Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #25965 Több kérdés is felmerült de először is kösz a képeket.
Mikori képek ezek? Tank is combat ineffective? :D A "helyzetjelentő" (ki kit lőtt ki) ismerős meg hogy jobb felső sarokban jelzi az fps-t. De ez a szöveg ez komoly! :D
Az első kép a 8vs8 az sim csata?(a 8vs8 az event egyébként?) hogy ilyen hamar odaértek a gépek? Velem eddig 1x volt ilyen sim csatában azonnal 2 oldali agyvérzést kaptam... ha ez rendszeres lenne már nem játszanék szerintem... :D
Ilyen yer-2 van még a játékban? Nem rémlik hogy találkoztam volna vele. Pedig pár típust megjegyeztem amitől rettegek a játékba. Pont most gondolkodtam rajta hogy T4 simbe mennyire élethűen hozza a játék a szövetséges légi fölényt, ott kb 4ből 3 csata bombatalálattal ért véget múltkor. Bár azért én messzebb jutottam mint Te a képen...