War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal kevesebb a játékos SB-n, mint AB, vagy RB módban (főleg repülősöknél), így több a bevétel a többi mód játékosaitól. Akármennyire is szórakoztató ipar, mint mindenhol, itt is a profit beszél.
Tankokkal én is első sorban szimezek, de az amcsi kész, a némettel IV. rang végén 6.7-en, az orosszal meg V. rangban járok, úgyhogy nem tudok minden nap szimezni. Kisebbekkel meg nem megyek be, engem a folyamatos fejlesztés szórakoztat, úgyhogy inkább megyek RB-t, mint hogy fullos tankokkal bohóckodjak 😄
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
WT-ben nem értem miért hanyagolják az SB-t,nekem az hiánycikk nagyon,annyira sűrün nem játszok meg nem vagyok akkora ACE,de ha leültem elé akkor csak SB!
Sok sikert a "program írás+beadandó+zárthelyik+vizsgák"-hoz,és mielőbbi WT-t+Falloutot!
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.09.30. 11:06:43
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Nálam a jön a tél azzal egyenlő, hogy program írás+beadandó+zárthelyik+vizsgák. Ja meg térdvédő és síkosító, hogy megadják a kettest 😄
Azért a WT az WT, nincs mit tenni tolni kell különben megbolondulok. Meg a Fallout is már a szomszéd utcában jár 😄
Jah ha nem jó uninstall,bár most minden ilyen online gamét letöltöttem(Wot,WT,WoWarship,Heroes and Generals,WWIIonline),nemsoká itt a tél! <#email>#email> Még ezt a AW is mellé rakom,ha megunom az egyiket ott a másik,igazából valami újat úgyis mutat,és akkor...<#violent>#violent>! <#wink>#wink>
Leo-ba én nagyrészt DM12/HEATFS-t viszek, meg tizen pár darab DM502-őt, mert oldalról nem valami hatékony a HEATFS. Egy T54-et mindig jobb oldalt elöl lövök a tank és a lőszerek miatt(vagy alul), ritkán nem szállnak el tőle 😊 Az orosz nehezeket alul vagy egyszerűen a fronton(400 mm átütéssel azért ritkán pattan szerencsére), mert sokszor egy lövés és végük. Mikor IS-3mal játszottam, sokszor ez történt velem, csodalőszerrel meglőttek szemből kb instant haltam 😄 IS-4nél azért kicsit jobb lett a helyzet, de akár erről is írhatnám ugyanezt, T10M-ről is ezt tapasztaltam ellenfélként. A többi tank ellen is ez a taktikám, 400 mm átütéssel mondjuk nem is kell sokat vacillálnom 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"behozott az egy 6.7-es tankja mellé 5.7-t is" - Én erre mondtam, hogy nem normális. Ismerve az MM problémáit ez nem éppen okos ötlet.
A jelenlegi rendszer szerint, tök8 milyen tankjaid vannak benn, annyi a BR-ed amennyi a legmagasabb BR-ű tankodé. Tehát a delikvens BR-e 6.7 volt. 6.7 BR-es tank mellé (ami az új MM rendszerben tuti lát 1-2 7.7-es tankot) miért vinne be valaki egy 5.7-es tankot? 6.7-es tankkal még csak-csak van esélyed egy 7.7-es ellen, de egy 5.7-essel bemenni egy ilyen csatába, az egyenlő az öngyilkossággal. Gyakorlatilag csak a csapatodat szívatod, mert így hiába vagy ott a csatában, maximum céltáblának vagy jó....de azon a szinten az is one shotot jelent. Ennél már csak az a nagyobb hülyeség, amikor berakja a T-54-et a készletébe, de BT-7-el spawnol, vagy kétfedelessel megy be jet csatába (jó az előbbinél a meccs eleji foglaláshoz még jó lehet)
1./ Az ötletes? összesorsolás -e pl. 6.7 M26 (USA) kopasz, új legénységgel árkádban ----- szembe 7.7 Maus (GE) és 7.7 Leopard 1 (GE) ellen ???
2./ Vagy dagadjon Apuci bukszája akkorára, hogy az 5.7-es vas mellé azonnal megvásárolható legyen még kettő 6.7-es prémcsi vas golddal turbózott modifikációval és kiváló szintre képzett legénységgel??? Különben "agyaggalamb vagy MAC CHICKEN-töltelék" leszel úgy, mint a WoT-ban ?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az új BR nem kedvezett a németeknek ez rendben van de azért nem félteném őket így 2 délelött BR7,7 után... Továbbra is előfordul hogy a németek radíroznak le egy orosz amcsi vegyes csapatot, meg ennek az ellenkezője is. Most az arányokat hagyjuk, nem számoltam ki nyílván. 😊
Szerintem a saját szintjén a legdurvább a T-34-100 sokkal inkább OP mint akár a kis T-34-ek akár az IS-2 vagy akár a T-54. Ezek is nagyon jók nagyon hatásosak és nagyon jól lehet velük játszani, mielött valaki azzal vádolna hogy kicsinyíteni próbálom az érdemeiket!😄 Egyébként csak ellenfélként futottam össze vele, de az azért elég durva amit azok művelnek a pályán.
Azt hogy jobban állnak arra érted hogy több a top harckocsijuk? Az IS-3-al együtt 6 top tier ha jól számolom. Az amcsiknál németeknél meg 2-2 talán? Mert akkor így igaz! Bár szerintem amcsi oldalon a T-32 is lehetne top tier, bár engem ott se zavar ahol most van! Ha viszont az egyes típusokat hasonlítjuk össze akkor nem ennyire egyértelmű a dolog, viszont erről megint kár vitázni. Mindenkinek másik jön be. Szerintem minimum egy szinten van a 3 top med! Talán az M-60 egy hajszálnyival "kiemelkedik".
Leo-t milyen lőszerrel használod egyébként? HEATFS esetleg, ha igen akkor hol lövöd vele a harckocsikat? Mármint nyílván nem lánctalpat, mert ott hatástalan. Hanem hogy próbálsz vele lőszert lőni vagy mind1? Csakmert nekem botrányos volt amíg használtam. A legrosszabb lőszer a játékban a T54 ZBK-5öse, teljesen kiszámíthatatlan!
Egyébként most megnéztem a győzelmi arányomat a 3 legtöbb csatát játszott tankommal mind3 nemzetnél és kiderült hogy az amcsi az 1. , orosz 2. (egy kicsivel) és német a 3. 😄 Érzésre is elég durván ment a perzsával és M36-tal, miután meglett rájuk az M82-es lőszer, mintha csillagrombolóba ültem volna 😄 American bias!!!
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.09.29. 19:54:25
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ha csak nagy távolságnál lenne akkor azt mondom a PK ennyivel jobban lát oké, téma lezárva... De így ráadásul nem is minden esetben... Lehet a németek nem álltak meg az éjjel látónál...😄 De mindenesetre érdekes!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
párszor előfordul, hogy látom ahogy eltalálom a repcsit de mégsem ad be semmit 😄 se damaget se hit-et semmit----
Hosszú hónapok munkájával sikerült elérni hogy fennakadjon egy harckocsi egy fa kerítésen! Amit amúgy én is tapasztaltam a T-54-ben ülve. Gyönyörű jövőképet látok magam elött...
A légvédelmikről meg inkább nem is mondok semmit. (Amúgyis lenne aki nem hinné el...) 😄
alaplőszer jobb lett volna ide
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.29. 14:29:43
oké kicsit eccerűnek tűnik a megközelítés 😊 de elsőre ez jött
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.09.29. 10:48:36
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
...illetve a német tankok alkatrészeit gyorsabban fejleszthessük míg az oroszokét lassabban de olcsóbb legyen a felszerelése
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.09.29. 10:44:40
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Mindenki sír, hogy 6.7-es tankokkal 7.7-es hidegháborús szekerek ellen kell mennie. Ez a srác meg 5.7-essel megy Maus/M60/T-10M ellen. Ez a tipikus példája annak, amikor valaki saját magát szívatja meg, aztán megy a fórumra hisztizni, hogy sz@r a játék.
Tegnap haver is 3.7-be akart menni de véletlen berakta a 6.7-es propos squadron csata szettjét. és TS-en hisztériázott, hogy jetek ellen kell mennie, és amikor azt mondtuk ő rontott el valamit (pl bennmaradt egy nagyobb gép) akkor minket nézett hülyének, hogy ő márpedig nem....majd 2-3 perc múlva jött rá hogy a magas BR-es presetet választotta ki 😄
Múltkor bementem M-103assal és Tiger I-el találkoztam a saját csapatban, az ellenségnél találtam egy T-34/85öst is. Mondom ez mi a fasz?
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.28. 17:52:09
No már megérte ma is benéznem ide 😊 Nem is tudtam hogy arcade és real közt ez is különbség. Egyelőre még nem jöttem rá miért van az, hogy olyan nehezen szánom el magam RB-re. Lehet az a baj, hogy nem elég idegesítő 😊
24515.
ez akár mehetne WT screenshot versenybe is <#eljen>#eljen>
Ha pedig lebombáznak, akkor padlógáz előre. És még akkor is csak imádkozhatsz 😊
Én sajnos nagyon béna vagyok GF repülősben, szinte alig tudok valakit lebombázni.
Stefan " (vagy vadászba is be lehet, csak én ott el vagyok maradva BR-ben)"
ezt kifejtenéd? A repülős fejlettségi szintednek van köze a ground force-hoz? Ha igen, nekem eddig nem tűnt fel 😊
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.09.28. 16:29:02
pl
- mikor érdemes repcsibe ülnöd úgy hogy ne két vadásszal induljál a hátad mögött rögtön ?
- Vagy hogy ha tigris elé 10 méterre bombát dobnak abba bele halsz míg ha a KV2 el é bombát dobnak és ráhajt majd próbál letolatni, de vonszolja magával és a bomba felrobban a KV2 kinéz a sarkon és lő egyet ...
....
Egyébiránt ez az orosz tankok OP-k vagy sem témához a saját tapasztalatom annyi, hogy tier II -ben nagyságrendekkel több sikerélmény van orosz tankokban ülve, mint bármelyik más nemzettel. Eddig az sem tudtam mi az a heavy metal fury. Most meg az számít kudarcnak, ha egy meccs végén kimarad vagy nem vagyok benne az első 5-ben. Legtöbbször az első vagy második helyen végzek. Ez olyan gyakran fordul elő, hogy biztos vagyok benne, nem én játszom ennyivel jobban egyik hétről a másikra. Az pedig, hogy a KV1 ZIS-5 re kipörgettem egy talizmánt ami 160% research-öt jelent, külön hab a tortán.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)