11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Hát a helyzet az hogy utoljára T1-2ben márciusban játszottam, leszámítva egy pz-4c AB-t amit öcsém accountjával mentem próba szinten nyár végét. Nekem rendesen kín szenvedés olyan alacsony Tierben menni. Szó szerint utálok ott "bohóckodni". A németekkel is és az oroszokkal is utáltam... (Amcsikkal még 1 csatát nem mentem eddig!)
    A brit ágban pedig jelenleg 4 azaz négy darab olyan harckocsi van ami szót érdemel nem számítva a prémeket. Ezek szerintem a firefly, comet, centurion MK3-MK10. A többi, azon az ágon semmi másra nem jó csak hogy hátráltasson és kitöltse a helyet. Élen az ilyen agymenésekkel mint az archer vagy a 3 inch gun carrier.
    Egyszerűen a brit harckocsik 98%-a nem több egy ipari hulladéknál, azon kívül hogy családokat tettek tönkre semmit nem értek el. A szó szoros értelmében semmit! Ennyire egy hitvány harckocsi ág nincs is még1 figyelembe véve hogy mennyit próbálkoztak. Csak ha statisztikailag nézem akkor legalább 2x ennyi használható típusnak kellett volna megszületnie, ennyi féle változatból. Ehelyett ezt sikerült összehozniuk, komolyan mondom a harckocsik megcsúfolása ez a sok szemét amit legyártottak.
    Viszont amiket külön kiemeltem azok figyelemre méltóak. Ennek fényében még érthetetlenebb hogy a többi mitől akkora sz@r mint amekkora...