Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #25969 Még azt se tudtam hogy létezik ez a játék.
Szerintem is javult a játék összességében. Pár idegesítő dolgot sikerült kivenniük, vagy csak elhagytam azokat a Tiereket ahol jellemző, mint pl amikor a PZ II-met minden csatában felborította valaki vagy valami, na azon ki tudtam akadni. Azt nem tudnám megmondani hogy ez a játék fizikája okozta vagy pedig maga a tény hogy a PZ II csak egy tank jellegű jármű, de valahogy mégse igazi tank. De végül is elmúlt, az idejét nem tudom mikor borultam fel utoljára. Vannak azért hibák de összességében azért jó játék szerintem. Sokkal inkább ez mint a wot vagy más ilyen árkád játék.
A pz III is de főleg a IV az valami félelmetes hogy mennyire lőszer érzékeny. Magasan az a típus robbant fel legtöbbször ammo rack miatt az általam próbált típusok közül. Bár az is igaz hogy régebben mentem velük, de csak minden 4. 5. találat volt olyan hogy nem robbantam.
Ha azt a sok killes rárepülést láttam volna még most is ott anyáznék szerintem a chatben...