11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    Nekem érdekes tapasztalatom volt ezzel a felfejlesztés dologgal. Van nekem egy ilyen dolgom, hogy néha kiválasztok egy teljesen életképtelennek tűnő repülőt/tankot, aztán megpróbálom életképessé kovácsolni. Annó repülős részben a Yak-15el csináltam ezt(aki repülőzik az tudja hogy ez mekkora szó :D)

Legutóbb a PT-76ost szemeltem ki, gondoltam ha egyszer meglesz a HEAT-FS lőszer, csak jó lesz valamire.
    Hát ilyen retek modulfejlesztési élményben még nem volt részem. Nem sok, úgy 10.000XP-t kell belerakni a gépbe hogy kinyisd a HEAT-FS lőszert, nem tűnt soknak. Hát az volt.
    Egyszerűen ilyen használhatatlan gépet még nem láttam. A páncélzat olyan hogy a 12.7-mmes géppuskalőszertől már nem véd, mozogni olyan lassan mozog mint egy nehezebb szovjet TD, és nemigen van kezdetben olyan lőszered, amivel kárt tudnál tenni bármiben. Emelett lassan hátrál(mélyvízen 10km/ht tud max), egy lövéstől felrobban(komolyan, tűzoltókészülék meg repair kit nem is kell rá, ha eltalálnak, azonnal véged) Gyakorlatiag csak pontfoglalással lehetett fejleszteni, azt se könnyen, mert mint mondtam, lassú, nem mindig ér be időben a körbe.

Na de végül meglett a HEAT-FS. Ki is kukáztam a korábbi "lőszereket", és betöltöttem azt. Első meccsben nagyobb tankok mellett próbáltam ki. Az első ellőtt HEAT-FSel egyeslövéseztem egy IS-3ast, szemből, a pike orr felső részén. Na mondom, mi a fene, a végén még érni fog valamit ez a hulladék gép?

Varázsport töltöttek amúgy ezekbe a HEAT-FSekbe, vagy mi? Annó az M-103 is majdnem használhatatlan volt a HEAT-FS lőszer kifejlesztéséig, onnantól viszont elkezdett mindent egyeslövésezni, kategóriától függetlenül.