11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Coral Springs
    Én lényegében azért (is) kezdtem el HB -zni anno, mert mindig jött a duma hogy a HB így, a HB úgy, hiába vagy jó játékos Arcade -ban az semmi
    a HB -hoz képest. Mondom oké, elkezdtem HB -zni is, leküzdöttem a monotonitást, megtaláltam ott is a nekem való gépeket, és mondhatni megkedveltem. Letoltam, és tolok ott a mai napig olyan műsort hogy sokan megirigyelik, és ez meglátszik a statisztikámon is. Azóta viszont elkezdtek szivárogni az emberek az FRB -be, most akkor vagy király ha az FRB -ben vagy király, azokból akik ott játszanak ömlik a cinikusság, és a lekezelő duma. Mondjuk szarom le hogy ki mit mond, én büntetnék FRB -n is ha meglenne hozzá a felszerelésem. De ez már az a kategória, hogy nem fogok felesleges pénzeket elkölteni azért, hogy másoknak reprezentáljak.