11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Na azt nem tudom hogy van egy max amit aztán annyi felé oszt ahányan foglaltak, vagy csak az ott eltöltött idő számít-e.
    Azt megtudom erősíteni hogy ha IS-el kezdesz akkor azért kell darálni hogy újra tudjál éledni. Aztán meg nézel amikor jön egy hellcat, M19 vagy egy kugelblitz és elnyel 2 vagy akár 3 lövést is a 122-ből, ő meg leláncol és a csapattársai ellepnek mint a hangyák. Mondanom se kell neki a 320 találat persze a következő 2 hétre elég SP-t ad, és az egész amerikai vagy német ággal 2x újratudna éledni ugyanabban a csatában. Úgyhogy szerencsére teljesen igazságos ez is. Ma egyébként megint agyérgörcsöt kaptam a német légvédelmisektől. Advance to rhine, mit csinál az ostwind? Szemből sorozza a T-32-t, odaérek a közelbe kilövöm a T-32-t, gurulok 4 métert és már kapom is a bombákat. Ki lehet találni ki éledt újra...
    Az meg hogy valaki áll x időt egy foglaló körben az nem teljesítmény azért semmit nem kell tenni csak odagurulsz és ha a csata elején csinálod akkor még le se tudnak bombázni. Arra én se adnék semmit, vagy legalábbis kevesebbet.