Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #27050 Az F84 a másik nagy baromság a játékban. Arra hivatkoztak a fejlesztők hogy mivel nem elég a felszállásukhoz a játékbeli kifutópályák hossza, ezért kezdjen levegőben. Jó nagy faszság, akkor inkább csinálják meg rövidebb felszállóhosszal, persze ehhez hülyék.
De ez nem mentesíti a köcsög jet bombereket akik a légi kezdés miatt a védekezni képtelen, éppen felszálló gépeket gépágyúzzák le.
Ne magyar módra gondolkodjál, az hogy mások szemétkednek, még nem jelenti azt hogy neked is azt kell.
Lehet ám ember módjára is harcolni a jetekkel, visszaélések nélkül. Nekem van tizenakárhány jetem, én tudom.
Jet bombereket repülve sohasem lesz igazi pilóta belőled. Húzzál ki egy Sabret vagy egy MiG-15bist, netán Huntert, aztán azzal csinálj killeket. Na AZ már valami. Én nagyon szeretek tankozni, de a top tier jet harcokhoz képest a tankozás az tetris.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.31. 12:32:41