Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #25999 Én személy szerint nagyon szép emlékeket őrzök a Hellcattel kapcsolaban. Kifejezetten szerettem ha Tiger I-k jöttek szembe. Jó hozzá teszem gyorsan javarészt a hegyes lőszert (M79) használtam ellenük, de az viszont minden ponton átvitte. Ha látszott a hasa, akkor ott lőttem. 100%-ban kigyúlladt...utána már - ha le tudtam rohanni akkor a robbanó-páncéltörőt (M62), ha nem akkor továbbra is a hegyest használtam - nem volt nehéz kiszedni a Tigriseket. A többi tank azon a szinten, meg...
Azt elismerem, hogy nem...nagyon nem könnyű vele a játék, de ha valaki ráérez...
...akkor brutál dolgokat lehet vele csinálni. Gyors, robbanékony, és erős az ágyuja. Az a csapat amiben volt (bal)szerencséd menni...tényleg noob-ok hadát rorakoztatta fel...pedig ellenkező esetben le kellett volna darálni az ellenséget-:)
A repcsi respawn témához:
Azt nemtom, hogy a T34-100-t mennyiért lehet alapban behozni. De gondolom olyan 260sp környéke lehet. (Tipp tényleg)...A bombázók meg 600sp magasságában lehetnek. MIvel a T34-100 prémium, meg lehet hogy még prémiumfiók is társúl mellé...nem kétlem, hogy egy sima foglalás elég volt neki, hogy be tudja hozni a bombázót.
Én a sima Párduc A-val prem nélük, (de talizmánnal) tudom, hogy ha behúzom a foglalást, meg bohóckodok még kicsit a pályán, már összejön annyi, hogy a WF-190-en vissza térjek. ami ugye 480SP.
Szóval én abszolút nem tartom lehetetlennek a dolgot. A Prem jármű+prem fiók, csávó foglalt, esetleg még némi ellenséges arty tűz is zűdult mellé, ami kicsit sebezte, de nagy kárt nem tett benne...+némi gpu tűz is egy ellenséges tankból... - ahogy írta már más is lenntebb - elégséges volt az újra éledéshez.