Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #25956 Minél több ideig vagy a foglaló körben annál több xp-t kapsz. Bár én nem szeretek foglalni mert ahogy belépek a foglaló körbe azonnal zuhognak a bombák.
Azt nem tudom foglalt-e az illető, azt se vitatom hogy csinált is valamit, lehet hogy volt 2-3 találata előtte meg foglalt meg kapott ő is 1et. De 2-3 perc alatt összeszedett egy Tu-2re valót ami ugye egy T4 bomber. (azt nem tudom hogy a Tiernek van-e jelentősége újraéledés szempontjából) Ha mondjuk egy heavyvel egyenértékű egy bomber akkor sokba került neki mert elsőre 400SP volt nekem a KT, nyilván neki a 34-100 kevesebb, 240SP talán. De akkor is valahonnan össze kellett kaparnia legalább 3-400 SP-t a második körre, mert minden újraéledés egyre "drágább" ugye...
gstup: pontosan ezért nem értem hogy jött be a TU-2vel, mert bár repülőkben nagyon nem vagyok otthon. (A nagyon híres vadászokat meg bombázókat felismerem). De ez kifejezetten bombázónak tűnik nekem, amire eddig mindenki azt mondta hogy ingyen nem tudsz azzal jönni.