Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #26467 A látótáv csonkításból visszatáncoltak nem? Bár hozzátenném engem speciel az se zavart amikor levették a nagyítást minimálisra. Az idióta helyzetek szerintem nem csak engem súlytanak... Lásd a korábban linkelt képek tömkelege. De mind1 is örüljünk hogy egyáltalán van mivel játszani:D
A másik viszont ez a 2 új map, tunézia meg el alamein. Hát kellemes csalódás mind a 2! Főleg el alamein az a pálya valami fantasztikus lett. Végre van tér, ellehet látni a horizontig. Sziklás homokdűnés táj. Pont az ellentéte a rajnai átkelésnek ami a legrosszabb pálya ever, játéktól, platformtól függetlenül! :D Tunézia is igen jól sikerült, rengeteg kis szikla mindenfelé, elég tagolt lett, a bent lévő pályák közül jó párat lealáz. Hangulatos lett mind2. Azt se bánnám ha kareliát, normandiát meg a rajnai átkelést kivennék, vagy lenne hozzájuk egy kapcsoló hogy ne rakjon be oda!