11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Az előbb stalingrádon mentem egy RB-t a H tornyos KT-val, a pálya két átellenes sarkán voltak a Spawn pontok. Be van állítva nekem hogy csak olyan csatába dobjon be ami kezdődik. El is indultam szépen a pálya szélén a hangárok mellett a szélső vasútvonalaknál. Elértem a pálya sarkához ahol volt az A pont, kb akkor foglalták el teljesen amikor odaértünk. Megálltam egy épület sarkánál és már jött is ki jobb oldalon egy 34-100 amit egyből ki is lőttem. Ekkor még a fél órás battle time-ból volt vissza 27-28 perc. Az a csávó akit kilőttem szépen beült egy TU-2-be és lebombázott kb a 24,5 perccel a csata vége előtt. Ebbe nincs semmi érdekes, csak eszembe jutott hogy itt többen próbáltak meggyőzni arról hogy mennyi mindent kell tenni ahhoz hogy átülhess egy bombázóba. Gondolom hogy megdolgozott érte 0 killel 2-3 perc alatt...
    (miután engem meg egy jagdpanther-t bombázott le megnéztem, összesen volt 2 killje meg 1x meghalt!)
    Hát kb ennyit arról hogy mennyire nehéz átülni egy bombázóba....