37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #27389 ...vagy vagyél egy prem T-34-57-t....na azzal lehet ágat húzni!-:) -
ikarus44 #27388 

-
Lokker #27387 
-
Nem tudom, hogy ismeritek-e, de én konkrétan besírtam rajta 
-
ikarus44 #27385 Köszönöm, megfogadom
-
kissssss #27384 sajnos kötelező kihúzni a ruszki ágat a t-34/57-ig minimum, ha van valami event akkor tömbnyire gajjin beszokott dobni valamilyen grind feszt feladatot tier megkötéssel, ha nincsen tierhez kötve az event akkor tudnám még ajánlani a német pz3 tankokat az 50mm ágyúkkal + ha van némi zsebpénzed akkor a prém pz3 is megéri igazi vadállat az a tank árkádban. -
Max_Andaxin #27383 Fene tudja...mondjuk én személy szerint tankok mellett használom RB-ben a két gunpod-al. Mikor kilőnek tankból akkor ülök át védeni a földieket a vadászoktól, bombázóktól vagy az alacson támadó vadász-bombázóktól. Ha nincs fent gép akkor meg támadom a nyitott légvédelmi szarokat/TD-ket. De igazából bámire rácsapok, mert ha találok és kilövik (akár egy Heavy-t) akkor kapom a killasszisztot. Így ( ha a játék engedi) minden csatában csakok rá valamit. Nekem így használva csak pozitív élményeim vannak vele. -
Rue East #27382 A bis latinul a kétszer. Arra utal, hogy a repülőgépet újra/át tervezték. Az olaszok és franciák is használtak hasonló típusjelzést.
A Trop pedig a "tropentaugliche version", vagyis trópusi üzemelésre felkészített változat. Valamiért hivatalosan ez lett a neve, de valójában nem trópusi, hanem sivatagi körülményekre lettek átalakítva az ilyen gépek. Külsőleg a feltöltő légbeömlő nyílására szerelt (amúgy olasz tervezésű) homokszűrőről lehet megkülönböztetni. Itt lehet látni a kipufogó csövek felett. -
gstup #27381 Árkádban?Mert RB-ben használhatatlanok a messzerek.A játék legnagyobb csalódása volt számomra a 109-es(összes variáns).Nem emelkedik annyira kiemelkedően(a többi géphez képest).Nagy a fordulóköre.Nagyon hamar felforr a motor.És ehhez ha hozzáadom a gundpodokat akkor már tényleg csak dísznek való.Persze lesz tűzereje.És ennyi.Az FW ág ami számomra egy álom. -
Max_Andaxin #27380 
. Igen pontosan!
-
Max_Andaxin #27379 Ha jók az infóim a alap Mig-15-höz képest annyi, hogy a bis-nél lecsrélték a Ns-23 mm-st Np 23mm-re ami magasabb tűzgyorsaságoot eredményezett. Plusz, módosúlt a némileg a kabin kialakítása a jobb kilátás érdekében, meg plusz pánéllemezt kapott a pilóta. Beépítettek egy Sirena 2 Radart is. Plusz még néhány kapott fékernyőt is,de ez nem lett széria. (A hibázás, vagy tévedés jogát fenntartom) -:) -
ikarus44 #27378 A messer-eknél, a sivatagban bevetett típusokat látták el a "trop" jelzéssel (Gondolom a sivatagi körülmények miatti kisebb átalakítások miatt) -
Max_Andaxin #27377 Amúgy az a német repcsis csomag az tényleg megérné. Mert ott nem csak a DORA ér valamit (mondjuk az nincs meg), de a Bf-109 G2-t csak dícsérni tudom. Az egy állati jó gép, nem a saját BR-jében!!! Még a két gunpod-al is jól fordúl és jól emelkedik.(Egy nagy baja van, az meg a csúf Román festése. Mert gyorsan ki kell húzni a négy matricát, és elfedni a magyar felségjellel....(presze a szőrös talpuak mindehová pakoltak a sajátjukból...) -
gstup #27376 Ha jól tudom a messzernél a trop az hogy sivatagi(tropical) verzió. :)
+ 2 perc alatt ezt találtam róla :) ." Ezt követi a hajtóműtér, ahol a korai változatnál 22 kN tolóerejű RD–45 (Rolls-Royce Nene licenc), a későbbi bisz változatnál pedig Klimov VK–1 gázturbinás sugárhajtómű helyezkedik el."
Utoljára szerkesztette: gstup, 2016.01.11. 11:32:54 -
Max_Andaxin #27375
.júúúúúúúúúúúúj.....bisz= (biSZtos, hogy MIG-15, a Trop, meg a Tutiropogós rövidítése!
)....anyáááám...
Én kérek elnézést!
-
OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ide kéne írnom, de mégis: mit jelent a mig 15 után a bis? bf 109 g2/trop? mi az a trop? -
Lokker #27373 Nagyon kaki ez a rombolhatóság, előtte stabil 60 fps low beállításokkal, most 29 minimumon és ha valami elkezd összedől 4-5 fps. Ez a rombolhatóság igazi kókány munka lett. :) -
ikarus44 #27372 Csak, hogy még nem tartok az OP-34-nél sajna. A német 4.3-7 kombóval próbálltam (PZ IVH, StuG IIIG, Jagd. IV) mert azzal elég jó eredményeket tudok hozni, de azzal sem sikerült. -
kissssss #27371 hogy hogy? bepakolsz 3 darab op-34 tankot árkádba és addig darálsz amíg első nem leszel(cap zónát pedig foglalni ezerrel) -
ikarus44 #27370 Ismét egy csodálatos nap a játékkal... Még a WT hőseit sem tudtam teljesíteni... -
Tegnap de és ma későde+du után itt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Luciferkee #27368 Szerintem az a "lézersugár" mehetett át valahogy. Én sem értettem, nem is izgattam magam miatta.
Az jobban fájt, hogy a artymba belerohant egy IL-10 (igen repülő, szerintem ilyet akarva sem tudnánk összehozni mégegyszer) és meghalt, életem első teamkillje volt, kaptam is miatta 1 nap felfüggesztést.
Az, hogy pár napra rá beaktivált 300%-os RP booster mellette, az első fél percben kilőtt egy csapattárs jobban felhergelt. Ő nem kapott bant, de még kicket sem a játékból (engem kick a gameból, kilogoltatott, be akartam logolni, suspended for 24 hour).
FAIR. Neki biztos orosz ipje volt
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.10. 20:16:29 -
Molot115 #27367 Ja az más...
-
Én az ellentábort képviselem, csak tudom, hogy feleslegesen koptatnám a billentyűzetem... -
HEATFS átment rajta? Pedig az már egy falevélben is elakad. Tényleg furcsa. -
Max_Andaxin #27364 Nem akarlak kiábrándítani, de nem csak árkádban van ez így sajnos! Minden módra igaz!!! A Tiger II (P) vel tolom mostanság és ugyan ezt érzem, mint amit Te is írtál. Sőt végeredményben tökmindegy milyen tankban, milyen tier-ben és milyen BR-ben mész. A jelenség valós, merthát ezzel tudják csak "egyszinten" tartani a balf***szokat, meg azokat, akik konyítanak a játékhoz valamelyest. Csak nagy tierben az a szívás, hogy mikor 1-est dob az ember óriásiakat tud bukni silverben, és akinek nem dagad a bankszámlája (ott sem), és sem prem fiókja, sem prem tankja, az szívja a fogát. "Szpászívá" Gajin...(hogy rohadnátok meg!!!)
-
Molot115 #27363 Csodálkozom hogy nem jött még az ellentábor. Hogy márpedig bebeszéljük magunknak és nincs semmi előre eldöntve és nincs senki aki belenyúlna mert az kizárt...
Ugyanezeket tapasztalom, amióta játszok vele, csak én kizárólag reálozok. Vannak napok amikor god módba rak. Bármit csinálok fröcsögnek a killek. nem tudok úgy meglőni senkit hogy ne critical legyen minimum. Olyanokat ad meg killnek hogy én szégyellem magam. Aztán másnap rájövök hogy nem kell szégyellnem magam mert mindent visszaad a játék. Akármit csinálsz bukta lesz. Nem üt át vagy ha véletlenül át is üt nem sebez, és jönnek a 8-10 találatos kill assistok.
A fogyatékkal élő gaijin meg ahelyett hogy megszüntetné egyre csak erősítí ezt. Van pofájuk bejelenteni hogy a feketére lőtt lőszer instant kill lesz, aztán persze nem lesz az valami oknál fogva. Ugyanúgy jönnek a helyzetek amikor 3-4 ilyet kibír az ellenfél. A te heavydnek meg a létezését kitörli az univerzumból egy 2,7x3,8 centis repesz darab.
Amióta játszok vele azóta ez van, semmi jele nincs annak hogy ezen változtatni akarnának. De a retkes rakétás sz@rok-at mindenképpen be kell rakni, a szarabbnál szarabb pályáikkal együtt, ahol mozogni alig lehet. -
Luciferkee #27362 Ilyesmi nekem is volt, vagyis hasonló.
Leo-val lőttem egy mellettem álló T-10M-et, oldalát lőttem HEATFS-el, átment rajta, a másik oldalán is volt egy leo (körbevettük, de nem bírtunk vele). A lőszer átment a T10-en, és eltalálta a leo-t. Az persze egyből robbant a t10-nek kutya baja sem volt. -
kissssss #27361
-
Am nekem már sikerült magamat kilőnöm M18 Hellcatben ülve......
12.7mm-essel sorozom az enemyt erre az egyik visszapattan róla rám és kinyír.... -
Megj. utána 2x olyan szögből és távolságból criteltem be az IS1 IS2t, hogy a korábbiak után csak néztem. Megj. mindig ugyanott lőttem őket, mint mindig. Nevetséges az egész. -
Flikka #27358 És mintha csak engem akarna igazolni, mentem egy kört Maussal, Normandy pályán, mire a foglalási kör közelébe értem, már 5 tankunk kiszedték, pattogtam Párduc, leopárd oldaláról. 3X lőttem tornyon Tigris -t de semmi csak HIT. Az 5. percben már 10 fölötti a veszteség az enemynél 2. Be is szoptuk, Részemről ennyi, mára ez a 3db 5 perces csata is több mint elég volt.a 30 lepattanómmal. -
Flikka #27357 Úgy, hogy gerinctelenül csal ez a szar. T10-M-el nyomom kb 6 hónapja, de annyira szélsőségesek az eredmények, hogy az szerintem minden, csak nem véletlen. Nekem az a tapasztalatom, hogy egy hatalmas brokit pörget a játék, és annyi a random, hogy melyik végére kerülsz. Megyek a T10-el, de írhatnám bármelyik tankot, mindenki szinte 1 lövés, engem három irányból lőnek egyszerre de max a láncom esik le, vagy ha mégse, kilövök 5-6 tankot mire kiszednek, az enemy meg vért hugyozik, egymás után lépnek ki, vagy az első halál után már vissza sem jönnek. Nyer a csapatunk, gyerekjátéknak tűnt az egész, benne vagyok az első 3-ban, (5-ben) vagy nem ritkán az élen végzek, majd fordul a kocka, minden találatom lepattan, nekem elég egy karcolás, és már ketten meghaltak, az ágyúm használhatatlan, az ágyúm eltalálja valaki oldalról, a lövedék lepattan, persze lefelé és már végem is. Nézek egy pillanatnyi eredményt és ugyanazt látom, mint nem sokkal korábban, csak most mi vagyunk szopóágon. Mindenki kilépked, alig 1-2 kilőtt tank, az ellenfél meg tarol. Na szerintem ez az ami egy szándékos manipuláció eredménye, ami meg nekem egyet jelent a csalással. Most Maussal jártam úgy, hogy oldalba lőttem egy T44-et kb 100 méterről, átment a lövésem rajta, de úgy, hogy a túloldali lánctalpról pattant vissza felém, még csoda, hogy nem magamat nyírtam ki, persze kikapta egyből az ágyúm, amíg javítottam kibombázta valaki, majd elrobog előttem egy IS-2, oldalba lövöm azt is, a lövedék befelé pattan, de eltűnik a pálya alatt. a kolléga észre sem vette, robogott tovább. Ezután kigurul egy sarok mögül egy M103, Csak a tornya látszik ki, ágyún lövöm, de ez is befelé pattanva eltűnik a semmibe, próbálom beforgatni a tornyot de olyat kapok, hogy a fülem is cseng. Nézem az állást, jaaaaaaa, 4-en vagyunk talpon, a többiek az első halál után már vissza sem jöttek amin nem is csodálkozom. Senkit sem akarok meggyőzni erről, és utálom magam amiatt, hogy ezt megláttam ebben a játékban, de ha a 4. perc végén már az enemy megritkítja a csapatot abból győztes meccs már nem lesz, az tuti. Eddig sajna 99%-ban bejött. Én már csak valami csodában bízom, hogy egyszer engedik érvényesülni a játékosokat is és az MI csak szimplán matekozni fog, Mindez amit leírtam kizárólag az Árkád módra vonatkozik, de szerintem pont ennek kellene használhatóbbnak lennie, több sikerélménnyel de ettől nagyon messze van :( Akiket 2 év alatt sikerült beszerveznem, már mind leléptek és még úgy sem hajlandók feltelepíteni, hogy kreált csatában nyomjunk pár meccset. Valahol meg is értem őket. -
kissssss #27356 ha tigrissel mész és szembetalálkozol egy ilyen caernarvon csoda tankkal akkor csak két helyen tudsz rá lőni úgy hogy sebzed is, az első a torony állati nyak rész ott csak 100mm a páncélvastagság a második pedig a sofőr kémlelőnyílása... ha ezt sikerül eltalálnod akkor kis szerencsével a repeszek elérhetik a lőszerrekeszt ami közvetlenül a sofőr mellet van, a frontpáncélzat alsó részét el lehet felejteni mert nagyon be van döntve. -
Elölről sehol sem fogod átütni. T-34-100al sem tudtam sehol sem átlőni azt a szart.... oldalt meg ha bemegy a lövedék, akkor a csodapáncélja úgy megfogja a lövedéket hogy alig robban valamit belül.
Ez a sok kibaszott brit szar mind mehet 7.0ba, utolsó Cent meg 8.0ba akár. -
Madi92 #27354 Hát igen, minap mentem németekkel 6.0-ban. Szinte csak a 6.3 karneválon jött szembe, sokat nem ér ellene a pancser. Hol kell lőni? Alján láttam, hogy "gyengus", de messziről esélytelen becélozni, mert míg én célozgatok, ő simán kikakap rárántásból. -
Hamarosan a T4et húzom. -
gstup #27352 Hol tartasz a britt ágban?Én 6.3-nál és nagyon elégedett vagyok velük.Eszméletlen erősek az ágyúik. -
Ilyen random lepattanások ok nélkül nálam is vannak. Azok nem tudom hogy történnek. -
Is2 oldaláról 10 méterről a 76ossal lepattanóhoz mit szólsz?
Szerintem lehet itt reménykedni, hogy az a probléma amit írsz, de szerintem meg a nagy szart ez ...
Azt már nem is írom, hogy egy 5.0, 4.7 T3 és egy 3.0 T2 tankkal folyamatosan IS2 ellen dobál be ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.10. 16:20:59