akarok meggyőzni erről, és utálom magam amiatt, hogy ezt megláttam ebben a játékban, de ha a 4. perc végén már az enemy megritkítja a csapatot abból győztes meccs már nem lesz, az tuti. Eddig sajna 99%-ban bejött. Én már csak valami csodában bízom, hogy egyszer engedik érvényesülni a játékosokat is és az MI csak szimplán matekozni fog, Mindez amit leírtam kizárólag az Árkád módra vonatkozik, de szerintem pont ennek kellene használhatóbbnak lennie, több sikerélménnyel de ettől nagyon messze van :( Akiket 2 év alatt sikerült beszerveznem, már mind leléptek és még úgy sem hajlandók feltelepíteni, hogy kreált csatában nyomjunk pár meccset. Valahol meg is értem őket.