Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #25955 Egy foglalásért nagyon sok xp-t kapsz, legalább annyit, hogy behozhass egy másik, olcsóbb járművet (med/td-re tuti elég) de szerintem annyit nem, hogy azonnal bomberbe ülj. Nem tudom, hogy a Tu-2 mennyi xp-be kerül behozatalkor, de nekem úgy rémlik, hogy egy heavy tank és egy bomber közel azonos xp mennyiségért hozható be. Kérdés, hogy ő lőtt-e valakit, vagy őt lőtte-e valaki korábban (ha kapott géppuska sorozatot az nagyon sok xp-t jelent neki), esetleg arty sérülés miatt kapott-e még xp-t amiből összejött annyi, hogy behozhassa. Még esetleg azt tudom elképzelni, hogy egyedül foglalt, bár hogy ezért több xp-t kap-e valaki soha nem néztem, de elképzelhetőnek tartom.
Amióta erre rájöttem, és olyan a map is, akkor nem rohanok mindig előre, inkább foglalok, mert ha balul is sül el valami később, már lesz annyi xp-m hogy vissza tudjak jönni egy másik tankkal.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.26. 12:44:36