37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    Le vannak árazva 50%-al a gépek, tegnap a britek, ma az amcsik. Nem tudja valami, mi ez, és a többi nemzeten is végigmegy e?
  • Zegi Norbi HUN
    Sokáig tartott? :D
  • kissssss
    51000rp.... de legalább ez is megvan
  • ikarus44
    Boldog új évet!
  • Zegi Norbi HUN
    BÚÉK!! :)
  • foxbat88fx
    BÚÉK mindenkinek! :)
  • Sherman0070
    Boldog Új Évet! :D
  • vajakos21
    Nem azt mondtam,hogy a játékban nem lehet, hanem hogy a való életben nem valószínü:-)
  • Ludowik
    Nem állítanék ilyet ha nem így történik. 960m/s és 805 m/s a lövedék sebessége Air target fűzés És srégen szemből. Belerepül hidd el. Én a jetet 1.5-1 km rátartással lövöm és soha nem mögüle vagy szemből
  • AnuluWork #27060
    Na, nekem is megvan ez a fos.

Komolyan, vettem volna tankot, hogy tesztelhessem a brit szarokat, de a Black Prince kivételével, ami drága, kb. semmi értelmes nem volt.
  • AIexx
  • ikarus44
    Köszönöm!
  • Brenor
    Nem napi, hanem január 11-ig lehet mindet teljesíteni.
    Itt megtalálod az összes feladatot, ahogy jönnek az újak mindig frissítem ;)
  • ikarus44
    Valaki tudja mi a napi küldetés a Tiger P-hez? mert sehol nem találom a leírást.
  • foxbat88fx
    ez még csak a harmadik nem az uccsó :D
    azzal még várjunk.... a mission maker-től én is félek, hogy beteszik :S
  • vajakos21
    Nem kellene találkozni jettel,de azt se mondanám,hogy a 1.5 km realisztikus :-). Me410 50 millissel 800-1000 között kapták le a b17 eket.De kis kaliberrel, esélytelen volt.
  • Ludowik
    Csináljanak hozzá pályát hogy fel tudjon szállni! Ha a játék hibáit valaki kihasználja értem itt a kamikaze repülőket vagy a magassági előnyökkel kezdő jeteket,az még nem köcsög meg hülye gyerek. A fejlesztők nem tudnak ezzel mit kezdeni,illetve most nem ez az elsődleges. Az EC-t is egy ember ácsolja.Ha vannak jetek a játékban legyenek hozzá korban illő térképek méretben és minden tekintetben.
    Azér azon lelököm a láncot hogy én felszállok Rb-n hatodmagammal D-13 meg a társai és szembe jönnek a jetek 1.5 km elé tartással szedem le a p-80 at,. erre rám ír hogy cheater op prémium gép. Mi van ? Nem kéne találkoznunk sem!
  • kissssss
    én meg már kezdtem az hinni hogy gajjob hozza a szokásos formáját és az utolsó feladatnak berakja hogy csinálj meg 25 missionmakert 2 nap alatt.
  • foxbat88fx
    hülyék ezek a gaijin-esek....
    eddig volt 2 tök nehéz szenvedős misszió a VK-hoz...
    most meg ölj meg 4 tankot egymás után pfffff
    mentem 4 kört ma..... 3/5 meg is van
  • bgabor911
    Az F84 a másik nagy baromság a játékban. Arra hivatkoztak a fejlesztők hogy mivel nem elég a felszállásukhoz a játékbeli kifutópályák hossza, ezért kezdjen levegőben. Jó nagy faszság, akkor inkább csinálják meg rövidebb felszállóhosszal, persze ehhez hülyék.

De ez nem mentesíti a köcsög jet bombereket akik a légi kezdés miatt a védekezni képtelen, éppen felszálló gépeket gépágyúzzák le.
    Ne magyar módra gondolkodjál, az hogy mások szemétkednek, még nem jelenti azt hogy neked is azt kell.
    Lehet ám ember módjára is harcolni a jetekkel, visszaélések nélkül. Nekem van tizenakárhány jetem, én tudom.
    Jet bombereket repülve sohasem lesz igazi pilóta belőled. Húzzál ki egy Sabret vagy egy MiG-15bist, netán Huntert, aztán azzal csinálj killeket. Na AZ már valami. Én nagyon szeretek tankozni, de a top tier jet harcokhoz képest a tankozás az tetris.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.31. 12:32:41
  • Sherman0070
    Tiger H1 sokkal jobb annál a lebutított Tiger P-nél ;)
  • Savaran
    Az a baj a test és a torony találkozásánál nevetséges pennel bemegy, alig száz fölött a lövegpajzs egyes részei is könnyedén belőhetőek főleg közelharcban, viszont min 1km-ről kempelni igazán mókás vele :)
  • AIexx
    a tiger h1 5.7-ben a legjobb, még talán a sima is-2 -nél is jobb.. be van fordítva nemnagyon lövik át..
  • foxbat88fx
    OP? :D
    100mm páncélt nem neveznék OP-nek t4-ben :) óvatosan kell majd használni
  • kissssss
    van aki szerint használhatatlan lesz, szerintem meg minimum hozni fogja a H verzió szintjét.
  • Lokker
    Jó lesz az a cica? Igazi op dög? :)
  • kissssss
    na már csak a cica van hátra.
  • Molot115
    Hát igen mert az a 37 millis ágyú páncéltörő ágyúnak készült eleve. Az M3-as 75 millis amit meg a sherman kapott egy francia harckocsin alkalmazott teljesen hatástalan és elrontott "légvédelmi" változatának ( nem tévedés, légvédelmi) módosított hosszabb csövű variánsa! (M1987 T6)
    Ráadásul az amcsik a harckocsi hadviselést abban látták hogy támogatják vele a gyalogságot. Csak később miután a németek párszor halomra lőtték őket jöttek rá hogy kicsit nagyobb lehetőségek rejtőznek a harckocsiban, holmi alig páncélozott, az ellenfelekéhez képest nevetséges ágyúval felszerelt támogató járműnél. Mentségükre szóljon hogy nem ők voltak az egyetlenek akik ebbe a teljesen elhibázott irányba mentek el...
    Már ha fel lehet menteni a felelősöket...
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.12.30. 21:25:42
  • Savaran
    Amire tervezték a 75mm(L31)-est arra tökéletes volt (a gyalogság harcának támogatása) Ezen kívül a japán tankok között nagy pusztítást végeztek, jó tankoknak számítottak, mindaddig amíg a sivatagban bevetették őket :) addigra elavulttá kezdtek válni, nem véletlen a 76mm(L52)-es hosszabb csövű ágyú későbbi bevezetése, bitang nagy töltény hüvellyel :) 500-1000m között szemből kilőtte a tiger 1-et, kár hogy viszonylag későn eszméltek fel hogy cserélni kéne a löveget, addig a páncélos csatákba nem nagyon szóltak bele.
  • Madi92
    Az milyen elcseszett megoldás az Usákoktól, hogy az M6-on lévő 37mm-es puska, közel annyit üt át, mint az alapsörmiken lévő 75-ös? :D
  • kissssss
    "csak ez a problémádat nem fogja megoldani"

ez nem az én problémám(tojok arra a két napra) hanem a cég fogyatékossága hogy képtelenek egy közösségi eventröl idejében hírt adni....
  • Brenor
    Értem én, csak ez a problémádat nem fogja megoldani, mert máskor is előfordulhat hogy a honlapra valami miatt később kerül fel.
    Az ha a fórumon nézed a híreket ugyanaz, mintha a honlapon néznéd, csak azon a részlegen néhány olyan infót is felraknak amit a honlapra nem. A honlapon ráadásul nem is jelzi, hogy mit láttál már, és mit nem, a fórumos változatban viszont ha be vagy jelentkezve jelöli neked, így nem kerüli el semmi a figyelmed. A fórum többi részén bezavarhat, hogy ha odakommentelnek olvasatlannak jelöli, de ott ahova linkeltem neked, le van tiltva a kommentelés így az se zavar be.
    Nem kell ehhez csüngened sehol, csak egy másik híroldalra felnézelődni a megszokott helyett.
    Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.12.30. 17:51:42
  • Sherman0070
    Jet bomberek ne kezdjenek levegőben? Aztán az amcsi F84 meg nyugodtan indulhatna onnan?
  • Sherman0070
    Figyelj.... A kibaszott F-80ak is ezt csinálják velem minden egyes meccsben...szóval kuss.
  • bgabor911
    Levegőben kezdő elülső fegyveres jet bomberrel szétbaszni mások játékát? Leszedni őket miközben éppen csak emelkednek felszállás után, és nincs energiájuk kitérni meg manőverezni? Büszke lehetsz magadra bazzeg...

Pont az ilyen undorító köcsögök miatt mondták már többen is(én is) Gaijinnak hogy ne kezdhessenek levegőben a jet bomberek, mert az ehhez vezet. Sajnos a fejlesztők halmozottan hátrányos helyzetűek, mert oroszok és ostábák, így persze minden maradt a régiben, mint ahogy az a legtöbb balfogásuknál történik.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.30. 17:37:15
  • kissssss
    de azért érted mi a probléma igaz? csinálnak egy közösségi eventet(tehát nem egy no name ninja javítást) de kirakni idejében infót az már csesznek, azt meg nem várhatja el senki sem hogy csüngjek egyfolytában a fórumon, se itt se ott.

(szoktam olvasni a fordításaidat de mindent én se tudok figyelemmel kísérni )
  • Brenor
    Ezért kell itt figyelni a híreket, mert pl a dev nyitást a honlapra ki se szokták rakni. Itt december 14-én már fenn volt, sőt még aznap meg is csináltam a magyar cikket róla és ide is belinkeltem nektek.

Jó látni, hogy olvassák a fordításaimat
  • kissssss
    jahh jó tudni hogy már két nappal ellőbb elkezdődött az event miközben a hírt róla csak december 21-én rakják ki az oldalukra....
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.12.30. 16:09:26
  • foxbat88fx
    úgy úgy....
    egyébként a tier 2-es légvédelmi kibaszott állat :D
  • Brenor
    Összesen 12 napi feladatot (5 win) kell teljesíteni a bejutáshoz, de a napi feladatok nem csak 12 napon keresztül tartanak így párat ki is lehet hagyni hozzá.
    dec 19-én kezdődött (szóval az az 1. nap), ami azt jelenti, hogy ő már aznaptól kezdve minden nap megcsinálta a feladatot, ugyanis 30-a, azaz ma van a 12. nap. Ha neked még kell kettő, akkor te két nap nem csináltad meg az 5 wint.
    Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.12.30. 15:53:36