War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
tedd rá Num 5-re az Enable Axis-t
Maximum Value-t Num 1-re
Minimum Value-t Num 2-re
lépj be teszt vezetésre, lépj be sniper nézetbe
tarts nyomva a Num 5-öt és nyomd a Num 1-et hosszan és meglátod mire jó ez 😄
szerintem szart sem ér
nah... normális hangnemben ha lehet.
inkább a bugokkal foglalkoznának mert lassan egy csatában több a bug mint a kill
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De egyébként kíváncsi leszek mit fognak tudni a brit gépek, csak kár hogy nem lehet tier 3ba kezdeni az ágat. Az lesz majd mint amikor bejöttek az amcsik 1,5 hónapig mindenki csak azokkal játszott. 😄
https://www.youtube.com/watch?v=5tfRu8T-PLU
...itt legalább elmondják a "tutit".....A Britt csóka is modja....amire kiértek a csatatérre a Britt HK-k, már elavúltak voltak...Hát ez van....(de ott legalább VAN CSŐLEHAJÁS!!!<#papakacsint>#papakacsint>
Pedig mindent elkövetnek hogy újra a vörös lobogó alatt indulj, orosz light harckocsi magas tierben. Mi kell még? Nem elég annyi hogy orosz? Már ez garancia a sikerre... 😄
Tessék Andaxin vissza akarnak téríteni az orosz ágra... 😄
azon a részen van egy bumpszli.... arról pattanhatott le ?!?!?!?!?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IS-3/4 illetve T-10-nek ide nem szabad lőni, semmi nem viszi át szinte
Jelenleg az álcafestések és a matricák leírásán végzünk átfogó ellenőrzést és hibajavítást, ezért ezekkel kapcsolatban egyenlőre nem várunk jelentéseket.
Ez tévedés. Az ilyen pörgetős eventeken mindig van egy értéksorrend, és minél értékesebb egy nyeremény annál kisebb % esélyed van a megnyerésére, tehát a legnagyobb esély a legkisebb értékűre van, ami általában az ezüst oroszlán. Ahogy egyre többet pörgetsz úgy nő az esélye a nagyobb értékűeknek.
Pl. ha az elsőnél 50% az ezüst és 10% a prém gép esélye, akkor mondjuk a 10-ből, az 5. pörgetésnél 10% lehet az ezüst és 50% a prém gép (nem tudni milyen %-okkal dolgoznak, csak a példa kedvéért random számokat mondtam)
Szóval minden pörgetéssel nagyobb az esélye egy értékesebb nyereménynek, de ha fix pörgetés szám van, mint a hétvégi eventnél, akkor az utolsónál a pörgetés már csak formalitás, mert 100% esélyt kap a legértékesebb nyeremény (azaz a prém gép), míg az összes többi 0%-ot.
Ettől függetlenül, az tényleg hülyeség hogy ha duplán pörgetnél akkor csak beszorozza az egyetlen pörgetést, mert így elvesznek tőled egy lehetőséget hogy ne kelljen minden feladatot megcsinálnod.
IS-3 oldalba 128 mm-es ágyuval 100 méterről derékszögben, Lepattan:
Ugyanez 10 méterről:
Kicsit messzebbről IS-10:
Leo ellens sem ér semmit a 128mm:
e57:
Na ezek szerint jó, hogy egyetlen egy betüt sem pocsékoltam ezekre a szánalmas "fejlesztőkre". Ennyire hülyék nem lehetnek (de, oroszok...)
"When players receive two Trophy Boxes at the same time, the spinning wheel appears only once, it is normal."
Hááát... köszönöm szépen.
A levél további részében közlik, hogy az egy pörgetésből tulajdonképpen kétszer annyi jutalmat kaptam, szóval minden rendben van.
Szerintem meg nincs rendben, hiszen a kipörgetett jutalom (jelen esetben backup) kettővel való szorzása elvett egy esélyt attól, hogy megnyerjem a fődíjat.
Persze naivan úgy veszem, hogy valóban pörgetésekről van szó, és a virtuális keréken szereplő jutalmak mindegyikének megnyerésére ugyan akkora esély van.

egész jó mert az előző 3-4 mind 50 aranyat hozott csak
Az igazi pofátlanság viszont az, hogy szerencsétlen német tankok amikkel össze tud kerülni, esélytelenek a he lövedék ellen, de ap-vel is lazán bever mindent.
Az egyetlen kihívás neki a német kv-1, azért ez elmond mindent mennyire fair is ott ahol van ez a tank.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ellenben IS-3 IS-4 ágyúja mindig odalő, ahol a kereszt van. T54-47-el sincs gondom. IS-4-44-el sem volt régebben gondom. Nem szeretem az orosz oldalt, de néha kell egy kis "laza kör".
Tegnap Jungel, enemi M4 800-900 méterre, teljes oldalával áll, fullos TigerH1-el crew lv. 1330, cél a közepe bumm semmi, vissza lő lepattan, betöltök bumm semmi, közben a hátam mögött lánc csörgés majd csend valami lő bumm és enemi kilőve, megnyomom a "V"-t hát egy KV-2 áll mellettem, Ó mondom persze erről volt híres , meg arról hogy hegynek leelőz.
Ma IV/70, Finland "A" pont sziklák mögé gurulok kinézek SU-152 belő a lövegpajzson lévő optikának a lyukján ... no comment 😊
Persze én csak az elszenvedőfél vagyok gondolom a másik végéről meg a sok mellé lövésre emlékeznek inkább....
2 perc múlva meghalok:
Az övé nem pattant le...
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.09.14. 21:53:49
ennek az eventnek meg legalább meg volt az a jó oldala hogy feloldtam egy csomó skint a német tankokhoz, + irtó jó móka volt RB modban pz2-vel halomra lőni az ellenfelet... ha ezt a tankot jól kezelik akkor kb terminátorként lehet vele darálni a BT tankokat. <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.09.14. 17:45:37
De mást meg nem ad csak 2500 meg 5000 silvert meg 2 havonta 1x nagyobbat. 😄 úgyhogy az se zavarna ha ne lehetne nyerni semmit.
első csatában 2 perc múlva mindenki már 1 halál-al állt a csapatomban pffffff
szánalmas ez a golden wager, tényleg csak arra yo h az ember agyát felkúrja 😄
wot ebből a szempontból jobb volt mert ott degeszre kereshette magát az ember arannyal