11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Hát amikor én próbáltam akkor semmi más nem kellett hozzá csak szerencse meg hogy homogén páncélt találj el vele. (Tekintve hogy van egy olyan tulajdonsága hogy kis túlzással a szálló por megfogja). Ennyi! RB-be 1500 méterről találd el egy harckocsi oldalát úgy hogy a lánctalp ne fogja fel. Mert AB-be amikor ott van az okos szálkereszt akkor biztos nem kell hozzá tudás. A szerencsét egyébként nem arra értem hogy átüssön, hanem átütés után pusztuljon meg mindenki és robbanjon vasreszelékké mint ahogy minden rendes kumulatív találat után illik!
    Egyébként meg arra irányult az egész beszélgetés hogy lehet-e vele már 1 lövésezni legalább 60-70%ban vagy nem? Még mindig csinál olyat hogy telibe vágod az ammo racket 3x közbe meg az ellenfél hanyattvágja magát otthon a gép elött a röhögéstől? Hogy mekkora über noob vagy...

Hát a T-54 200millis toronyfrontja azért nem egy életbiztosítás, ezt nyugodtan kijelenthetjük. Az IS-4 már valamivel keményebb de heatfs ellen esélye sincs. De ez nem különösebben meglepő. Pont ezért láttak benne fantáziát mert nem tudták olyan szintre vastagítani a páncélt hogy ezek Egy kis fejlesztés után ne vigyék át. Így más megoldás után kellett nézni, lásd robbanó reaktív páncélzat, vagy rétegelt páncélzat.