37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RODLEE
    Csak egy kérdés ez a talismán a tankra az mit jelent?
    Eseteleg Magyrositásról némi hír?
    Előre iskössz!
  • Zegi Norbi HUN
    Igen, arra gondoltam amire ti is :D Azért látványosan sok német prém tankot osztogatnak, kíváncsi lennék miért :D Persze nem baj, adják csak őket :P
  • kissssss
    srnrj4z6ju76iuz8 én is ugyanezt írom :D, arra meg ne várj hogy rakétás járművek bekerülnek mostanában a shopba, még a panzerNerfert se árazták le és a többit se... szerintem ezek még egy kis ideig kivételezett helyzetben lesznek a többi prém tankkal szemben.
  • foxbat88fx
    de ott mutatja mennyi napig lehet még gyűjteni....
    még huszonvalamennyi
    aztán nullázódik és kezdődik elölről... erre gondolt Norbi
    csak remélhetőleg akkor más tankokkal...... jó lenne mert így 1 év alatt jó pár prém tankot ki lehetne húzni ami kell az embernek de gondolom T2-nél nem fognak nagyobbat adni
    mindenesetre SMK, Panzerwerfer 42 jöhetne még :D
  • kissssss
    ezt most hogy érted? újra indul az ha lejár a nap visszaszámláló, nulla warbond és új cuccok a boltban.
    (lehet nekem csak az a halálfejes decal lesz meg)
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor ez csak egyszeri alakalom? Azt hittem a ~35 nap után újra elölről indul az egész :)
  • foxbat88fx
    nekem 1850 van....
    haladok a csörcsil felé
  • kissssss
    ehh ahhoz nekem előbb el kellet volna kezdenem a grindelést, csak 190wb-m van és már 26 napnál tartok.(pedig de jó lenne az a d.520 repcsi)
  • foxbat88fx
    ha nyomod a pontokat is akkor akár lehet német csörcsiled is :D
  • kissssss
    na rátettem a kezem egy pz3N tankra, meg ha sikerül megcsinálnom ezt a Xmas nyavalyát akkor a cica is meglesz, a pz2DAK-al együtt lesz összesen 4 prémtankom.... és én még azt hitem hogy a ruszkiknál fogok egy halom tankot gyűjteni
  • foxbat88fx
    na megvan Kugelblitz-el végre... ahhh mehetek vissza arcade-ba a 80 pontért aztán letudva a mai játék
  • foxbat88fx
    utálom ezt a módot :D megyek még 1-2-őt de ha nem jön össze akkor inkább hagyom a fenébe azt a 60 pontot :D
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2016.01.05. 15:23:06
  • Sherman0070
    Noob
  • foxbat88fx
    b+ egy jó csata kellene realisticben... és mind vereség vagy szar csata :S
    fújjjj de rühellem azt a módot :D
  • Zegi Norbi HUN
    Azt szoktam, amit mondasz, csak sokszor előre kell menni :D Vicces azért, van hogy előre megyek és Párduc, t34 és társai sem ellenfelek, van hogy meg a tornyon kilőnek egy lövésből a pálya másik végéből :D Kezdem már egészen megkedvelni amúgy, Achilles és Crusader AA-vel elég jó hármast alkotnak :) Nagyon jó a győzelmi arányom is velük meglepő módon, az 500 aranysas is sikerült egyedül :)
  • bgabor911
    Igen, az advance to the Rhine délkeleti sarka bugos mint a fene, ott épületösszedőlés esetén nagyon durván visszaesik az FPS.
    Sajnos kezdetleges és kifforratlan az épületösszedőlés, nem lett volna szabad berakniuk amíg nem csinálják meg rendesen.
    Kedvencem az, hogy néha késleltetéssel működik. Áll az ember a tankjával valahol, és a mellette álló hár nagy robajjal összedől. :D
  • foxbat88fx
    akkor is kéne legalább egy ki-be kapcsolási lehetőség
    akinek tetszik az bekapcsolja, akinek nem az kikapcsolja
    bár engem nem zavarna az omlás, ha nem esne le az fps 5-re
  • ikarus44
    Mondjuk az nekem tetszik. Szerintem jól néz ki. (Persze egy valós leomlástól még messze van, de nekem már ez is tetszik. De ugyanakkor egyetértek azzal amit mondasz)
  • foxbat88fx
    nekem csak ha omlik az épület.....
    nem értem mi a faszért nem lehet kikapcsolni???? kit érdekel, hogy omlik egy épület de most komolyan????
  • ikarus44
    A Rajnás pálya egy sarkában (Advenced to the Rhine asszem a neve) nekem is 10 FPS alá esik. Gondolom valami bug.
  • foxbat88fx
    de én így is pro vagyok
  • Sherman0070
    Nekem +70fps mindig
  • foxbat88fx
    jó neked, hogy csak 10 fps-re esik le....
    nekem 2 és 5 között -.-" hogy basznák meg a jó kurva anyjukat..... és ráadásul olyan gagyi az összeomló épület, hogy az valami vicc, de azért leszedi az fps-t.
    látszik mennyire értenek hozzá ezek is
  • ikarus44
    Az új engine miatt van. Nekem is szintem min.-re kellett mindent visszavennem.
  • Malarki
    Elég rég játszottam, most megint elkezdtem pár napja. Ami problémám lenne, hogy ezektől a rombolható épületektől olyan mocsok mód felaggol a játék hogy hihetetlen. Konkrétan ilyen 10 fps-re esik le az addigi stabil 50. Ez mással is előfordul vagy nálam van a hiba? A gépem simán elbírná, nem hinném hogy azzal van a baj.
  • kissssss
    sherman akármelyik verziójával csak másodvonalban szabad harcolni, ezt a "melkasal lekapjuk az AP lövedéket" stílust csak a ruszki tankokkal lehet eljátszani (t-44)
  • gstup
    A tigrisek nem zavarnak.Nagyon könnyen átlövöm őket.Azok a rohadt t-34-ek.Utálom őket.Mocskos egy disznó tank.Sokszor pattanok róluk,de annál nagyobb élvezet kilőni őket. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor mi nem egy tankkal megyünk :D Én nem tudok nagyon jó köröket menni vele, max 4-5 kilőtt tank, de ez sem állandóan :/ Vagy kilőnek egy lövésből, főleg ha Tigrisek meg t34-85ök közé rak(elég sokszor) vagy a tornyot cseszik szét folyton, onnantól meg vége.
  • bgabor911
    Respect! :D
  • AnuluWork #27160
    Itt tartok most. Szombaton kezdtem el játszani a brit tankokkal, csak prém van.

Jól lehet haladni velük. Igazából T4ben talán a Churchill megoldás lehet majd, az tényleg jó tank, és bas.ott fun is egyben. T3ban pedig egy jobb tankra talisman és kész.

A modulokat meg azért gyúrom, mert a gazsi képes arra, amire a repcsiknél is: megemeli az RP mennyiségét.
  • AnuluWork #27159
    Gábor én kihúztam ezt a szar Archert, elit, de ez komolyan egy trágya. Semmi pozitívot nem tudok róla mondani, csak azt, hogy végeztem vele. :D

(Éppen előrefelé haladok. :) )
  • AnuluWork #27158
    Prém Churchill Black Prince 5.7 és T4. Annál semmi sem érNÉ meg jobban nagy tiert és T4et húzni. Viszont, drága, így hacsak nem lesz leszállítás, nem veszem meg.

Én szépen végig megyek a tankokon. Eddig egy nemzetnél sem éreztem azt, amit a briteknél, hogy adott BRben ennyire jól lehessen párosítani három tankot. Eddig.

Itt már látszik, hogy gondolkodtak (kivétel az Archer). :)
  • AnuluWork #27157
    32 lövéssel intéztem el egy 4.7es Churchillt hátulról egy 4.0s Churchillel. :)

2x kigyújtottam, de nem döglött meg. Mozogtam, mindenét lőttem, de nem döglött meg. Nem is volt élő embere, de nem döglött meg. Nem volt működőképes ágyúja, de lőtt és nem döglött meg.

Kb. ezt éreztem:

Méghogy nincs feelingje a brit harckocsiknak! :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.03. 21:48:49
  • foxbat88fx
    T10M-el nem is pazarlom rá a 122-est :D
    KVPT úgy viszi mint a vajat...

amúgy kis túlzással valóban nem kell rá javító meg tűzoltó :)
  • bgabor911
    Nekem érdekes tapasztalatom volt ezzel a felfejlesztés dologgal. Van nekem egy ilyen dolgom, hogy néha kiválasztok egy teljesen életképtelennek tűnő repülőt/tankot, aztán megpróbálom életképessé kovácsolni. Annó repülős részben a Yak-15el csináltam ezt(aki repülőzik az tudja hogy ez mekkora szó :D)

Legutóbb a PT-76ost szemeltem ki, gondoltam ha egyszer meglesz a HEAT-FS lőszer, csak jó lesz valamire.
    Hát ilyen retek modulfejlesztési élményben még nem volt részem. Nem sok, úgy 10.000XP-t kell belerakni a gépbe hogy kinyisd a HEAT-FS lőszert, nem tűnt soknak. Hát az volt.
    Egyszerűen ilyen használhatatlan gépet még nem láttam. A páncélzat olyan hogy a 12.7-mmes géppuskalőszertől már nem véd, mozogni olyan lassan mozog mint egy nehezebb szovjet TD, és nemigen van kezdetben olyan lőszered, amivel kárt tudnál tenni bármiben. Emelett lassan hátrál(mélyvízen 10km/ht tud max), egy lövéstől felrobban(komolyan, tűzoltókészülék meg repair kit nem is kell rá, ha eltalálnak, azonnal véged) Gyakorlatiag csak pontfoglalással lehetett fejleszteni, azt se könnyen, mert mint mondtam, lassú, nem mindig ér be időben a körbe.

Na de végül meglett a HEAT-FS. Ki is kukáztam a korábbi "lőszereket", és betöltöttem azt. Első meccsben nagyobb tankok mellett próbáltam ki. Az első ellőtt HEAT-FSel egyeslövéseztem egy IS-3ast, szemből, a pike orr felső részén. Na mondom, mi a fene, a végén még érni fog valamit ez a hulladék gép?

Varázsport töltöttek amúgy ezekbe a HEAT-FSekbe, vagy mi? Annó az M-103 is majdnem használhatatlan volt a HEAT-FS lőszer kifejlesztéséig, onnantól viszont elkezdett mindent egyeslövésezni, kategóriától függetlenül.
  • gstup
    Tessék ,azért nem minden kör ilyen.De lehet vele jókat menni.Főleg úgy hogy most is t-34/85 és tigris horda jött szembe. :) Nincs mit.Remélem segítettem.
  • Molot115
    Rendben, kösz a választ!
    Na akkor remélem hogy a sima is jól muzsikál. Igaz így lassabban lehet haladni de cserébe egyből T3-tól kezdem az ág húzását. Mondjuk ha belegondolok hogy mennyi időt vett igénybe neked a T1-2. Lehet hogy végülis a tied a kifizetődőbb út...
  • gstup
    Prém shermant vettem meg.Fél nap alatt összehozztam vele hogy tier III-IV-et grindelek már.Szerintem a prémium sherman megéri az árát.Nekem bejött.
  • Zegi Norbi HUN
    Volt neki a csatában egy Centurion mk10 is :) Jobbára 6.7es tankok voltak a csatában, szóval nem volt annyira durva :) Jól bírta a strapát, mert amíg nem kaptam ki pár lövésből, addig tartotta magát a többiekkel szemben :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.03. 19:40:27
  • Molot115
    Hát a helyzet az hogy utoljára T1-2ben márciusban játszottam, leszámítva egy pz-4c AB-t amit öcsém accountjával mentem próba szinten nyár végét. Nekem rendesen kín szenvedés olyan alacsony Tierben menni. Szó szerint utálok ott "bohóckodni". A németekkel is és az oroszokkal is utáltam... (Amcsikkal még 1 csatát nem mentem eddig!)
    A brit ágban pedig jelenleg 4 azaz négy darab olyan harckocsi van ami szót érdemel nem számítva a prémeket. Ezek szerintem a firefly, comet, centurion MK3-MK10. A többi, azon az ágon semmi másra nem jó csak hogy hátráltasson és kitöltse a helyet. Élen az ilyen agymenésekkel mint az archer vagy a 3 inch gun carrier.
    Egyszerűen a brit harckocsik 98%-a nem több egy ipari hulladéknál, azon kívül hogy családokat tettek tönkre semmit nem értek el. A szó szoros értelmében semmit! Ennyire egy hitvány harckocsi ág nincs is még1 figyelembe véve hogy mennyit próbálkoztak. Csak ha statisztikailag nézem akkor legalább 2x ennyi használható típusnak kellett volna megszületnie, ennyi féle változatból. Ehelyett ezt sikerült összehozniuk, komolyan mondom a harckocsik megcsúfolása ez a sok szemét amit legyártottak.
    Viszont amiket külön kiemeltem azok figyelemre méltóak. Ennek fényében még érthetetlenebb hogy a többi mitől akkora sz@r mint amekkora...