37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #27269
...Ooohhh ez csak biztos valami "véletlen" lehet. (Orosz véletlen. Mert hogy ott minden más...még a véletlen is!) -:D
-
Max_Andaxin #27268 Köszi az infót! Hát a pofám leszakad.....
....erre nem találok szavakat....Mondjuk nem mintha február előtt lett volna esélyem megszerezi, de akkor is. Mindegy bízom benne, hogy addigra vissza teszik a játékba - 9000 goldért
.
-
BaleniX #27267 Amúgy észrevettem, hogy bemegyek egy csatába amcsival, némettel (RB), és mondjuk kilőnek pár perc alatt, akkor meccsből kilépve látom, hogy zárolva vannak a meccs alatt nem használt tankok. Persze orosznál nincs ilyen. Ha joinolás után instant kilépek a csatából, akkor simán mehetek megint minden tankkal, nem zárol semmit.
Más: az amcsi light ágat érdemes kihúzni? Eléggé jónak tűnik az a T92, bár gondolom úgy kell használni mint az M18-at. Bujkálsz, itt ott feltűnsz, majd megint pozíciót váltasz. -
Droughert #27266 Hivatalos fórumon is próbáltam utánanézni, de nem találtam semmit infot róla. Van egy "The Sentinel is here" topic amit akkor indítottak amikor elérhetővé vált a Thunderbolt, de gyorsan átfutva nem találtam hivatalos postot arról, hogy mi történt, miért vették ki. -
Max_Andaxin #27265 Jó, de akkor ez most mi? Beteszik 1 napra és aki - ha felfedezte egyáltalán - az, ha akar, tudott venni??? Aki meg nem az így járt? Nem értem én ezt??? Nem hiszem, hogy ez egy olyan nagyon unikum lenne, hogy ennyire limitálni kéne a játékban. Van ennél sokkal több és erősebb jármű, ami hemzseg a csatákban, és csak annak nincs, aki nem akarja, hogy legyen.
Erre ezt meg elba***k???
-
Luciferkee #27264 Én vs SU-152:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
első lövés:
Második:
Utána lelőtt:
-
kissssss #27263 az mk7 verzió még aljasabb lesz, kv-1b tankomal meg se tudtam karcolni, de érdekesmód eddig 2 alkalommal be tudtam lőni a tetőpáncélzatot szemből, úgy néz ki ez is ferdinánd betegségben szenved. -
Ugyan már! A 4.0s Churchill is tud érdekes dolgokat. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem.... csak szó nélkül teszik be a tankokat.... -
Max_Andaxin #27260
Csak nekem tűnt el a Britt techtree-ből a AC IV thunderbolt???
Ugye ez nem csak ilyen! "Vedd meg gyorsan mert többet nem mehetsz vele ha nem!" Tank!!!!???
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.07. 20:23:12 -
Molot115 #27259 Könnyebb volna kiegyezni azzal hogy tényleg a teljesítményt díjazzák ilyenekkel. Alacsony BR-es pay to win tankokkal. Lenne valami challange hogy lőj ki 500 tankot, vagy csinálj 100 one shotot vagy bánom is én. Azt ha nem sikerül kapnál egy "i am noob" feliratot minden tankodra. :D
De így tényleg ellepik a saját BR-ket. Ha 1 nap látnék max 5-öt kit zavarna. De amikor minden csatában van legalább 4-5 az azért már túlzás... Mondjuk talán ez is lecseng majd később! -
kissssss #27258 szerintem ezt a black prince tankot kellet volna győzelmi trófeának oda adni és akkor most lenne pár száz belőle, nem pedig az hogy minden második csatában ezzel találkozok szembe.... -
Molot115 #27257 Hát rendkívül kellemes lehetett. De legalább az esélytelenek nyugalmával futhat neki az ember. Még menekülni se lehet. Mer ugyan nem fog utol érni, de a lövedéke igen. :D -
kissssss #27256 én viszont már összetalálkoztam ilyen felállással, tigrissel párduccal nem nagyon lehet mit csinálni a pálya azon részén. -
foxbat88fx #27255 egyszer jó lenne kimenni Berlinbe (bringával persze)....
szép város lehet :) -
Ez is érdekes:
Berlin -
kissssss #27253 néhány kép Berlinről a háború után, egész jól megcsinálták a játékban is.
link -
És én akkor mit mondjak arra, hogy Tigrissel ütöttem be egymás után 4x? :D -
Max_Andaxin #27251
-
Molot115 #27250 :D ilyen dózisban még nem kaptam belőlük. El alameinnél számoltam 7-et a lankás részen, (de ott jóval nagyobb a tér ugye) rendesen arcvonalba fejlődve. Inváziót hajtottak végre éppen. Úgy hogy 2 a második vonalba jött söprögetni... A túlélőket akik a levegőben voltak akkor, még mindig pszichiáterek kezelik... -
Max_Andaxin #27249 Egyszer sikerült oneshot-olnom egyet szemből Panther A-val. Belőttem a test és a torony közé. Szerintem velem volt az erő (RNG), mert ezt azóta soha nem sikrűlt kiviteleznem
.
-
Molot115 #27248 Ezt az első futógörgőt kipróbálom legközelebb. Hátha bejön... Meg gondolom a leforgás is kivitelezhető vele szemben, feltéve hogy elég közel vagy és van valamennyi tered. -
kissssss #27247 "kedvencem" az mikor a rhine pálya szélén levő hosszú úton cammog le 3 black prince.... -
Droughert #27246 Flankelni kell ha tudod. Tolatni nem tud. Hatrafele rendesen loni nem tud, alacsony tankra nem tudja raforditani a loveget. Bug vagy nem, de sokszor az elso gorgon keresztul lonek ki, egy probat meger. (Bocs az ekezetekert) -
Molot115 #27245 Amikor régebben felemlegettem hogy mennyivel másabb valamivel vagy ellene játszani, akkor lehurrogtak itt páran hogy dehogyis. :D
De valahogy nem vígasztal hogy mennyire hugyozik vért a BP játékos miközbe én szemből nem tudom átütni. Ami nem mindig baj, mert oldalba is lehet támadni persze. De amikor nem lehet, akkor már azért baj... -
Max_Andaxin #27244
..Oh igen, de "szép" is ez. De szerencsére már nincs annyi T34-100, mint 2-3- héttel ezelőtt. Mert van aki már azzal a rohadék t-44-122-vel tolja!!!!
...Nincs is jobb Párducokkal, El Alamein dűnéi között összefutni egy ilyen kombóval 2 db T34-100, 1 db T44-122, meg egy 2 db Is 2 mod 44.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.07. 14:18:02 -
Droughert #27243 csupán próbáltam leírni, hogy nem olyan rózsás a helyzet vele, mint ahogy elképzeled. -
Molot115 #27242 Azért a legtöbb harckocsi jó helyen van BR ügyileg egymáshoz képest, leszámítva pár érdekes megoldást. A baj ott kezdődik amikor beraknak egy pay to win járművet, és valami miatt azok ellepik a BR-ket. Te meg csak pislogsz amikor mész a párduccal és az egész szemben álló csapat BP-ből áll el alameinnél. Vagy benézel egy utcába ugyanazzal a párduccal és 3 T-34-100 áll veled szemben mint akik pont téged várnak. A játék pedig még csavar is rajta 1-et hogy szemből ne tudd átütni őket, vagy a játék siralmas fizikája vagy az RNG áldásos hatása miatt! -
Max_Andaxin #27241 És ha már KT. Nos én kellemeset csalódtam a Porsche tornyos Királytigrisben. Alapként nem egy élmény vele játszani azt nem lehet tagadni. Most viszont, hogy már csak a "Lánctalp" a "Szűrő" (fele), meg a "Hegyes lőszer" nincs hozzá kifejlesztve igen megnőtt az élményindex. Egyrészt mert csodálatos, hogy milyen lapattanónak lehet vele produkálni, ha az ember kicsit mozgatja a tornyot utántöltés közben, másrészt meg maga a test is durva dolgokat tud kibírni. Nem mondom, hogy sérthetetlen, mert ha kicsit kihagy az ember akkor vége, de ha tényleg oda koncentrálval jászik vele valaki...hüüüüm...JÓ!!! Nagyon JÓ! A 88-as-t meg nem kell bemutatni.
(És a H-tornyos meg még jobb???) Nem vagyok Heavy párti de ezt becsülöm ezt a tankot. Persze ha meglesz a Panther 2- akkor hanyagolva lesz, mert mégicsak az a nekem való!-:) -
Max_Andaxin #27240 Egen, dehát ez sajna - csak - simulátorszerűneksecsúfolható játék. Amiben valami kényszer hatására mindenképpen meg akarják oldani, hogy nem legyen meg az a valódi különbség a tankok (tudása) között. Helyette az a fontos, hogy minimalizálják a játékosok tudása közti külömbségből adódó eltérést. Hogy a szerencsétle bal***sz Iván Gyeprefosnak is legyen sikerélménye a PRO.magyar harckocsizókkal szemben!
-
Molot115 #27239 Hát most nem azért de melyik tankra nem igaz hogy a saját BR-nél 1-el feljebb gyenge, viszont 1-el alacsonyabban meg jó? Egyébként meg az lenne a durva hogyha a 6,7-es KT/IS2 nem tudná átlőni szemből úgy hogy 5,7ben van. Szerintem újra letörölném a játékot ha ezek nem tudnák átütni. Mint ahogy a kwk42 sem üti át a 152 millit az 500 méteren 168-as pennel 200 méterről ha már 2-3fokba be van forgatva. Ha a játék normálisan működne akkor 1 szavam nem lenne rá mert 1 nagy rakat sz@r lenne. Mint ahogy a valóságban is lett volna ha nekiállnak gyártani...
Elveszik az armort mi marad? Ugyanaz mint a brit harckocsik nagy részéből... Ipari hulladék. -
Droughert #27238 BP-re a véglet a jellemző. Vagy jó kört mész vele vagy szart. Is2, KT simán kiszedi szemből, 99%-ban oneshot a vége. Ha kicsik közé kerül akkor lehet belőle pedo tank, akkor kb. olyan mint a KV-k ha jó tierbe kerülnek, csak azok legalább gyorsak. BP-nak van az armorja és penje, cserébe alig vánszorog, ha az armort is elveszik akkor mégis mi marad? Nem egy csata úgy ér véget, hogy egy lövést nem tudok leadni, mert a csapat pucolja a pályát, én meg ellenfelet sem látok. A másik fele meg úgy hogy befordulsz egy utcába és kijön eléd egy kt/is2 vagy valami orosz td és baszhatod. Egy lövés és kuka a tank. Ha kicsik közé kerül akkor jön a funfaktor (ha nem flankel be egy med félúton, és odaérsz a csatába mielőtt végetér). Nem rossz tank, de nem is annyira jó mint azt sokan gondolják, ha a kv-k elférnek a tierjükben, akkor ez is szerintem, mert kb. ugyan azt tudják.. Gondolom nem hiába vették vissza a br besorolását sem. RB-ben tudok több olyan prémtankot ami használhatóbb és veszélyesebb. Ehhez kurva sok türelem kell, meg jól meg kell gondolni, hogy merrefelé indulsz el vele, mert ha ezzel a pálya egyik részére elmész, akkor bizony oda leszel menve. -
Molot115 #27237 Ja hát végül is ha valami nem megy magától akkor majd leflzetek valakit hogy menjen! :D körül kell csak nézni majdnem mindenhol ez megy a világban. :D
Így már simán okés ez a hozzáállás... -
Max_Andaxin #27236 
Há' mire valók szerinted a bombázók????
..pont Neked magyarázzam? Ha nem megy szemből hátúlról oldalról...alúlról? Akkor majd fenntről
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.07. 11:02:44 -
Max_Andaxin #27235
Hááát ez remek! Lehetett volna annyi eszem, hogy ezt a kérdés már rég felteszem, mert egy csomó értékes skill-pontot elvszetegettem a gunner húzásokra. Nem játszom mással csak vadásszal...
Köszönöm a választ!
-
Molot115 #27234 Hát ezaz. Pénzért veszel meg egy tankot aminek túl alacsony a BR-je. Pénzért veszel fun faktort. Ha ez akkora szimulátor lenne vagy bármilyen szinten számítana a realisztikusság, akkor ilyenek fel se merülnének. Funoljon az akinek van tudása meg skillje. A többi meg tanuljon meg játszani.
Ehelyett mi történik? Berakják a BP-t 5,7-re. Akkor már miért nem inkább 4.0-ra? A befizetett pénzért megérdemelné a god módot a játékos... :D vagy említhetném a T-34-100at. Ugyanez...
Nem azt mondom legyenek pénzért vehető tartalmak, de ez ne legyen már egyenlő azzal hogy jobban megy a játék mert legalább szemből nem tudnak bántani. -
Brenor #27233 Gunner fülön található skillek csak a kiegészítő személyzetre (tehát a lövészekre) érvényesek (mindre), a pilótát nem befolyásolják. Ugyanígy érvényes ez a pilótára: A pilot fül skilljei kizárólag a pilótára érvényesek, semmi mást nem befolyásolnak.
Érdemes tartani 1 vagy 2 slotot, és csak oda pakolni a bombázókat, és ott húzni párhuzamosan a pilótát és a lövészeket is. Csatarepülőknél meg más olyan gépeknél, ahol van összvissz 1 darab lövész (és az is többnyire kis kaliberrel) annyira nem fontos a lövészek képzése, így azok mehetnek nyugodtan a vadászos slotokra. Ezeknél meg a Gunner füllel egyáltalán nem is kell foglalkozni, max amikor már minden más fullos és nem tudod mire költeni a pontot. -
Max_Andaxin #27232 Lenne egy kérdésem!
Repülőknél a Crew képzésénél egyszemélyes vadász és/vagy alacsony bobmbázók esetében külön a Pilot-nál és külön a Gunner esetében - pedig ugye ugynaz a "személy" - van a g-tolerancia. Ott mindkettőnél húzni kell vagy elég mondjuk csak a pilótánál? Vonatkozik a kérdés a többi mindkét esetben jelenlévő skill esetében is. Mindkettőnél kell húzni, vagy elég egyiknél??? -
Max_Andaxin #27231 Hááát....az modnjuk egy Hiba a Mátrix-ban...mert szemből azt szinte lehetetlen kilőni. Ráadásul gyorsan tölt újra, és még a tornya is jól forog. Szóval az egy nehéz dió, de persze nem kilőhetetlen...Persze ha mondjuk minimum 5.3 lenne a Br besorolása, mindjárt nem lenne annyira "OP"
Ha meg máshonnan nézzük. Aki van annyira hülye - és bocsi, nem akarok megsérteni senkit -, vesz csiliárdokért egy csomagot amiben azt megkapja, akkor ennyi kompenzációt had kapjon, hogy fan-olhat alacson BR-ben vele...
(persze ezt magam sem gondoltam komolyan!!!)
-
Max_Andaxin #27230 Jó de azt is vedd alapúl, hogy a Britt tankok 80-90%-a azért nincs agyon páncélozva. Sőt inkább azt mondnanám, hogy a BR besorolásukhoz képest kifejezetten gyengébbek bármelyik más nemzethez képest. Jó vannak extrém ellentétek is, a Churchill-ek, meg a Fekete Herceg. Azzel meg nem tudnak még a fejelsztők sem mit tenni, hogy a Brittek majd minden tankjukra azt a fasza ágyút rakták.