11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Nem akarok hülyeséget írni (majd otthon megnézem), de szerintem a bomber a legdragabb xp szempontjából. Pont azért nem is tudsz bomberrel kezdeni, mert a kezdő xp-d ből csak egy heavy-t tudsz indítani, bomberre már nem elég, szóval tényleg nem adják ingyen de délután megnézem mennyiért lehet behozni a Tu-2-őt (meg sem lepődnék ha valami oknál fogva mondjuk vadászgép xp áron kerülhetne csatába ). Amúgy a játék jutalmazási rendszere szerintem fos. Arra célzok, hogy egy usa-német tankkal amik gyakran több lövéssel lőnek ki egy ellenfelet általában már 1kill után is simán bejövök egy másik járművel, míg többször volt már például Is2-vel, hogy 2-3 ellenséget oneshotoltam, és nem tudtam visszajönni, mert 2 sima oneshot kill lófaszt nem ér. Ugyen ez igaz a foglalásra, amivel igaz, hogy csatákat lehet megnyerni, de nem jutalmaznám ennyi xp-vel a gyakran semmit, főleg ha több foglalandó pont is van, és az első foglalásában 0 rizikó van, mert ott van a kezdőkör mellett.
    Ja azt tudom, hogy minél tovább vagyok a foglalókörben akkor több xp, de nézi-e azt, hogy többen vagyunk bent, vagy csak egyedül foglalok?
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.26. 13:16:48