Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #27099 Szerintem egyértelműen az egyik legjobb tank a játékban a T-34/85, és mivel az alap lőszerében ha megnézitek több robbanóanyag van mint szinte bármilyen lőszerben (nem számítva a 100mm fölötti vadállatokat), ezért egy lövéssel agyon tud vágni mindent. Ha megtanulod, hol lődd, Tigris, IS széria, Panther, mind egy lövés vele, ha van időd rendesen célozni. (APCR lőszer van, de sohasem használom, nem kell)
Mobilitásra olyan hogy arcadeban többnyire egyszerre szoktam a foglalási pontra érni a Hellcatekkel a meccs elején.
A páncél meg pattog mint a fene ha rendesen be van forgatva.
És a legjobb tulajdonsága, hogy bár BR5.3-as, mégis tier4-es tank, így veszteség nélkül lehet vele tier5-öt húzni, mindezt tier3 csatákban játszva.(nem nagyon tudok még egy ilyen jól elhelyezett tankról a tech treeben)
A "csirkehálós" prémium változat ugyanazt tudja mint a normál T-34/85, csak gyakorlatilag alapból van rajta talizmán. Ha a Sherman0070 által leírt Hola plugines módszerrel rubelben veszi az ember, olyan 4000 Ft körül van az ára. Szerintem ár/érték arányban a legjobb prémium tank most a játékban, de az oroszoknál egészen biztosan. Prém számla mellett egy kimagaslóan jó (3000 pont körüli) arcade kör 7-8000 XPt hoz vele.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.02. 10:18:26