War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:44:33
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Van valakinek infóa, hogy most mi ven ezekkel? Hogy lehet jozzá jutni egy firefly-hoz és mennyiért? (Mert a 8000+ Ft-s árat azt sokallom érte!!)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:36:45
Arcade-ban jó....régen meg a régi SIM modban kiváló volt. (Most nemtom....) Az tényleg egy jó tank, ha kiismered. Nem bántam meg, hogy kiadtam érte kemény ezeregynehány aranyat!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:29:06
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:16:26
Mert én azzal húztam ki tier IV-ig az egész orosz ágat. Na nekem az nagyon bejött. Bár tény, hogy sokat kellett lőni vele....de az űrméret alatti lőszere...az istenes volt. Az bement mindenhol. Nekem csak jó tapasztalataim voltak vele. A lerohanós taktikával használtam....és mivel orosz és minimális a csőlehajlása ezért könnyű vele külső nézetből mozgás közben is lőni. Az egyik kedvencem!!!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
De majd kérdezd meg Andaxin-t is. Neki a prémium volt meg, azt viszont nagyon dícsérte!
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Ilyet ritkán lehet olvasni, de tényleg ennyire szar ez a T34-57? Elkaptam egy Tigrist oldalról, 5 lövés kellett neki, mire valami történt is. 5!!!!!
És amióta megvan, azt érzem, hogy a lőszere, ami pappíron jól fest, nem ér semmit. Lövök vele mindent amit érek és a legtöbb amit kapok, az a Hit, de hogy kárt nem okoz az hotziher.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ja meg az RNG-t úgy ahogy van kibaszni egy kukába, helyette lenne egy algoritmus ami kiszámolja a becsapódási szög a páncélzat vastagsága és a lőszer átütése alapján hogy átüt vagy lepattan. Lőszer meg üzemanyag közvetlen találat esetén instant kill lenne! Robbanó lőszerek átütés esetén instant kill ugyanúgy! Egy harckocsihoz minimum 3 fő legénység kell annyi alatt vége a meccsnek. A többi meg maradhatna úgy ahogy van.
Na ez az én álom játékom. Vagyis egy Tier 6-ot elnézegetnék szívesen... 1980-ig bezárólag!
(gondolom annyira nem hülyék hogy ezt balance-nak látják)
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Alexx: hát azért célozni tudni kell továbbra is, mivel a szárnyas lőszerek közül az összes HEAT. Amivel csak homogén páncélt érdemes lőni, mivel minden más felfogja. A másik AB-ben eddig se kellett tudni célozni az okos szálkereszt miatt...
A másik hogy a térképen jelölésnek távolságbeli korlátja is van. Egy fullos látótávolság képzettséggel rendelkező legénység nagyobb távolságig érzékeli a az ellenség lövéseit, mint egy stockos. (pontos értéket nem tudok hirtelen mondani, de a példa kedvéért: stock legénység észleli az ellenség helyzetét, amikor az ellövi magát, ha 750 méteren belül van, miközben egy fullos legénység 1 km-ig érzékeli, de ha több mint 1 km-ről jön a lövés akkor nincs jelölés) Ez így elég élethűvé teszi a játékot, mert a való életben is meg tudod határozni egy hang forrását, egy bizonyos távolságon belül.
A másik, hogy nem az egész csapat fogja tudni egy ilyen lövés után, hogy hol van az ellenséges tank. Aki a látótávolság képzettség szerint hatótávon belül van az enemyhez az tudni fogja, de azok akik ezen a távolságon kívül vannak, azok csak csak a Rádió kommunikáció skilltől függően kapnak erről értesítést, aminek a működési határa jelenleg azt hiszem 500 és 750 méter között mozog, attól függően mennyire van kifejlesztve a képzettség. TEgyük fel, hogy 100%-ra van kihúzva a legénységed Rádió kommunikációja, így 750 méter az érzékelési határ. Egy szövetséges tank érzékel egy lövést, de te az a te látótávolság határodon kívül van, így közvetlenül nem jelenik meg neked a jelölés. Viszont 750 méteren belül vagy attól a játékostól, aki érzékelte a tank helyzetét, így neked is megjelenik a térképen. Persze ez a skill nem összefűzhető, tehát csak a közvetlenül érzékelő játékostól nyerhető így információ, olyantól nem aki rádió kommunikációval szerezte be.
Persze amíg a játékosok nagyrésze tökéletesen ki van elégítve pár új típussal. Amiktől elfelejti hogy nem 1x az RNG miatt már már játszhatatlan a játék, addig ez nem is fog változni...
Amíg ez a játék arról akar szólni hogy nyomokban valóságot tartalmaz, addig szerintem nehezen férnek be ilyen papír harckocsik. Lehet azzal vádolni hogy russian bia. De ott is ki lehetne venni pár nem létező, vagy prototípusig eljutott harckocsit (t34-100, t-44, t-54-47, su100y.) De akár az IS-4et is idevehetném mert hiába készült belőle 250 darab, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Lényeg a lényeg javítsák ki a hibákat először, utánna meg jöhetnek a "sci-fi" elemek, akár külön játékmódba.
RB-ről beszélek.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.10.19. 11:50:39
Ne felejtsd el, hogy ez csak árkád és reál meccsekre vonatkozik, mivel szimben kizárólag a baráti repülőgépeket jelzi, azokat is csak 1km-en belül a térképen. Ott továbbra is szabad szemmel kell megtalálnod honnan jött a lövés
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.10.19. 11:25:41