Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #26004 Már többször leírtam. Ha fos a nemzet azon a br-en amin mész, akkor nem az overal wr-t nézzük (mert az akkor mutatna használható értéket, ha normális balanasz lenne a nemezetek/tankok/br szintek között) hanem az adott tank wr-ét mert ugye azzal más is szívni fog, de a tiéd még így is megasabb lesz, egy félkezűétől, mert neki max akkor javul ha veled kerül egy csatába (vagy másik jó játékossal), a tiéd meg javulhat akkor is ha egyedül lehozod a meccset, vagy ha jó játékos mellé kerülsz és ketten hozzátok a meccset. Jó példa rá, a sokat említett régi 8.0br, sokaknak 10-15% volt wr-e volt, a nagyon profiknak felment 25-30% köré. Megfelelő csataszámnál ez már nem random, ez tudás. De ennek fordítotja is volt orosz oldalon, aki egy kicsit is érezte a tankot annak 90% fölött volt, aki meg csak ment és számolgatta a pillangókat a réten annak 70%wr jött össze. Ez összeségében jó eredmény, de ha összehasonlatjuk, hogy másnak mennyi volt ezzel a tankkal akkor láthatjuk, hogy mégsem olyan jó, és valami hiba van a játékában. És igen, ahogy írtad, két azonos tudású játékos esetén nem tudjuk meg ki a jobb, mert arra nem jó, de arra igen, hogy képet kapj arról, hogy ki az aki jobb az átlagtól, és ki az aki viszont gyengébb, mert annak bizony nyoma van.
Nekem viszont ilyen uninstallos érzésem eddig nem volt, nem hiába voltak meg a több éves screenshotok is, amik most mentek a kukába, (ezt sajnálom egy kicsit), még anno mikor németeket húztam 8.0-ba, és zsinórba jöttek a 10-es vereség kombók, az sem húzott fel, valószínű most jött el az a pont amikor betelt a pohár, aztán lehet, hogy jövő hét végén meg már töltöm is le, de az is lehet, hogy hosszab szünet következik, hátha addig kalapálnak valamit, esetleg elkezdenek hallgatni a játékosokra (na jó, nem fognak...) és egy tökéletes játékot csinálnak nekünk.