37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja, ha érdekel az e-100, lenne egy ajánlatom, játékban írj rám..
-
-
foxbat88fx #27107 ez így van.... a SU-152 HE-vel istenkirály tank...
ha valaki azzal nem tud játszani akkor ott nem a tank képességeivel vannak gondok :D -
su-152 legjobb tank a játékban, miről beszélsz? a 122-es töltési idejével, 75mm visz át a repesz.. minden 1 lövés vele, és nagyon alacsony is ráadásul.. -
t34-100 egyértelműen, jó a br-je.. ágyú is príma, és a t10-el képesek róla lepattanni.
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.01.02. 12:53:11 -
bgabor911 #27104 Gyanítom hogy ezek a kezdeti "beetetés" BR-ek a briteknél, mert tényleg soknak nevetségesen alacsony a BRje. De van olyan is, aminek magas, nem tudom hogy a Matildát a kétfontos lövegével hogy sikerült BR 3.0-ra rakni. Majd alakítanak rajta.
Természetsen most az elején az a cél hogy minden hülye elkezdje grindeni magának az OP(nak vélt) brit tankokat, és közben prém tankot meg prém számlát vegyen magának. Ismerjük ezt a jelenséget már a WoT-ból, hogy az új tank ág mindig "ópé". Idővel majd minden a helyére kerül majd. -
foxbat88fx #27103 ez a Churchill GC a saját szintjén abszolút jó tank :D
elég erős a páncélja szemből..... -
bgabor911 #27102 Hát megmondom őszintén, én szinte soha nem játszom tankvadásszal. Egyszerűen a torony hiánya elképesztő hátrányba hozza őket a harcban, nem tudnak elég gyorsan célra állni az ágyújukkal, szinte mindig ők lőnek másodjára. Kivétel nyilván ha prédára lesve álldogálnak valahol, de a kempelést mindig uncsinak találtam, másrészt szerintem itt nem túl hatékony.
Tetejébe még a legtöbb TD meg van verve magas újratöltési idővel és vékonyka páncélzattal. És majdnem mindnél működik a bevált módszer: beleküldesz egyet szemből a lánctalpak közötti lapba, ami mögött a váltómű van, és onnantól kedve moccanni se tud, és persze ilyenformán, torony hiányában célozni sem. Gyorsan kimozogsz a lövegének zónájából, és úgy végzed ki ahogy akarod, amíg ő a váltóműjét próbálja kijavítgatni. És ez a módszer még a legveszélyesebb tankvadászoknál, mint a Ferdinand és a Jagdtiger is működik. Mindezek miatt a szélsőséges eseteket, mint Kurszk (amely pályát én vagy fél éve nem láttam már) leszámítva szerintem a tankvadászok életképtelenek. Amik még működnek néha, azok az atipikus tankvadászok, mint a Hellcat például, toronnyal és nagy mobilitással, bár az is inkább csak Realisticben meg Szim módban, mert arcadeban ugye a marker miatt mindig látszanak, hiába manővereznek, és csak egy lövés kell nekik, és végük. -
kissssss #27101 ruszki tankvadászokkal csak RB modban van értelme játszani, egynéhány akkora hogy még egy ház mögé is alig lehet elbújni, még szerencse hogy a tűzerejük kárpótol mindenért. -
bgabor911 #27100 Szerintem felejtsd el a két oroszt, amit kinéztél. T-34-100 persze jó tank, de tier4 csatában mész vele TigrisII-es és társai ellen. A "csirkehálós" T-34/85el sokkal jobban jársz, mint lentebb alaposan kifejtettem. Az is tier4es tank, de tier3 csatákban harcol.
A SU-100Y ugyanolyan retek mint a SU-152. Próbáld azt ki mielőtt megvennéd a szu-100y-t, mert ugyanolyanok. Annyira esetlen és nehézkes hogy egy lövésed van, és aztán halott vagy. És ha összefutsz egy rendes tankal aminek tornya van, akkor szinte biztos hogy nem te fogsz lőni először. -
bgabor911 #27099 Szerintem egyértelműen az egyik legjobb tank a játékban a T-34/85, és mivel az alap lőszerében ha megnézitek több robbanóanyag van mint szinte bármilyen lőszerben (nem számítva a 100mm fölötti vadállatokat), ezért egy lövéssel agyon tud vágni mindent. Ha megtanulod, hol lődd, Tigris, IS széria, Panther, mind egy lövés vele, ha van időd rendesen célozni. (APCR lőszer van, de sohasem használom, nem kell)
Mobilitásra olyan hogy arcadeban többnyire egyszerre szoktam a foglalási pontra érni a Hellcatekkel a meccs elején.
A páncél meg pattog mint a fene ha rendesen be van forgatva.
És a legjobb tulajdonsága, hogy bár BR5.3-as, mégis tier4-es tank, így veszteség nélkül lehet vele tier5-öt húzni, mindezt tier3 csatákban játszva.(nem nagyon tudok még egy ilyen jól elhelyezett tankról a tech treeben)
A "csirkehálós" prémium változat ugyanazt tudja mint a normál T-34/85, csak gyakorlatilag alapból van rajta talizmán. Ha a Sherman0070 által leírt Hola plugines módszerrel rubelben veszi az ember, olyan 4000 Ft körül van az ára. Szerintem ár/érték arányban a legjobb prémium tank most a játékban, de az oroszoknál egészen biztosan. Prém számla mellett egy kimagaslóan jó (3000 pont körüli) arcade kör 7-8000 XPt hoz vele.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.02. 10:18:26 -
Amúgy elég szépen elkúrták ezeknek a briteknek a br.-jét....
Centurion-ok rohadt alacsony br-ben...
Caernarvon is 6.3-ban... aztán próbáljam meg átlőni Tiger H1-el...
Logikus. Ha a Tiger II(H) 6.7-es br-t kapott akkor ez a baszott Caernarvon kapjon már 6.3-at úgy hogy még a páncélja is jobb szögben van döntve... (nyugodtan mehetne a Centurion barátjával fel br 7.0-ba) -
Madi92 #27097 Igen, 800 sasért szerintem megéri egy ilyen gép, ellenfél ként nem tűnt rossznak egyáltalán. -
Sajnos tényleg az, én se igazán értem a dolgot. Nyilvánvaló, hogy nehezebb killeket szerezni mint AB -ban, és jó esetben ha kilőnek le tudsz hozni még egy tankot vagy repülőt. A meccsek is hosszabbak és sokkal több koncentrációt igényel, ennek ellenére a jutalmazási rendszerben ezt finoman mondva le se szarják.
Tényleg vicc. Hiába találom szórakoztatóbbnak, rá vagyok kényszerítve hogy a fejlesztésekhez AB -t nyomjak, mert míg RB ben örülök 3-4 kill -nek, AB -ban a legrosszabb esetben is összehozok annyit, fele annyi idő alatt. -
foxbat88fx #27095 hát de így még az ember kedvét is elveszik az RB-től...
ja és 13e creditet kaptam rá és 1500 exp-t ami igen csak cingár
jó csata volt mert jó volt tényleg de ez akkor is röhejes -
Lokker #27094 Kérlek. Csak az AB, csak az AB. :) -
foxbat88fx #27093 ez az RB elcseszettebb mód mint gondoltam....
20 perces csatára 2 zone cap-al 3 kill-el 1 assist-al kaptam 24 legénységi pontot T92-vel!!!
24-et!!!!! pffff elvesztegetett idő volt ez a 20 perc -
foxbat88fx #27092 800 arany lesz féláron majd a Kv-1B 756r -
kissssss #27091 fekete macska ugyan az mint a sima ezüstért vehető társa csak a prémium a különbség, tigerP-t meg azért nem ajánlom mert rendre 6.7-be fog pakolni és ott meg sokra nem mész azzal a kwk36 ágyúval ez csak tapasztalt veteránoknak való, KV1B-t meg csak event alkalmával lehet beszerezni de ha lehetne aranyért venni akkor csak ajánlani tudnám mert RB modban hihetetlen pusztítást lehet vele csinálni
-
foxbat88fx #27090 amúgy is azokat éri meg...
black cat-ban mi élvezet van??? semmi
Tiger P meg KV1B úgyszint
SU-100Y meg a 130mm-es gunjával epic lehet :D t-34 100 meg OP nem kicsit -
kissssss #27089 attól függ hogy szeretsz játszani, ha izomból akarod leütni az ellent akkor egyértelműen a 2 ruszki tank közül valamelyik. -
Madi92 #27088 Gondolkozom prémium tankon. Ki mit ajánlana?
Amik tetszenek.
USA: Black Cat
GER: Kv1b; Tiger P
RUS: SU 100Y, T 34 100 sem lehet rossz.
-
foxbat88fx #27087 T-34/85-re pár napja T-10M-el!!!!!!!!!! HÁROM lepattanót lőttem rá szemből egymás után..... negyedik lövésre adta meg magát -
A T34-85 nagyon ocsmány, szinte mindent lehet vele oneshotolni, még IS-1-et meg Tigris H1-et is. És 5.0 alatti tank csak nagyon nehezen tudja kilőni (5.3-5.7 már jobb ellene, de ott se mindig megy be a találat, főleg elölről). -
Megvan a csirkehálós is. Azt nyár óta nem használtam. Megnézem mit is tud mert már elfelejtettem. -
bgabor911 #27084 Szerintem ha már orosz pérmium tank, akkor simán a csirkehálós T-34/85 a legjobb. Azzal 5.3-as BR-en tudsz grindelni tier5-öt, és maga a tank is nagyon hatékony. Arcadeban a T-34/85ösökkel simán lehet akár tíz killt is csinálni egy meccsben.
Értem én persze, hogy a T34-100 remek tank, csakhát a tier4 csaták már jóval nehezebbek mint a tier3-asok. -
bgabor911 #27083 Köszönöm, fel is fogom használni a dolgot. -
foxbat88fx #27082 jesszus.... 1 win-em volt egész nap... és mindig a top 10-en kívül vagyok kb. XDDDD
napi első task 2 win 50%-al.... lehet el kellene nyomnom másikra :D -
Jaja :D Most jöhet a T-34-100 :D -
Sziasztok, BUÉK mindenkinek! 
Úgy néz ki, megint kaptak egy DDOS-t újévre. Vagy csak simán nem dolgoznak
-
foxbat88fx #27079 nem enged belépni a játékba karbantartás címszó alatt
szerintem most fogják átírni a dátumot 2016-ra.... eltart nekik egy ideig....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kissssss #27078
csak beteljesült az a régi kívánság :)
-
foxbat88fx #27077 nekem tökéletes a T95-re a talisman :)
kaptam egyébként már sok talismant..... mindig low tier repcsikre -.-" tankra ez az első -
Végre meglett! :D
kissssss #27075 most már csak egy olyan csatát kell kifognod ahol az ellenség az ágyúd elé veti magát
-
Mekkora troll ez a játék
-
Valaki nagyon szerencsés! :D -
foxbat88fx #27072 na ne bassza meg :D
Kicsit le vagy maradva ;)
kissssss #27070 az rp felét most grindeltem ki karácsony alatt mivel a xmas nyavalyához nincsen tier megkötés, low tierben meg egy állat a pz2, valentine kívül bármit szétkap 2.7-ig.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.01. 14:28:00