War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülyén néz ki, de úgyis csak az alacsony grafikások találkoznak majd a jelenséggel, szóval... 😊)

Mi a ****?Ne már?Ez most komoly? 😄

Új rendszer

Alá Wot, a war thunderben. Grat gaijin.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

Még a végén megérjük, hogy..."К сожалению , мы не были готовы != Ja bocsi, mégse lett kész" Felirat jelenik meg a Britt földi ág helyén!!<#unalmas>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:44:33

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Rejtély. Még a dev szerveren se voltak eddig a brit tankok elérhetőek így hiába is keresnél infót róluk 😞

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

<#csodalk>Ma próbáltam nézegetni jutubén videókat hátha valamelyik nálunk gazdagabb ország csemetéje már próbálgatja a Britt superjárgányokat...de semmit...
Van valakinek infóa, hogy most mi ven ezekkel? Hogy lehet jozzá jutni egy firefly-hoz és mennyiért? (Mert a 8000+ Ft-s árat azt sokallom érte!!)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:36:45

Őőőőő jaja, ez így van.-😄 Viszont azért emlékszem olyanra (arcade csata) mikor jön két KV-2 (KARELIA MAPP) a "hegy" alatti úton és én szépen kiosztok fejenkét két-két lövést a tornyokba - miután ők ellőtték magukat és igyekeztek újra tölteni - aztán még fejenkét egyet-egyet az alvára és "grundjunitdisztrojd" 2x ....az nem rossz érzés. A Tiger I H-k is meglepődnek, mikor kapnak egyet toronyba, meg még egyet az alvázba szemből és már lángol is....aztán még egyet ugyanoda - had oltsa -....de sorolhatnám....vagy mikor egy Tiger II-(P) rohantam le vele...és az húzta a rövidebbet, mert úgy melepődött...-😊
Arcade-ban jó....régen meg a régi SIM modban kiváló volt. (Most nemtom....) Az tényleg egy jó tank, ha kiismered. Nem bántam meg, hogy kiadtam érte kemény ezeregynehány aranyat!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:29:06

<#szeret>-...oh igen, az tényleg "DEJÓ" volt....ott meg lettem gyalázva rendesen a T32-ben....esélyünk sem volt. Az a jó hogy a nerf után még annyi sem lesz...mert a MAUS-t majd megint nem tudom belőni.....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.20. 20:16:26

Nem, csak sima. Tény, hogy bemegy, de szerintem ki is jön azzal a lendülettel, mert kárt azt nem okoz. 😄
Mi lesz akkor így ha belefutunk egy olyan offenzívába mint ma? Az erődös pályán olyan érzésem volt mint amikor belerugsz egy hangyabolyba! Egy porsche tornyos KT vezette a bandát, rögtön utánna jött két vadásztigris egymás mellett és egy MAUS zárta a sort, meg két oldalról 2 leopard támogatta őket, ez így egy elég stabil összeállítás! 😄
Heuréka! Megvan a megoldás az amcsi nerfre.,,,,,mindenki aki aki használj a 76mm-s meg a 90mm-s lőszereket, az halmozzon fel belőle készleteket MOST, és a frissítés után, azokat tárazza be....<#zavart2>

ja...ész nagyon occcó!<#gonosz1>

<#puszi>..na erről beszélek!!!<#taps>

Ez ugye a prémium t-34-57?
Mert én azzal húztam ki tier IV-ig az egész orosz ágat. Na nekem az nagyon bejött. Bár tény, hogy sokat kellett lőni vele....de az űrméret alatti lőszere...az istenes volt. Az bement mindenhol. Nekem csak jó tapasztalataim voltak vele. A lerohanós taktikával használtam....és mivel orosz és minimális a csőlehajlása ezért könnyű vele külső nézetből mozgás közben is lőni. Az egyik kedvencem!!!

Én szívesen látnék egy anno elég jól játsztahó, de sok betegséggel küzdő játékhoz - T34vsTiger volt a neve - hasonlót. Na az nagyon tetszett...annak azért volt szimulátoros beütése...Olyan kellene, csak több tankkal. Ez ami a videón van....ez tetszik-😄

<#taps>...na ezt csak támogatni tudom!!!

<#mf1><#mf2><#gun><#violent><#levele><#guluszem1><#banplz>.....így hirtelen ezek jutnak eszmbe.....jó hogy végre meglett a T32-höz is az űrméret alatti....Kezdtem örülni, hogy már van mivel lőni a T-54-et meg a Maus-t, meg a T10-et szemből....hát "köszi" Gazsibá...hogy b****nák meg!

AIexx
nem is rossz ötlet.. na a végén még lesz belőle valami.. <#fogmosas>
Nohab
Arra gondoltam, hogy arany miatt húzzátok a másod accokat a klánban, amiket később el is adtok. Érdekelt volna egy ilyen.
Egyébként a játékban a mod.42-n szerepel ez a torony. De a valóságban 1943-ban jelent meg. A mod.41 illetve a mod.42 között nem igazán volt eltérés kinézetben.
akkor én keverem a kettőt 😊 már rég nem játszottam a tankokkal, vissza kéne rázódni a játékba jön a karácsony eventek ingyen prém gépek stb... (vagy legalábbis remélem)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Igen a tornya is tényleg más. Ami amúgy szerintem a T-34 mod.43 tornya és nem a mod.42-é. Amikor 43-ban megjelent ezzel a toronnyal a T-34 akkor kezdték el miki egérnek hívni a német katonák, a kinyitott búvónyílások miatt! 😄
meg vastagabb a toronypáncélzata, ha jól emlékszem a t-34/42 tornyát kapta meg 53mm vastagságú mindenhol... de erre már nem emlékszem pontosan.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Tényleg szép. Na majd ránéznünk ha kijött.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Hát akkor pont annyival jobb! Mert a prémet eddig mindenki dícsérte, úgylátszik okkal!
Igen. 😊

Asszem a prémiumnak van egy jobb lőszere, az gondolom számít.
Nekem is a prém verzió van meg.Nagyon szeretem.Eléggé csúnyán lehet vele szivatni a Tigriseket és a D Párducokat. <#violent>

Nekem megvolt a sima. Én nem szerettem mert a lőszerének gyakorlatilag nincs romboló ereje! Viszont nagy a tűzgyorsasága így legalább gyorsan tudsz duplázni vagy triplázni, a gond az hogy sokszor az sem ér sokat! Úgyhogy a kérdésre válaszolva tényleg ennyire szar, annak ellenére hogy orosz 😄!
De majd kérdezd meg Andaxin-t is. Neki a prémium volt meg, azt viszont nagyon dícsérte!
Gilmoor
kicsi off ... örüljünk feleim, ismét felmagasztalódott a war thunder 😊 Megjelent az armored warfare, ezért a WT színvonala emelkedett 😊 ...

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Valaki világoljon már meg. 😄
Ilyet ritkán lehet olvasni, de tényleg ennyire szar ez a T34-57? Elkaptam egy Tigrist oldalról, 5 lövés kellett neki, mire valami történt is. 5!!!!!
És amióta megvan, azt érzem, hogy a lőszere, ami pappíron jól fest, nem ér semmit. Lövök vele mindent amit érek és a legtöbb amit kapok, az a Hit, de hogy kárt nem okoz az hotziher.

Térképen oda kattintasz ahol láttad.

RB-n spotolni ellenséget, hogyan lehet? Látom, néha felvillannak, de beállításokban nem találtam erre vonatkozó billentyűparancsot.
Hát ahogy a példa mutatja tényleg sokkal könnyebb lemodellezni ezeket a harckocsikat meg berakosgatni őket kb kitalált paraméterekkel! 😄
Sherman0070
Így lenne a legjobb de az oroszoknak ez túl van bonyolítva....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Teljesen fölösleges a 3 T54. A mod 47-et alapból kukáznám. Meg mondjuk az IS4-et habár alig várom hogy meglegyen. Akkor lenne 2 T54 meg az IS-3 és T-10M. Meg maradhatna mondjuk a zsu-57 légvédelminek, TD meg nem kell mert fölösleges az oroszokhoz. A németeknél 2 féle leopard, vagy legyen 3 meg a kanonenjagdpanzer meg valami légvédelmi a coelian helyett. Akkor oroszoknál nincs TD németeknél meg heavy. A KT-105, MAUS meg a P2 megszűnne a JT csúszna le T-4be. 1945-nél határ ami az elötti mehet együtt ami az utánni az meg megint együtt, átjárás pedig nincs! Lám már kész is. Persze tudom valakiknek ez is teljeséggel elfogadhatatlan lenne, ezért igazság sose lesz...
Ja meg az RNG-t úgy ahogy van kibaszni egy kukába, helyette lenne egy algoritmus ami kiszámolja a becsapódási szög a páncélzat vastagsága és a lőszer átütése alapján hogy átüt vagy lepattan. Lőszer meg üzemanyag közvetlen találat esetén instant kill lenne! Robbanó lőszerek átütés esetén instant kill ugyanúgy! Egy harckocsihoz minimum 3 fő legénység kell annyi alatt vége a meccsnek. A többi meg maradhatna úgy ahogy van.
Na ez az én álom játékom. Vagyis egy Tier 6-ot elnézegetnék szívesen... 1980-ig bezárólag!
Sherman0070
Gondolj bele a német prototípusok berakása lenne a legegyszerűbb. Tankokat kivenni nem lehet mert a sok orosz pöcsfej fel lenne lázadva hogy kérik a kárpótlást. Ha meg nem akartak volna prototípusokat nem baszták volna tele T54-ekkel meg különböző IS variánsokkal a rank5-öt.
(gondolom annyira nem hülyék hogy ezt balance-nak látják)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ezzel csak az a baj hogy hol a határ? A következő az lesz hogy jön a P1000 ratte? Mert van akiknek nem tetszik a német T5? Amíg az oroszoknak szinte az összes T5 létezett addig a németeknél csak a leopard, mindenki számára ismert okok miatt. Személy szerint én biztos nem így oldottam volna meg, persze az se megoldás hogy akkor csak egy nyamvadt leo legyen T5-ben. Persze lehet hogy itt megállnak de ki tudja.

Alexx: hát azért célozni tudni kell továbbra is, mivel a szárnyas lőszerek közül az összes HEAT. Amivel csak homogén páncélt érdemes lőni, mivel minden más felfogja. A másik AB-ben eddig se kellett tudni célozni az okos szálkereszt miatt...
AIexx
nemnagyon jön be ez a mindennek van már szárnyas lőszere, ez a játék lényege.. tökmind1 mekkora ,,pámcélod,, van, nekem ez annyira nem tetszik.. így nemkell tudni célozni..

Sherman0070
Én is csak rank5-re képzeltem el ilyen papír tankokat. Ha folytatják az orosz 50-es évekbeli szarok berakását akkor németekhez is kéne már valami normális rank5 ha prototípus ha nem.

Igen, de csak rövid időre jelenik meg és nem mozog a jelölés. Ők kereshetnek ott ahonnan lőttél, de te közben pozíciót váltasz és lősz máshonnan. Az eddig se volt okos ötlet, hogy megálltál egy ponton és onnan lődöztél, amíg ki nem szedtek. Az okos játék része, hogy 1-2 lövés aztán pozícióváltás.
A másik hogy a térképen jelölésnek távolságbeli korlátja is van. Egy fullos látótávolság képzettséggel rendelkező legénység nagyobb távolságig érzékeli a az ellenség lövéseit, mint egy stockos. (pontos értéket nem tudok hirtelen mondani, de a példa kedvéért: stock legénység észleli az ellenség helyzetét, amikor az ellövi magát, ha 750 méteren belül van, miközben egy fullos legénység 1 km-ig érzékeli, de ha több mint 1 km-ről jön a lövés akkor nincs jelölés) Ez így elég élethűvé teszi a játékot, mert a való életben is meg tudod határozni egy hang forrását, egy bizonyos távolságon belül.

A másik, hogy nem az egész csapat fogja tudni egy ilyen lövés után, hogy hol van az ellenséges tank. Aki a látótávolság képzettség szerint hatótávon belül van az enemyhez az tudni fogja, de azok akik ezen a távolságon kívül vannak, azok csak csak a Rádió kommunikáció skilltől függően kapnak erről értesítést, aminek a működési határa jelenleg azt hiszem 500 és 750 méter között mozog, attól függően mennyire van kifejlesztve a képzettség. TEgyük fel, hogy 100%-ra van kihúzva a legénységed Rádió kommunikációja, így 750 méter az érzékelési határ. Egy szövetséges tank érzékel egy lövést, de te az a te látótávolság határodon kívül van, így közvetlenül nem jelenik meg neked a jelölés. Viszont 750 méteren belül vagy attól a játékostól, aki érzékelte a tank helyzetét, így neked is megjelenik a térképen. Persze ez a skill nem összefűzhető, tehát csak a közvetlenül érzékelő játékostól nyerhető így információ, olyantól nem aki rádió kommunikációval szerezte be.

Hát szerintem meg el kellene már dönteniük hogy mit akarnak. Nem baj a több típus de bőven lehetne válogatni létező harckocsikból, és azokat is lehetne valamennyire egyensúlyozni. Egyébként tökéletes nem lesz sose a balance ugye. Továbbra is úgy gondolom hogy addig nem kellenek a nem létező tankok, főleg olyanok amikről 2 skicc maradt fenn egy gyűrött megsárgult papíron. Amíg olyan hibák vannak amilyenek. De említhetném a rakétás agymenéseket is, nevetséges. Azzal egyébként egyet értek hogy 4-5 ugyanolyan típus teljesen felesleges, elég lenne max 2 darab.
Persze amíg a játékosok nagyrésze tökéletesen ki van elégítve pár új típussal. Amiktől elfelejti hogy nem 1x az RNG miatt már már játszhatatlan a játék, addig ez nem is fog változni...
Amíg ez a játék arról akar szólni hogy nyomokban valóságot tartalmaz, addig szerintem nehezen férnek be ilyen papír harckocsik. Lehet azzal vádolni hogy russian bia. De ott is ki lehetne venni pár nem létező, vagy prototípusig eljutott harckocsit (t34-100, t-44, t-54-47, su100y.) De akár az IS-4et is idevehetném mert hiába készült belőle 250 darab, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Lényeg a lényeg javítsák ki a hibákat először, utánna meg jöhetnek a "sci-fi" elemek, akár külön játékmódba.
Sherman0070
Én azt gondolom hogy tegyék csak az összes papíron létező tankot be....legalább lesz választék. Most van kb. 5 használható tank a játékban és abból is darabonként vagy 4 típus van bent.

Sherman0070
Érdekes 1 év alatt mennyit tudott a nézetem változni. Már azt gondolom hogy tegyenek be minden prototípus szart csak legyen már meg a balance.

Vagyis eddig meg lehetett tenni, hogy lőttél majd elbújtál egy szikla mögé pl, az ellenfél meg kétségbeesetten kereste hogy honnan a francból jött a lövés. Na mostantól ez nem lesz, rögtön az egész világ tudni fogja hol vagy.
RB-ről beszélek.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.10.19. 11:50:39

Nem működött így. annak a pozícióját jelezte, akit eltaláltak, illetve manuálisan meg lehetett adni pozíciókat, ha láttad honnan lőnek vagy hol vannak. Mostantól viszont ha te belelősz valakibe, akkor a te pozíciód is automatikusan megjelenik majd a térképen.

Ez eddig is így működött, sőt az új rendszerben ha még az álcafestéseket is figyelembe fogja venni akkor pláne) tovább tudsz rejtőzködni ezzel mielőtt felfedeznek.

Ne felejtsd el, hogy ez csak árkád és reál meccsekre vonatkozik, mivel szimben kizárólag a baráti repülőgépeket jelzi, azokat is csak 1km-en belül a térképen. Ott továbbra is szabad szemmel kell megtalálnod honnan jött a lövés
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.10.19. 11:25:41