Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #26000 Prém fiók és egyébb bónuszokat nem csak a meccs végén kapod meg? Hiába mész prém jármúvel ugyan annyi xp-t kell, hogy kapj csata közben, mint bárki más, mert ha nem így van akkor viszont az nagyon durva pay to win kombó (és akkor le is döbbenek hirtelen ha tényleg így rakták be a dolgot ahogy írtad).
Nálam viszont tegnap elgurult a gyógyszer, lehet a fáradtság is rátett egy lapáttal, de amik mentek csatákban nálam egy uninstalt eredményezett, pedig ilyen még soha nem volt, korábban. Lehet nem kellet volna PzIV-eket erőltetnem, de teljesen olyan érzésem volt, hogy tök mindegy mit csinálok, ezzel a tankkal, ebben a tierben maximum akkor nyerek ha egyedül vagyok német tankkal és az mm bedob egy usa vagy orosz csapatba. Minél több német játékos van ebben a tierben egy csapatban azzal arányosan nő az esélye annak, hogy vereség lesz a vége. Volt amikor azt hittem, hogy jól állunk, az egyik oldalt lefogtam 3 killnél jártam, ránéztem az eredményjelzőre és akkor látom, hogy szinte mindenki halott 0 killel, a respwannál még egy kill összejött, utána szitává lőttek az ott várakozók. Mentem is a hangárba, ingyen fragnek minek menjek vissza.. Most szünet, majd meglátom lesz-e értelme visszajönni, vagy mikor jön el megint az érzés, amikor már hiányoznak a tankok és rászánom magam a játékra.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.28. 09:00:33