11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • DasIsFuck
    Tudjátok most, hogy a wot-ot kb félévre kitöröltem a tudatomból és aztán szinte új játékosként tértem vissza, megszabadulva attól a statisztika,gyűjtő kényszer és egyéb idegörlő szenvedélytől, végre össze tudom vetni a két játékot hasonló szinten.
    A wt-t mindig is így játszottam, hogy időnkőnként megjött a kedvem hozzá, hogy pár hét, esetleg hónap után végleg el is menejen, de most megint visszacsábított az új content, persze engem elsősorban azért, mert már régóta vártam, hogy párducaimmal és tigriseimmel a fekete hercegre lövöldözhessek és konstatálhassam, hogy patchről-patchre, contentről-contentre mennyivel élvezetesebb német tankokkal játszani.

De visszatérve a főtémára.
    A wot egy jó fél élves kihagyás után ismételten, élvezetes és szórakoztató játékélményt tudott nyújtani, pedig amerre az a játék halad az minden csak nem jó, de ennek ellenére is, ha nem az idióta csapattársak vagy op tankok,rng jelenetek és wn8 statisztikák terelik el az ember figyelmét akkor egészen más játék lesz belőle.
    Ott minden hátráltató körülmény ellenére saját magad is képes vagy olyan helyzeteket kialakítani ahol te mint játékos meg tudod csinálni a saját szórakozásod, lehet a csapat úgy hullik mint a falevél ősszel, de ott mindezek ellenére tudod hol mivel találkozol,hol tudod a cammód kihasználni, vannak gyengepontok amik legalább az esélyt megadják neked, hogy sebezz.

WT egy kibaxott nagy RNG program a szó legszorosabb értelmébe.
    Itt minden azon múlik, hogy a delikvens épp melyik miliszekundunban dugja ki az orrát a látószög egy totálisan random pontjáról,különösen városi pályák élvezetesek pl.
    Meg azon, hogy én épp egy 5m-el arrébb lévő részen kutattam ellenség után vagy mentem segíteni egy térre a két társamnak és egyszer csak random az oldalsó-hátsó sarkamból felbukkan egy shörmen és ehhez hasonló rendkívül élvezhető esetek.

Most is, Párduc D-A párossal már közel vagyok a g-hez, mondom uccu neki!
    Hát úgy nekiuccultam, hogy 8 csata alatt a felébe jó ha 2 perc élettartalmat megéltem és nem holmi személyes blitzkrieg üzemmódba, hanem konkrétan 2 mezőnyi távolságot tudtam megtenni a spawn pontomtól.
    Öröm volt nézni ahogy a brit,orosz,amcsi szövetség pillanatok alatt lekaszállja a csapatot.
    De nem hibáztatom őket, mert mindegy volt, hogy elmentem személys hadjáratra vagy a társaimmal a végeredmény ugyan az volt.

Én szinte mindig ezért hagytam abba ezt a játékot, mert folyamatosan ez volt a helyzet, lehet rank 4-en ez már általános, nem csak ilyen tigris 2 probléma, mert én azt rühhelem emiatt nagyon, hogy az kb úgy működik, hogy spawn pontól a lehető legközelebbi szikla vagy ház mögé ahol aztán végigbújkálhatod a csatát és talán nem döglesz meg 2 perc múlva útba egy foglalópont irányába.

Ez nem nyújt semmiféle játékélményt, különösen úgy, hogy amúgy sem jók a ezek a wt-s normál csaták, így értem már miért annyira népszerű az arcade, hát ezért.
    Ott legalább az arcade jellegéből adódóan megvan a játékélmény és a gazdasági siker is a játékosoknak.