Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Egy dolgot ami új, és most szúrtam ki:
Ace minősítést a gépekhez már nem kell goldért vásárolni. Elég, ha megfelelő mennyiségű RPt szerzel velük. Sőt, 3 skála van. Az elérésükkor fél és újabb féláron lehet ace minősítéshez hozzájutni, a végén ha elérted az RP összeget, megkapod.
A SL témához ...
Szép dolog a mani, de ha megvan minden "kurwa" gép, ott áll a garázsodban, van rá legénység is, és még elit is jópár, akkor nem 11 milla kpd van, és nem gond a mani, hanem jó ha 1.7-2 milla, mint nekem.
(Tudom miről regélek, szinte megint minden elit: Brit ág ameddig megnyílt fullos. Ami nem az, az a németeknél az új TD, a briteknél nem elit a két szar új bomber és a Hunter, tehát még kell modulra költeni rendesen. Aztán ott a két USA új tank, amibe még bele se kezdtem, a szovjeteknél a MIG-19 amibe még belese, és a japóknál van két vadász, amibe még bele se. Van vagy 60 milla semmire se használható RPm, viszont mani, na az nincs. Szóval aki itt pénzbőségről dumál, meg, hogy mennyire sok van belőle, csak azt nem mondja, hogy szinte szarja, az nem megy T5ben, és nem fejleszti a gépeit, csak egy-egy darabbal repül.)
Nem azt mondom, hogy nem lehet ilyeneket összehozni ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
... de nem ez a jellemző, ha T5ben mész (amit mellesleg én utálok, de gazsiék valami perverziót éreznek, hogy újabb T5 vasakat pakoljanak be, a tudja a fakk, hogy miért).
Szóval, nálam a mani jelenleg a nagy hiánycikk, mert ahhoz bombázni kellene, hogy a fentiek alapján szórja, viszont ehhez nincs kedvem, de ha nincs mani, akkor nincs gép sem, és mivel a brit tankok is hamarosan mindenki számára elérhetőek lesznek azokkal a szar lőszereikkel, amelyekből 112 kell majd egy szovjet tank kinyírásához, így keményen fog is fogyni holmi szirre és szarra.
(Megj. egy-egy T5 lőszer már most 1100 SL. Ebből kéretik kiindulni a végjáték kapcsán. Ja, és repülősben tele van ruszki és ukrán barmokkal minden szerver, tehát ha plusszosan is akar valaki nyomulni T5ben, mind tank, mind repcsi vonalon, akkor gatya felköt, mert gecaj nehéz magasabb szinteken. Hogy ez most az aimbotos baromság miatt van, vagy ennyire jók a szlávok, nem tudom, de néha nem normális ami ingame megy ...)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.12.21. 06:14:34