11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • jancsika6801
    A KV-1 témához annyit szeretnék hozzáfűzni hogy nekem meg van az összes prémium variánsa B, E, 756, és szerintem félelmetesen jó tank mindegyik de a B és az E konkrétan szinte kilőhetetlen azon a szinten.Sokszor van olyan érzésem velük hogy sebezhetetlen vagyok nem kell rájuk vigyázni bujkálni csak menni előre és zúzni, gyakori eset hogy állok a sztyeppén lőnek rám többen és én szépen sorban kilövöm őket.A 756 kicsit más tészta mert magasabb a BR-ja azon a szinten azért már átlövik többen is, tehát kicsit jobban kell rá vigyázni mint a B, E-re viszont sokkal jobb a lövege bár érdekes hogy a B és az E lövege papiron elég gyenge a játékban mégis bármit ki lehet vele lőni (talán csak egy másik KV-1-et nem )
    Utoljára szerkesztette: jancsika6801, 2015.12.12. 13:54:01