Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #26586 Na szóval! Tegnap sikerül pár csatát menni a "híres" két új sivatagi pályán! Nos nekem az új mindenek feletti kedvencem lett El Alamein!!!! Abszolút tökéletes lett...A dűnék között a jó löveghajlást nagyon frankón ki lehet használni....és mait már írtam itt legalább lehet kamatoztani a fasza német ágyúk pontosságát.
Mondj tegnap velem volt az RNG...meg ennyit még nem pattintottam össze a Panther A-val, mit tagnap. Szerintem aki ellenem volt az elgondolkodott, hogy miért is szarok a németek, és írt Gazsinak, hogy nem ártana egy kis NERF nekik...-:D
"szerencsém" volt megtapasztalni azt is, milyen "jó" Caernarfon-ok meg BlackPrince-k ellen játszani....viszont örömmel vettem észere, hogy lehet a "KARCSI" tornyát szemből belőni a Panther alap lőszerével is....Csak hát ő majd 2-t lő, míg én egyet-:)))