Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #27102 Hát megmondom őszintén, én szinte soha nem játszom tankvadásszal. Egyszerűen a torony hiánya elképesztő hátrányba hozza őket a harcban, nem tudnak elég gyorsan célra állni az ágyújukkal, szinte mindig ők lőnek másodjára. Kivétel nyilván ha prédára lesve álldogálnak valahol, de a kempelést mindig uncsinak találtam, másrészt szerintem itt nem túl hatékony.
Tetejébe még a legtöbb TD meg van verve magas újratöltési idővel és vékonyka páncélzattal. És majdnem mindnél működik a bevált módszer: beleküldesz egyet szemből a lánctalpak közötti lapba, ami mögött a váltómű van, és onnantól kedve moccanni se tud, és persze ilyenformán, torony hiányában célozni sem. Gyorsan kimozogsz a lövegének zónájából, és úgy végzed ki ahogy akarod, amíg ő a váltóműjét próbálja kijavítgatni. És ez a módszer még a legveszélyesebb tankvadászoknál, mint a Ferdinand és a Jagdtiger is működik. Mindezek miatt a szélsőséges eseteket, mint Kurszk (amely pályát én vagy fél éve nem láttam már) leszámítva szerintem a tankvadászok életképtelenek. Amik még működnek néha, azok az atipikus tankvadászok, mint a Hellcat például, toronnyal és nagy mobilitással, bár az is inkább csak Realisticben meg Szim módban, mert arcadeban ugye a marker miatt mindig látszanak, hiába manővereznek, és csak egy lövés kell nekik, és végük.