War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hát igen, még viszonylag jól megúszták, T-55 kilövések elég durvák szoktak lenni, abból nem sűrűn ugrálnak ki az emberek, pláne ha lerepül a torony 😊
orosz tankot sokat láttam már elhullani, tele vele az internet, de Abrams-es kilövés nem terem minden bokorban 😄
rohadt nagy mákjuk volt....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
az Abrams sem kilőhetetlen.....
http://www.liveleak.com/view?i=91b_1444431849
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
úgy néz ki hogy mégis csak 2 fővel lehet szakaszban tolni prém nélkül(szakasz létrehozója meg az invitált játékos), prémel lehet csak 4 fős csapatban játszani.
upsz... <#vigyor3>#vigyor3>
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Más:
A WOT-ban mennek ezek a "századozások", itt nincs lehetőség arra, hogy 2-nél többen játszanak egy csatában, de nem versenyen meg ilyenek, hanem csak úgy?. (Jó permmel 4 lehet max, ha jól tudom.) Szívesen kipróbálnám mondjuk már ezt a 4 fős team-ot is....de 6-8 ember már mire lenne képes, ha össze dolgozik????<#nemtudom>#nemtudom>
http://sport.vatera.hu/sportfegyver/airsoft/airsoft_fegyver/airsoft_m14_cyma_socom_2130511427.html?adult=1
<#integet2>#integet2>
Luciferkee:
Hát igen de melyiknek nincs hátránya. van akinek bejön van akinek meg nem! 😄 Az biztos hogy az egyik legkeményebb ellenfél az egész játékban, és mégis vannak akik szarozzák. 😄 Mondjuk biztos okkal.
- Lassú
- Nagy, nemfér el mindenhol, zsíros falat a bombázóknak.
- Tornyot be kell fordítani majdnem 45 fokban, különben bármilyen 6.7-es tank is simán átlövi szemből.
- Mondtam már, hogy lassú? 😊
yepp!! welcome to the new MM world.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/30010-e-series-and-other-german-heavy-tanks/
A bal oldali piros kör nem a legnyerőbb, általában nincs ott semmi/senki max 1 legénységet ha elvisz. (illetve ha tele lőszerrel megy az illető akkor lőszer, de lutri)
A jobb oldali piros kör a nyerő 2 embert tuti visz, ha nem hármat. 2-3 lövéstől innen megpusztul.
A két lent lévő fekete kör HEATFS-nek jó célpont, főleg a jobboldali mert ott ha nem is robban be az üzemanyagtartály akkor a mögötte messzebb lévő lőszerrekeszt is viheti.

Oldalról:
A zöld helyeket nem érdemes lőni, ha valakinek van egy kis esze, akkor annyi lőszerrel megy, hogy azokon a helyeken ne legyen semmi. Megpróbálni meg lehet, de lutri. Fekete üzemanyagtartály, lutri, de néha beadja.

Másik oldal:
Na itt már lehet robbantgatni: A pirossal bekarikázott helyről fogy ki utoljára a lőszer, utána a sárga helyről. A zöld helyre általában nem tesznek lőszert. Fekete fuel tank: lutri. Erről az oldalról nagyon könnyen ki lehet csinálni, főleg ha merőlegesen mutatja feléd az oldalát.

T54-el (47-es) én azt szoktam, hogy először ellövöm a lánctalpat, utána megpróbálom oldalba verni. Ha nem megy, akkor ellövöm az ágyúját és szépen lassan kiszedegetem a legénységét.
Driver / Gunner legénységgel (eléggé vicces, hogy 2 ember elvezeti ezt a dögöt) szinte semmi hátrányod nincs. Az újratöltés ugyanannyi mint 6 legénység esetén. (maximum a crew skillből nyert 1-2 másodpercet veszted el). Vicc.
Szánalmas, de ez van. 😞
6.7 így szarabb lett, 7.0 talán kicsit játszhatóbb (régen 90%-ban 8.0 közé tett be 7.0 vasakkal).
kihagytam ebből a csodából két hónapot. Első meccs stock jpanther realisticben ellenfélnél t-54 meg t10. Ez most komoly?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
A mausnak még T-32-vel sem életbiztosítás nekimenni, ugye Andaxin... 😄 Pedig az szemből elég Bika ugyebár.
Mellesleg tényleg elcseszte a Sheramanos srác. A Hybrid (viz és egyéb nem gyúlékony folyadék) meghajtású T-34 üzemanyag tankját lőni...<#falbav>#falbav>"ekkora böszmeséget még nem látott erurópa"- hogy egy klasszikust idézzek-😄
(de a roszz lőszer választás tényleg tud meglepetést okozni, pláne ha mellett még 1-est is dobsz aznap!)
Mert ha azért, hogy a Rank 5-nek legyen kacsavadászat, akkor azt botokkal is meg lehetett volna oldani. Semmi különbség nem lenne. Illetve annyi lenne, hogy 2 x 11 embernek nem kellene szívni azért, hogy 2 x 5 jól szórakozzon.
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.10.10. 00:11:01
eltalálja a lánctalpat, berobban a tank: