Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira, de annyira elegem van ebből a random damage systemből, hogy el se tudom mondani. T34 tornyát 76mmes robbanóval 4x találtam el, és túlélte, Is2 oldaláról 500men belülről 2 lepattanó, stb. Mindezt egy csatán belül. Aztán meg olyat produkál a játék, hogy már-már röhögök, amikor 8-10 killt hozok össze ua tankkal. (Biztos elfelejtek, majd ismét megtanulok játszani, hisz 41k+ földi célpont kinyírása után, még 1x kezdő vagyok, 1x meg nem, ugye hülye gazsi?) Ge.i unalmas kezd ez lenni. Bebasznak 132356464646 brit tankot, egyik-másik bugosabb, mint némelyik orosz, kilőni nem tudod, de ő se tud téged, mert azért voltak olyan okosak, hogy a szovjet tankoknál ne legyen jobb lőszere, így a top lőszere is fa..om a ruszkikéhoz képest, így 112x találjuk egymás el, mire kiszed minket valamelyik evolúciós láncban random damage system esetén enyhén fentebb lévő kolléga. Hogy ez mire jó, minek 11324353456465765757 új tank, amikor a hit és damage system egy kalap szar, azt nem tudom, de a gazsi kurvára erölteti, mert azt hiszi, hogy ez NEKÜNK JÓ. Hát a nagy ló.aszt! Ja, és ha visszatennék azt a sebzést, ami anno volt, ezzel a játékkal semmi baj nem lenne. De így, hogy 1x lepattanok az IS2 oldaláról, 1x meg egylövésezem szemből 2 kilométerről, mindezt ua ágyúval, nos, ez semmire sem jó. és még fel is kurja az embert. Plusz, ha van bent módosító, a játék elkezd érdekesen viselkedni, hogy nehogy már értelme is legyen. Ez meg külön-külön remek ettől a fostól.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.27. 11:43:50