Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #26281 Na erre kiváncsi vagyok. Lehet megpróbálom megint a T-54 heatfs-ét. Átütni eddig is mindent átütött, legalábbis a sima homogén páncélt. De azóta nem lőttem el 1-et sem amióta egy Maus megevett belőle 11-et komolyabb sérülés nélkül. A baj az volt vele hogy bárhol ütőttem át semmit nem ért. Nem halt meg senki nem sérült semmi, még a lőszert (hajtótöltetet is) is simán feketére lőttem vele 3x. Csak kb 10ből 2 alkalommal működött. Pedig ha valakit meglőnek heatfs-el az a valóságban 10ből 10x egyet jelent a halállal. (Nyilván csak arra vonatkozik ha áthatol)
Pont azért hanyagoltam mert annyira kiszámíthatatlan volt hogy az nekem már nem fér bele. Sima AP azt jólvan, azzal a legtöbb esetben simán meglehet oldani. Ha heatfs-hez kellett nyúlnom az olyan volt mint a fej vagy írás. Vagy bejön vagy nem, de inkább nem...