War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Őszintén nem tudom mit fogok kezdeni a 8-as orosz tankok lellen....<#rinya>#rinya>Vagy a Maus ellen...<#rinya>#rinya> Ha nem tudom oldalba kapni őket...rájuk sem lövök....
Az M60 és a LEO 1 is jelenleg elérhetetlen távolságokban selylik csak fel lelki szemeim előtt.<#szomoru1>#szomoru1>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
(Ezt a magamévá is tudnám tenni, ha nem lenne az, hogy a JP-t oldalról 2x kellett meglőnöm hogy pukkanjon....pedig mindkétszer lőszert lőttem. Persze ha az már ellőtte a lőszere 98%-t akkor elfogadom, hogy az üres rekesz az oldalában üres volt).....
Jó hír a másik oldalról, Is4 még minidg brutál (nem sok csatám van vele, de tartom a 90% föléött wr-t <#duhos2>#duhos2>), kíváncsiam várom a T10-et, bár oroszokkal ritkán játszom így az sem ma lesz meg.
szerencsére a mostani MM, stb, stb, "shit storm" nem érint engem.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.26. 20:09:39
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Na de már csak Hatvanegynehány ezer rp és meglesz a T-32....kíváncsian várom azzal hogy tudok majd operálni.....
Amit én észrevettem hogy az Ausf.A jobban játszható mint az Ausf.G! Ami nagyon érdekes tekintve hogy ugyanaz a BR és a G-nek jobb a páncélzata. De mind a kettő nagyon hatásos tud lenni! Arra nem kell számítani hogy a páncél megvéd.
Viszont az ágyúval akkor csináltak valamit mert kb eddig 1x lőtték el nekem viszont a torony legénységét rögtön megöli minden találat... Ja meg a toronygyűrű is durván érzékeny!
M26 meg szerintem ilyen, nekem is az rémlik ha meglövik akkor ott ritkán pattan, repair a vége.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.26. 19:48:25
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.26. 18:42:32
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.26. 18:40:47
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 21:46:54
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 21:03:23
aki megcsinálja azelőtt megemelem a kalapom 😄
egy cseppet se kell aggódnod fog az még lejjebb menni mikor megkapjuk az új vér frissítést.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Legyen ASH RIver, Kursk, és/vagy Mozdok!!-😊
De tényleg érdekes lenne. Mert az sem mindegy melyik mappon (mondjuk ASH RIVER), és éppen melyik csapat dob 6-ost-😊
- tételezzük fel hogy egyik sem.
Viszont ha a LEO-k körbetáncolják és kiszedik a 4 T-10-et, amig a T54-ek próbálják kilőni a MAUSE-okat, akkor már borulna is az egyensúj.
De itt számít hogy van avagy nincs csőlehajlás. Egy KURSK-on vagy MOZDOK-on már más lenne a szitu. Jó lenne leszimulálni egy ilyen csatát!-😊)))
Szerintem a szovjet, mégpedig azért, mert amíg a böhöm szovjet ágyúk a leo-t az esetek túlnyomó többségében egylövésezik, az fordítva nagyon nagyon nincs így(nagyságrendekkel kisebb arányban, illetve van olyan is hogy 3-4 lövés után is harcképes marad az ellen). Ha pedig RB módot nézünk, akkor még ha csak kevés pontot is érsz el, vissza tudsz jönni egy zsu-val, amivel szintén bárhonnan szétszeded a leo-t. A német AA-val inkább csak bosszantani tudod az ellent ezen a szinten.
Ha pedig foglalni kellene valamit, a maus-sal az életben nem érsz oda.
Egyenlő képességű játékosok esetén.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.09.25. 13:51:21
De gondolom nem abban nyílvánult meg hogy délután 2-től 3-ig nem lehet átütni a Párduc tornyát. 3-tól 4-ig meg az IS2-ét! 😄 Délelött a német harckocsik halnak meg egy lövéstől délután meg az oroszok! Holnaptól meg 2 óránként felváltva!😄
Ha te épp a 6-os nemzettel vagy, akkor jöhet bármi, a te csapatod nyer, és fröcsögnek az ellenésges tankok. Ha éppen az 1-es nemzettel akkor viszont tök mindegy mit csinálsz.....mert minden pattan, és a csapatod veszít.
Tehát ez az esetlegesség meg hogy óráról órára változik a "hadi szerencse".
Fair küzdelem azért lett megemlítve mert sokszor olyan dolgok befolyásolták a csata kimenetelét amire nem volt ráhatásod. Tudod, nem jó úgy veszíteni, hogy nem tudsz ellene semmit tenni, még akkor sem ha tiéd a jobb tank.