War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#taps>Tééééééényleg erre emlékszem....Vége lett a csatának, aztán érzékeltük, hogy valami gebasz van, mert eltűnt a gomb....Én személy szerint azt hittem, hogy valami rendszerhiba.....csak kilépés visszalépés után kezdtem felfogni, hogy ez végleges...és nem hiba.<#mf2>...hogy csesznék meg...De tényleg nem kellett sokat várni, annyit semmi képpen sem, mint most.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.10.06. 17:37:04

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Hát megszépültek az emlékek. De a T-44nél jártunk amikor befejezték emlékszem aznap is játszottunk amikor kivették, az egyik csata simulator volt aztán mire végeztünk vele eltűnt a helyéről. 😄 Na de a lényeg, úgy emlékszem tier-3-4ben úgy kb 0,5-1,5 perc néha elment 2-3 percig a számláló. Szóval gyorsan berakott T-34-85 meg T-44-el is. Igaz hogy RB-be akkoris hamarabb berakott, de sose volt ilyen 6-7 perces várakozási idő mint például ma. Azt hogy Tier-5be mennyit kellett várni nem tudom mert megszünt mire odeértem.
Garou
Amikor meg volt SB, mennyit kellett varni atlagban, amig bejutottatok egy jatekba?

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Szerintem írjuk petíciót<#nezze>!!!!
Kedves eltársak!
Tudjuk, hogy leszarjátok, az igényes játékot kereső fórumozók véleményét - főleg a magyarokét -, és most, hogy a "REALISZTIKUSSÁGOT" hírdető játékotokat a mélységek mélységébe degradáltátok már. Szánjátok meg azokat a lelkes játékosokat, aki a sok sok f****szágotok után még mindíg reménykedve ülnek le a gépeik, konzoljaik elé, bízva abban, hogy a kapzsi, kapitalista - ami amúgy is sokáig idegen volt számotokra - hozzáállásotokat félre dobván vissza adjátok a SIMBATLE-gombot a maga régi jól sikerűlt valójában.
Mi tudjuk, hogy leleketek mélyén még hisztek abban, amit a játék megjelenésekor hírdettetek, és ez a trágya, amit most elénk tálaltok, csupán valami sokkal jobb kezdete. Tudjuk, hogy csak a hűsígünket teszitek próbára.
Higyjétek el mi kitartunk továbbra is, de nem örökké.
Puszi!<#law>

Értem én hogy többen játszanak AB-t. De miért fáj nekik az a pár ember aki épp SB-t játszana? Miért kellett kivenni az SB gombot. Nem rossz az event, de ma épp a pzIII-hoz van kedvem de nem mehetek mert csak amcsi vs orosz van T5-ben. Köszi. De tényleg szép lesz az új motorral a játék.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Gilmoor
Azt gondolom, hogy a szimeseknek jó volna egy olyan opció a játékba, ahol jelzik szándékukat, hogy Ők bizony részt akarnak venni a következő szimes csatában. Ettől függetlenül közben csinálhatnának bármit. Ez a lista mutathatná a nevük és szándékuk mellet az éppen aktuális állapotukat - milyen csatában van és mióta - gondolom így sokkal bizalomgerjesztőbb lenne várakozni míg elég ember gyűlik össze.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Az a név már foglalt. Fenntartva az Armored Warfare-nek XD

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Pluskast
Hű de jó! Szar BR rendszer és még szarabb sérülési modell, de sebaj itt van a szép új grafika! WOT 2.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.10.06. 13:17:57

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Elismerés a készítőknek<#worship> Nagyon szép nagyon jó,.....csak ettől a játék még nem lesz játszhatóbb.

Igaz SAJNOS,tehát ez GEBASZ!<#shakehead>
Erre emlékszem....-😄 De jó volt....-😊

Ékesen szóltál "Fő srázsamester" uram!<#rinya>, és igazat sajnos!

A növényzet kérdésre lenne jó megoldásom. A Gazsinak kellene csinálnia sivatagi pályát. <#bee1> Elég jól passzolna a Britt tankokhoz.

Su-152-vel most először sikerült gépet leszednem.

Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2015.10.06. 12:29:59
Jó volna ha visszajönne a sim mód! Micsoda csatákat mentünk ott régebben...
De amíg 3-4-5 perceket kell várni hogy csatába rakjon mert nincs aki játsszon addig inkább ne is legyen. Csak idegesítene hogy ott van a jó kis sim mód de nem tudok vele játszani mert ketten várakozunk és ráadásul ugyanazzal a nemzettel. 😄 Kiírja a játék hogy 26000 játékos van éppen online ebből multkor az egyik sim eventre várakozott 1 német meg 8 orosz-amerikai. A 26ezerből. Valamit elmond akkor arról hogy mekkora igény van simulator csatára. A játékosok elsöprő többsége megvan elégedve azzal hogy "intelligens" szálkereszt van a tankján és ha semmit nem csinál akkor is van legalább 5 killje árkádba. Megveszi a kis prém fiókját vagy tankját és rohangál össze vissza kép és fogalom nélkül. Ami egyébként nem baj mert élvezi. A pénzéért elvárja hogy őt ne lehessen egylövésezni, illetve hogy a jobbak nehogy már leradírozzák a pályáról simulatorban, ahol úgy hal meg 7 sec alatt hogy azt se tudja honnan jött a lövés. Mivel ők sokkal többen vannak ezért az számít hogy ők mit akarnak. Az egy dolog hogy itt a fórumon vagyunk 10-en 20-an akárhányan és itt sokan szeretnének sim-et játszani, ha többszázan vannak az országban és több ezren a világban akik meg árkádot akarnak mert az tetszik nekik. Akkor a gaijin azt fogja mondani hogy akkor legyen jó a több ezernek.
De azért remélem hogy valamikor eljutnak oda hogy az eltérő igények miatt kifejlesztett több játékmód valóban ki is szolgálja az igényeket és ne csak dísznek legyen berakva. Hiszen az ember azt hinné hogy de jó szeretek simulatorral játszani és itt lehet tehát a gaijin gondolt az olyanokra akiknek ez fontos lenne. De a valóság az hogy magasról leszarják hogy a fórumokon mi megy. Ők látják hogy kb hányan írnak a fórumokra és emellett látják hogy hányan játszanak, valószinüleg az összes játékosnak nagyon kis része panaszkodik a fórumokon. A nagy többség nem is látott még fórumot mert neki tetszik úgy ahogy van ergo nem megy a forumra panaszkodni hiszen nincs is panasza.
Még várhatsz egy darabig. Első körben csak a prémek jönnek 1.53-ban és nagyjából 1 hónappal később teszik be a farmolhatókat is

Igazából azt nem értem,hogy ez a (fix beállításos)SB mód annyira leterheli a játékot,vagy az hogy külön szerver kell hozzá,nem értek hozzá.....!!!??<#nemtudom>
Na a "tomi"-kat már én is várom...de biztos Matildával jönnek, mert olyan lassn érkezik ez az update!!!!

Szerintem nagyon-nagyon sokan szeretnék, hogy a régi SIM-mod újra induljon. (az általad vázolt fix "beállításokkal"😉, de sajna amíg ennél sokkal sokkal tobben meg vannak elégedve, hogy - néha - vakon, ész nélkül ronahgálhanak tankokkal a pályán és pufogtathantak bárkire és bármire - ne adj isten, még van egy kis kereszt is, ami megmonjda, hogy hová kell lőni - addig nem lesz SIM mod...<#rolleyes>

A devek mondták, hogy a hajók illetve a géppuskák a tigrisekhez csak a half-life 3 után jönnek.
Talán de csak talán mikor bejönnek a hajók valamikor 2022 környékén, akkor játszható lesz újra. Egy darabig. Ott nem számít a ULQ. De ki tudja.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Garou
En visszaleptem br 5.7-re. Ott es az alatt szerintem tök fasza a jatek. Sajnos a kedvenc Tiger II-m igy kihasznalatlan, de nem eri meg az idegbaj nekem se. Angolokat varom, a Churchill a kedvenc tankom, azokat meg mindenkeppen ki akarom huzni. De penz nem fogok beletenni az fix.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

A 3 mod közül én is azt gondolom a SB-t megcsinálhatná a gazsi úgy,hogy ne lehessen belenyúl semmi módon,hogy könnyebb legyen bárkinekis növényzet jivétel meg ,stb!
Mikor bejötta SB nagyon teteszett(full graf) ,de szinte mindig kilőttek már komolyan már azt mondtam ennyire .al.asz nem lehetek,miután rájöttem,h a graf. beállításokban van 1 grass in optic nevezetű opció leesett,mig én a nagy dzsindzsában próbálkoztam célozni bekapcsolva ezzel az opcióval .zart se láttam mig az ellen ezt kikapcsolva simán látott!<#wilting> Mondjuk a sok update során láttam h ezt az opciót ki is szedte a gazsi!AB-t,RB-t azt mondom variálja aki akarja! Az SB-ben meg semmi ilyen lehetőség ne legyen ,h bármit is kikapcsolhatsz! Igy minden játékos rétegnek ki lenne elégítve az igénye! Aki csak 1 kis lájtos játszogatásra vágyik annak ott az AB,RB! Aki meg komolyabban szeretné annak meg ott volna a fix beállításos SB! Ennyi!
AnuluWork
Nyugodjál le, ok?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

előbb utóbb majd te is hagyod a picsába az egészet és vagy ott hagyod a francba az egész játékot vagy kikapcsolsz fűt/fát stb és ULQ beállítások mellet játszol tovább, én már rég beleuntam abba a várakozásba hogy ganijj majd megmozdítsa valamikor a hátsóját és intézkedjen ezzel az ügyel kapcsolatban.

én már régen kikapcsoltam a "bokrokat/növényzetet" a játékban és nem azért mert hüde mekkora szemétláda vagyok hanem mert egyszerűen semmi kedvem nincs eleve vesztes helyzetből indulni, a legröhejesebb helyzet amit eddig láttam az a normndia pályán volt, 6 darab tigris volt a hangár mögött fedezékbe szorítva mert az ULQ ellenfél fél pillanat alatt felsprintelt a pálya bal oldalán levő dombra és szépen sorban ki is lőttek mindenkit aki kidugta az orrát a fedezékből vagy épp újra spawnolt.....

sajnálom de az az időszak már véget ért mikor mosollyal a száján az ember játszik egy jóízűt RB vagy SB modban full grafikán, gajjob nem cselekedet időben e-téren és a drágalátos játékosok könyörtelenül ki is használták ezt a hibáját/hátrányát a játéknak.

most jelenleg ott tartunk hogy új játékosok nincsenek SB modban, ellőbb utóbb pedig a profik is beleunnak a játékba ilyen olyan okból kifolyólag....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ha feltörik az email accountomat, vagy szolgáltatót váltok, akkor szerintem szó nélkül cserélik. Nekem a wot-os acc. gmail-re volt regisztrálva, írtam nekik, hogy feltörték, nem érzem biztonságban a wg-s accountot, simán cserélték, aztán eladtam. Annyi, hogy fel kell készülni sok kérdésre, legjobb ha volt vásárlásod és arról minden info megvan korábbról (paypal kivonat, bankszámla szám stb.) amivel tudod bizonyítani, hogy a te vagy a tulajdosnos.
"Changing The E-Mail Of The Account
According to our Terms of Use you are solely responsible for maintaining the confidentiality of the login information. We do not provide e-mail change service as game accounts may contain significant monetary input, and the time spent by playing. We are serious about the security of our players' accounts and hope for your understanding."

Szóval játszani nem akarom már mert csak idegeskedést okoz, örömet nem, eladni meg nem tudom. Szóval egy időre töröltem, majd ránézek fél év múlva.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.10.05. 21:59:42
Olyan nehéz írni a supportnak, hogy cserélni akaros a mailcímedet? WG is szó nélkül cserélte ha kérted, indokot nem nehéz találni.
Ahogy látom egyébként a Wargaming mintájára Gaijinék sem engedélyezik az email változtatást, így aki fontos email címmel regisztált a játékba, nem tudja eladni az accountját. Francba.
Már bocs, de 40 évnyi orosz megszállás után ha valaki a magyarként az oroszok pártját fogja, attól én hányni kezdek. Szerintem az ilyenek hazaárulók, és ennek megfelelően kéne kezelni őket. Az ilyen akkora ocsmányság, hogy nem lehet szó nélkül hagyni.
ne kezdjétek már itt is..... épp elég hogy a biztpol topik szét van ba**va.

Remélem hogy ez nem valami überbéna világpolitikai utalás volt részedről a tetű oroszok védelmében.
AnuluWork
Valaki szar játékot csinál, valaki pedig orvosokat bombáz.

Jól van, látom a Panther A- Tiger II P eventbe mától sikeresen bekerült az IS-2 mod44, a remek kis hidegháborús lőszerével. Ez is használhatatlan lett.
Komolyan, a War Thunder jelenleg a legsötétebb korszakát éli, teljesen használhatatlan mind a földi, mind a légi rész. Gaijin persze nem tudja hogy tömeges játékoselvándorlással néz szembe.
Megéltem már ezt a pillanatot a World of Tanksnél is, amikor annyira szar lett a játék, hogy a profik végleg otthagyták.

War Thundernél ez a pillanat most következett el. Pedig micsoda játék volt ez másfél évvel ezelőtt, mekkora lehetőségekkel! Nagyon nagy kár érte! Legközelebb mondjuk olyan MMO-t ba már nem fogok bele, amit oroszok fejlesztenek, egyszerűen képtelenek reálisra megcsinálni az orosz-német gépek egyensúlyát megcsinálni az ismert egyedi történelemértelmezésük miatt. Mekkora férgek!
Egyszer már leírtam.De akkor még egyszer megteszem.Akinél hardver függő annál természetesen nagyon sajnálom hogy nem tud és nem fog tudni a szép grafikában gyönyörködni.Viszont aki megtehetné hogy magasabb beállításokkal játszon azoknál nem tudom elfogadni hogy low grafikán használják a játékot.És amiatt hogy helyzeti előnybe kerüljenek másokkal szemben.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.10.05. 19:36:04

15, vagy 10. Teljesen mindegy, az már ígyis-úgyis diafilm XD

AIexx
nekem speciel 15 fps -em van.. 😊 én örülök, hogy a patch után 10 lesz, tényleg.. annyira faszaa..
<#violent><#gun>
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2015.10.05. 19:14:05
Sherman0070
szard már le 😄 élvezd a grafikát! 😛

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Még több segítség a low grafikával játszóknak... <#eljen>

Gilmoor
VÁÁóó 😊 még szebb lesz a gém ULQ-n 😊

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Sherman0070
A repcsiknél és megcsinálhatnák azt hogy ott törjön ahol eltalálják.
pl. ha az orrát találják el egy B17-esnek akkor szakadjon le az orra ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AnuluWork
Már csak a végére értem be, nagyon kikaptak, de valamit kellett csinálnia, találatok, assistok, mert két kill mondjuk 650 pont, emellé még ugyanennyit szerintem nem lehet összeszedni csak úgy, hogy bent vagy, bár passzív sosem voltam még. Minden esetre csinálok neki egy accountot és ott gyakorolhat. 😊

Ja, és balkezes a srác. 😊 Az én jobbkezes egeremmel játszott bal kezéhez rakva.

ximix
Fordítva szokták, te töltesz felfelé valamit a lényeg, hogy terólad az adatok késve érkeznek a szerver felé míg te mindent valós időben látsz.
Most már tényleg nemtudom, hogy mit csinálok rosszul.

Telibevert fuel tank, még csak ki sem gyulladt:

Kep

Mégegy eset, semmi baja nem lett:

kep

Később egyetlen egy repesz eltalálja az én fuel tankomat, bumm:

kep

Szintén egy repesz eltalál:

kep

Értetlen számomra az egész.
rosszul olvashattad a kommentemet mert MEGVAN 😄 jó ideje megvan már.... de azóta sem mentem vele XD
ha lesz megint rá valamilyen event akkor mindenképp szerezd be, hidd el nem fogod megbánni 😊

Ügyes, de gondolom az RNG is dolgozott erőteljesen 😊
jobban nyomja mint pár 20 éves agyhalott 😄
AnuluWork
Ezt el kell mesélnem.

Gyermekem ma tesztelgette a tankos részt. Próbálgatta teszt környezetben az irányítást, a lövést, stb. Nagyon bejött neki a fák kidöntése. Vendégek voltak, és hogyhogynem magára maradt, mert bement vízbe a teszt pályán és elsüllyedt. Mit csinál? Olvasni nem tud, de a piros gombra rákattintott, és hopp, bement a csatába. Ahogy figyeltem a végén az összegzést, mondom 1256 pont. Mi a fene. Ahogy láttam kb. semmit sem csinált, ki se mozdult a kezdőhelyről, de a T-10-el amivel bement, a játék legvégéig életben maradt, és valahogy kilőtt két tankot a spawn pont körül. Az utolsót pont láttam, akkor jöttem be, és egy coelian volt. 😊 Ez volt élete első játéka. Online dolgokkal eddig max. a Traffban nyomult, de ugye az más fajta játék. Nem egy nagy számítógép-konzol őrült.

Egyébként először megijedtem, hogy úristen, kilőtt több sajátot, aztán bannolnak egy ilyen hülyeség miatt, de nem tett ilyet. Ja, még csak hat éves ...<#idiota>
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.04. 20:55:40