11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Megamax
    Azért van kulombség a WOT és a WT(G) prémium gépek kozott legyen az tank vagy repulo. Tudjuk hogy a WOT ban a prémium gépek mindig gyengébbek mint a játékban kifejlesztheto változat. WT(G) ben nem ez a helyzet. Amúgy a WT ben lehet boven + ba jáccani még prémium fiokkal is persze tankoknál változhat még nemtudjuk. de csak osszehasonlíttás képpen WOT ban vehetsz KV-220 at +30 nap prémiumot és kapsz 1 garázshelyet (WT ben kreditért is vehetsz)+10500 gold ez kerul 50 euroba.
    War Thunder - M4A2 Sherman Starter Pack meg megkapod a Shermant amit a németek foglaltak el meg 2000 golden eaglet. Kevésnek tunik de itt nem kotelezo a tankhely ha uj tankot veszel, nincs legénység áttképzés goldért, nem kel barakkot novelni goldért. Hirtelen ennyi a kulombség ami feltunt. De a legfontosabb nincs "prémium loszer" ez zavar a legjobban a konkurenciában (WOT) és én nem sajnálom azt apénzt amit a saját szorakozásomra koltok ha télleg szorakozok és nem a "statnovelo" játékkal akarok jáccani ahol egy egész csapatra vagy utalva hogy egyáltalán nyerjél valami kis játékbeli kreditet vagy XP-t
    mert ugye WOT ban ha nem losz ki tankot akkor joformán nem kapsz semmit meg nem spotolsz a bugosz láthatosági rendszerukben. Itt repulovel losz foldi célt, repulot vagy assist killeket mindegy még ha leszálsz azért is kapsz XP-t meg kreditet. Nekem már az is nagy élmény mikor olyan kozel repulok a foldhoz hogy hallom a fák suhogását és a lovések becsapodását mogottem. Ennyit az offrol valojában semmi hasznosat nem írtam szerintem ...