11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    És ha már KT. Nos én kellemeset csalódtam a Porsche tornyos Királytigrisben. Alapként nem egy élmény vele játszani azt nem lehet tagadni. Most viszont, hogy már csak a "Lánctalp" a "Szűrő" (fele), meg a "Hegyes lőszer" nincs hozzá kifejlesztve igen megnőtt az élményindex. Egyrészt mert csodálatos, hogy milyen lapattanónak lehet vele produkálni, ha az ember kicsit mozgatja a tornyot utántöltés közben, másrészt meg maga a test is durva dolgokat tud kibírni. Nem mondom, hogy sérthetetlen, mert ha kicsit kihagy az ember akkor vége, de ha tényleg oda koncentrálval jászik vele valaki...hüüüüm...JÓ!!! Nagyon JÓ! A 88-as-t meg nem kell bemutatni.
    (És a H-tornyos meg még jobb???) Nem vagyok Heavy párti de ezt becsülöm ezt a tankot. Persze ha meglesz a Panther 2- akkor hanyagolva lesz, mert mégicsak az a nekem való!-:)