War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aaaaaaaaaa...ex 8-asokra gontotam.

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

orosz 8-as tankok? Te le vagy kicsit maradva 😄
<#papakacsint>Jólvan na, jönnek a TOMY-k, azok majd "jóóóók" lesznek tűzoltásra....<#nevetes1>

A Prem M26.....amiota lekezdetem az amcsi ágat azóta húzogatja a gazsi a mézes madzagot az orrom előtt ( 25%, 50%, 75% os kedvezmény a Prem M26-ra) Volt, hogy battle trophy pörgetett egy 75% os kedvezményt, de az utolsó pillanatban tovább "lendűlt" és kaptam 7500 silvert helyette....Vágytam azt a vasat, de annyi goldot/jó magyar forintot nem adok érte amennyiért "árulják". 50%ba még bele mentem volna.
Őszintén nem tudom mit fogok kezdeni a 8-as orosz tankok lellen....<#rinya>Vagy a Maus ellen...<#rinya> Ha nem tudom oldalba kapni őket...rájuk sem lövök....
Az M60 és a LEO 1 is jelenleg elérhetetlen távolságokban selylik csak fel lelki szemeim előtt.<#szomoru1>

Sherman0070
Az hogy még játszhatatlanabb lesz a német vonal. A fos br miatt nem játszok már 1 hónapja.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

USA oldalon mekem 6.7-ben ott volt az M26+a prém M26 melette az M36. A prém M26 még talán használható is, mert van egy magasabb penű lőszere, de az M36 és az M26 szendvedés lesz ha jön szembe egy páncélozott orosz szörny. Szerencsére a Leo ezekkel is lőhető, de orosz oldalon a med és a heavy top tankok vlaószínűleg gondot fognak okozni.
<#whatever><#whatever>Hát,...egyet kell értsek veled. Nekem ugye ott az M26. Eddig eléggé jó érzés volt vele játszani. Az M82-es skuló brutál hatást gyakorlolt az ellenre....Most hogy lejöttek az "emeltről" a nagyfiúk majd taktikát kell válltanom - bújkálni mint egy nyuszi.....<#vomit>)...Viszont vagy gyengítették szépen sutyiban azt a lőszert vagy csak a "keméyebb" tankok miatt érzem, hogy kisebb a hatása.
(Ezt a magamévá is tudnám tenni, ha nem lenne az, hogy a JP-t oldalról 2x kellett meglőnöm hogy pukkanjon....pedig mindkétszer lőszert lőttem. Persze ha az már ellőtte a lőszere 98%-t akkor elfogadom, hogy az üres rekesz az oldalában üres volt).....

Hát véleményem szerint br6,7-et szétbarmolták teljesen. Imádtam ott játszani, mindhárom nemzetnél a legjobb tankok ott voltak, de most hogy a régi t8-as szörnyek ott vannak egyáltalán nem élvezem. P2-utolsó moduljait húzom de szégyen, nem szégyen, azon a br-en ma még nem nyertem.. Lehet mondani, hogy tanuljak meg játszani, de előtte jól ment itt a játék, 70% fölött volt wr-em (amit még a 8.0-ás P2 20%-áról tornáztam fel, ezért is mondtam, hogy ott a németek szerintem op-ok voltak), de most túllőtek a célon, mostanra 63%-ra sökkent és tovább fog zuhanni. Majdnem minden csatában T10 szedett ki, valahogy nem érzem azt, hogy nagyon sok esélyem lenne ellene...
Jó hír a másik oldalról, Is4 még minidg brutál (nem sok csatám van vele, de tartom a 90% föléött wr-t <#duhos2>), kíváncsiam várom a T10-et, bár oroszokkal ritkán játszom így az sem ma lesz meg.
én most br 3.0 fölé nem megyek(főleg az új MM is) low tier RB mod elég nagy fun most nekem, meg közbe mellékesen feloldódik jó néhány skin is a tankokhoz, meg kész öröm nézni ahogy a sok leming csőlátással rohamoz saját bázis felé én meg sorban lövöm ki mindegyiket.

szerencsére a mostani MM, stb, stb, "shit storm" nem érint engem.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Naaa, mi történt????<#law> Add ki magaból!-😄
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.26. 20:09:39

Sherman0070
Szerintem töröljétek a szarba ezt a játékot és játsszatok valami mással. Ezzel már nincs értelme játszani. Szét van fosva az egész játék. Komolyan mondom egy 6 éves jobban balance-olná a játékot mint ezek.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Igen, nagy élmény úgy kezden a csatát, hogy 1 perc után valahonnan a távolból kap egy találatot a torony ami a lenntebb már említett hatást váltja ki. Ha netán még kap a totonygyűrű is, akkor már majd 1 perc a javítás....<#wow3>
Na de már csak Hatvanegynehány ezer rp és meglesz a T-32....kíváncsian várom azzal hogy tudok majd operálni.....

Ó hát szerintem más is tudna róla első kézből származó tapasztalatokat mondani!😄
Amit én észrevettem hogy az Ausf.A jobban játszható mint az Ausf.G! Ami nagyon érdekes tekintve hogy ugyanaz a BR és a G-nek jobb a páncélzata. De mind a kettő nagyon hatásos tud lenni! Arra nem kell számítani hogy a páncél megvéd.
Viszont az ágyúval akkor csináltak valamit mert kb eddig 1x lőtték el nekem viszont a torony legénységét rögtön megöli minden találat... Ja meg a toronygyűrű is durván érzékeny!
Pantherek elég jók, nekem 6.7 setupba is van berakva egy, olcsó behozni, csata végén jól jön és még hatásos is, bár ott már szinte minden átüti ha akarja.
M26 meg szerintem ilyen, nekem is az rémlik ha meglövik akkor ott ritkán pattan, repair a vége.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.26. 19:48:25
Most én hasonlókat az M26-ban élek át.....szintem minden lövés ami a tornyot találja el az automatikusan kiüti a Pk-t meg még valamelyiket a töltő vagy a lövész közül, de az ágyút azt tuti, hogy javítanom kell.....<#wilting>

Jó két hete mentem egy-két kört a Panther A val. Polandon, heroikus küzdelmet vívtunk a kapitalista USA Sherman hordáival....Bár még teljesen alap volt a Párduc (még a javítókészlet sem volt meg hozzá) elég sokat kibírt. SZóval meg voltam vele elégedve.

MOLOT115 tudna nyilatkozni mostanság a Panther D-A-G-ről, ha "jól tudom" mostanság Ő nyomul azokkal!-😊

Igen ez rémlik nekem is!-😄

Azért már nem olyan vészes, anno a Panther szinte minden találatra fekete gun-t kapott. Lelőtték a láncom, mert kaptam egy találatot oldalról, de a gun ettől is sérült lett, hatalmas élmény volt akkoriban játszani. Kinéz-Találat-Fekete gun-Repair kombó ment kilövésig<#idiota>
<#falbav><#nevetes2>...ezt mennyire durva már!?
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.26. 18:42:32

Semmi "extra"...ma Te dobtál 1-est!<#kacsint>

AIexx
valaki elmondaná mi a fasz az hogy a tigris 2 -őt oldalról 2x lövöm át az ammon, és kiírja a game hogy crew:1 ?! MI A FASZ?? gondolom a driver, de ez mi? mit csinál azzal az 1 emberrel??? máskor is volt ilyen artival, crew:0 de csak critical.. WTF?! NEM EGYSZER VOLT MÁR!! 1 ember se él benne de még visszalő, megöl.. EZMIEZ??
Próba képpen én is tettem egy próbát "KUBAN"-on tegnap esete a Németekkel. Realistic mod Pz III J; Pz IV- F2, meg a légvédelmi "szarság"....(a végén azzal lett még +2 kill assist-om...meg levadásztam egy ellenenséges bombázót)...-😊 Nem volt könnyű csata viszont nagyon élveztem. Szerintem jó az az "event".
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.09.26. 18:40:47

Tegnap este kilenc meccset játszottunk barátokkal,abból hatot megnyertünk német oldalon zsinórban. Nem volt nehéz!
ejj ez ismerős érzés .

Egyenlő volt a ticketek állása, de az utolsó másodpercben a levegőben lévő csapattárs lezuhant, de még csak a 25percnél járt a csata. Nem figyeltem mennyi volt az idő limit, de ground battle-ban ha az ellenfélnek már nincs bevethető harckocsija hogyan tud nyerni? Mindegy, csak fix győzelemnek hittem, végig uraltuk a pontokat, az ellenfelét mi támadtuk végig, ők egyszer tudták resetlni a miénket, és közben szépen el is fogytak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 21:46:54
ha lejár az idő akkor igen.

AnuluWork
Négy tankja volt min. Ennyi. Az első hármat kiírta, a többit nem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

ilyenkor a meglévő ticketek számítanak nem? hogy kinek van több....
RB mod igaz? nem lehet hogy lejárt a fél órás idő limit? 😄

Erre valaki tudja a választ? 5.7br, német vs usa csata, német oldalon voltunk a földön még ketten, az ellenfél bázisa kb. 75%-ban volt foglalva, a saját semleges volt, éppen oda tartottam. A levegőben egyetlen usa vadász volt, erre kiírta, hogy vesztettünk. Ezt mi alapján számolta ki?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.09.25. 21:03:23
pro vagy 😄
sikerült😛

a mai historical eventben Kuban (Realistic) néven futó módban próbáljon valaki nyerni német oldalon 😄
aki megcsinálja azelőtt megemelem a kalapom 😄
<#schmoll2>..."Jaj deörülök neki"....-😞

"most meg csak 30-40 környékén mozog...."

egy cseppet se kell aggódnod fog az még lejjebb menni mikor megkapjuk az új vér frissítést.

opsz, erre nem is gondoltam 😄
Hát egen... aki ULG-n játszik annak remélem ez a legnagyobb öröme az életben...Kár hogy erre nincs valami szűrő., hogy akinek bírja gépe, az ne tudjon egy bizonyos grafikai beállítás alá menni. Én HIGH-on játszom a feltelpítés óta. Ezt bírja a gép, ezt adta meg magának. Az zavar, csak, hogy az elején volt 50-60fps-em is, most meg csak 30-40 környékén mozog....pedig semmit sem állítottam fel vagy le vagy el....-😄

260x-eket néznék ilyen áron, lehetőleg 2 gigával, hardver aprón van belőle jópár. Én is 7770-ről váltottam arra.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Ki tudja. <#awink> Ebben a rohanó világban.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

De írjátok már meg ki hogy gondolja! És miért!-😊
Legyen ASH RIver, Kursk, és/vagy Mozdok!!-😊

Én ismerek olyant akit T-54-ben ülve 10-ből 7-szer vansáttol a LEO I HEATFS-e - ami ugye u.a.mint az M60-é).
De tényleg érdekes lenne. Mert az sem mindegy melyik mappon (mondjuk ASH RIVER), és éppen melyik csapat dob 6-ost-😊
- tételezzük fel hogy egyik sem.
Viszont ha a LEO-k körbetáncolják és kiszedik a 4 T-10-et, amig a T54-ek próbálják kilőni a MAUSE-okat, akkor már borulna is az egyensúj.
De itt számít hogy van avagy nincs csőlehajlás. Egy KURSK-on vagy MOZDOK-on már más lenne a szitu. Jó lenne leszimulálni egy ilyen csatát!-😊)))

" Én arra is kívánics lennék, hogy egy 5 MAUS és 10 LEO I-es német csapat lellen kiállított 5 T-10 és 10 T54-felállásból melyik csapat jonne ki győztesen, de ilyen sohasem lesz. Főleg az új BR változások miatt."
Szerintem a szovjet, mégpedig azért, mert amíg a böhöm szovjet ágyúk a leo-t az esetek túlnyomó többségében egylövésezik, az fordítva nagyon nagyon nincs így(nagyságrendekkel kisebb arányban, illetve van olyan is hogy 3-4 lövés után is harcképes marad az ellen). Ha pedig RB módot nézünk, akkor még ha csak kevés pontot is érsz el, vissza tudsz jönni egy zsu-val, amivel szintén bárhonnan szétszeded a leo-t. A német AA-val inkább csak bosszantani tudod az ellent ezen a szinten.
Ha pedig foglalni kellene valamit, a maus-sal az életben nem érsz oda.
Egyenlő képességű játékosok esetén.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.09.25. 13:51:21

Há persze😄 😄!
De gondolom nem abban nyílvánult meg hogy délután 2-től 3-ig nem lehet átütni a Párduc tornyát. 3-tól 4-ig meg az IS2-ét! 😄 Délelött a német harckocsik halnak meg egy lövéstől délután meg az oroszok! Holnaptól meg 2 óránként felváltva!😄
Ez így indult. De ezzel fizetős emberkéket vesztettek. így maradt a többet bír és a RNG. Igaz azzal is veszítenek fizetős emberkéket (pl. engem) mikor az SB csatára UL grafikával jön be. De jóval kevesebbet mint az árkád csatát kedvelőknél.

HÁt igen ez most is megvan de minen tierben minden BR-ben. Ezt már kiveséztuk egy-két hete. Van egy fajta körforgás a játékon belül - legalábbis én így tapasztalom -, minden nap - ami általában a SIM Eventel függ össze és nem Grinics-el - van egy nemzet amelyi um. 6-ost dob, van egy amelyik 1-est, és van amelyik közepesen játszató, függően attól, hogy a "támogatott" vagy a "szivatott" nemzethez párosítja az MM.
Ha te épp a 6-os nemzettel vagy, akkor jöhet bármi, a te csapatod nyer, és fröcsögnek az ellenésges tankok. Ha éppen az 1-es nemzettel akkor viszont tök mindegy mit csinálsz.....mert minden pattan, és a csapatod veszít.

Pedig jól írod. Ilyen a szerencse, forgandó. <#awink>

Nem tudom ez mikori sztori. Lassan egy éve játszom ilyennel egyenlőre nem találkoztam. Azt hogy ezt a leszarom dolgot megunták teljesen át tudom érezni! Rengeteg olyan dolog van amitől az eszméletvesztéses rosszúllét kerülget. Egyenlőre tartom magam, mert amikor már ott vagyok hogy delete akkor hirtelen megyek egy 10 killes kört bármelyik oldallal! Érdekes módon mindig az utolsó pillanatban történik ez!😄 Nekem pl ebből van nagyon elegem. Hogy egyik nap azt csinálok meg a csatatéren amit én akarok. Minden 1-2 lövés szinte sérthetetlen vagyok, bárkit meglepek. Másnap meg 4,5 kilóméterről egylövésez egy ai pz3. (Nyilván ez enyhe túlzás, kérem úgy kezelni)
Tehát ez az esetlegesség meg hogy óráról órára változik a "hadi szerencse".
Mondom, hogy nem érted miről van szó... Ki beszél itt a br-ről? Elsősorban játékmechanikai dolgok voltak felsorolva amik miatt a voltak gondok a német tankokkal closed béte óta (pl. kezdőből ki sem értél, de az orosz oldal már foglalt, dupla spawn oroszoknak ilyen hülyeségre hivetkozve hogy ők 45tonna alatt vannak, stb). Semmi bajom nem volt az egyes tankok br besorolásával, nem tudom ez hogy jön elő neked, szót nem írtam erről.
Fair küzdelem azért lett megemlítve mert sokszor olyan dolgok befolyásolták a csata kimenetelét amire nem volt ráhatásod. Tudod, nem jó úgy veszíteni, hogy nem tudsz ellene semmit tenni, még akkor sem ha tiéd a jobb tank.