Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #26694
RB 5 kill 1 assist! Erre a csatára ellőttem egy 40%-os boostert. A KT-val mentem és volt rá egy backup-om így azzal éledtem újra. Erre bírt adni ennyi SL-t.
Szerintem enyhén pofátlanság hogy ennyivel kevesebbet ad RB-ben mint AB-ben. Miközbe nyilvánvaló különbségek vannak a két játékmód között. Azért mert én nem vagyok hajlandó AB-t menni akkor ne is tudjak olyan ütemben fejlődni. Hát kösz szépen...
Arról meg ne is beszéljünk hogy beadja az RNG a szopóágat és 3x pattansz, olyan helyekről amiknél 2,5x nagyobb az átütésed, meg a többi kifejezetten hihető megmozdulása a játéknak...
A másik meg nagyon szép hogy alig bírod magad eltartani T5-ben de ez megint egy kicsit diszkrimináció. Attól félnek hogy nem maradna egy idő után senki alacsony tierben? Egyrészt ha mindenki felmegy T-5be akkor kit zavar hogy senki nincs alacsony tierben? Ha amúgyis mindenki magas tierben nyomja akkor nincs aki alacsony tierben menne tehát nem zavar senkit. Persze ez nyilván nem történne meg hiszen vannak nem kevesen akik nem mennek magas tierben mert nem szeretnek. Vagy nem akarnak mert jobban érdekli őket az alacsonyabb tier. Persze annak se lenne értelme hogyha egy vesztes csata ahol nem lőttél egyet se mert 23sec alatt meghaltál érne 1-1,5 millió sl-t. De valami egyensúlyt találhatnának már. Ki fogsz egy rosszabb napot és simán vesztesz 100-150 ezret. Amit T-5ben igazán nehezen fogsz visszahozni...
Ja és nem, nem megoldás hogy akkor menjek T-3ban. Pont nem azért húztam ki a T-54ket meg a többit hogy utána T-34-85el meg IS-1el menjek.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.12.21. 12:06:39