Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #26005 Német 6.7 a kedvencem, de sokat mentem az utóbbi időben ott, és én hamar megunom ha ugyan azzal a tankkal megyek sokat, nekem kell a változatosság. Ezért hagytam most abba az usa 6.7-et is, ott is élveztem a meccseket, szintén jó csaták mentek, de valahogy nekem nem megy, hogy mindig ugyan azzal a tankkal menjek. Elővettem a kisebb t34-eket, de ott meg nem volt nagy kihívás, szinte galamblövészet van a német tankokra, ezért jött az usa 5.0 és a német 4.0br, csak lehet roszkor váltottam, nem voltam jó passzban hozzá, vagy csak nem elég 1db leszarom tabletta ha ezekkel megyek.
Szakaszban biztos jobb, sokat számít ha össze lehet dolgozni valakivel, fedezni a másikat, de nagyon változó, hogy mikor mennyit megyek így nem erőltettem soha, család+2gyerek mellett van, hogy 1kört megyek aztán 30perc szünet, van hogy menet közben kell kilépnem ha olyan dolgo jön közbe, ilyennel meg nem szavítom a másikat.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.28. 09:43:58