11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Már tegnap lezártuk Drougherttel. Erre te ide jössz és beleokoskodsz! Legalább olvasnád el akkor a hozzászólásokat.
    Lássuk akkor még1x Te kedvedért:
    Végig egy dologról beszéltem én, és végig egy dologról beszélt Droughert. Volt nekem egy állításom a 25882-ben ezt megbeszéltük ezt te is megértetted valahogy. Ő erre reagált a 25883-ban. Ezután átterelődött a szó arra hogy az RNG mekkora befolyásoló tényező is valójában? Szerintem befolyásoló tényező például közel azonos képességek esetén, Droughert szerint viszont nem. Én leírtam hogy miért befolyásol ő meg leírta miért nem. 25890, 25896, 25898-as hozzászólások.

Ajánlom figyelmedbe a 25898-as hozzászólás utolsó mondatát. Ha nem érted meg írj nyugodtan! Egyébként tudod követni? Szólj ha nem átvehetjük még párszor...
    "Viszont amikor mondjuk van 20-30% eltérés 2 játékos között akkor az azért nem valószínű hogy véletlen vagy RNG, de pár % eltérésnél nem biztos hogy jobb és annyival akinek több a WR-je."
    Itt amint láthatod azzal kezdem a mondatot hogy a nagy különbség nem véletlen, magyarul azért tenni kell, még máshogy fogalmazva akinek több az jobb. Ahogy a példa mutatja ezt vagy nem olvastátok vagy nem tudjátok mit jelent. Nézzük akkor a mondat második felét pár % eltérést simán kiadhat az RNG, itt jött a képbe a kis % amit nem tudtatok felfogni szintén. Egyébként ez visszavezet ahhoz hogy a WR nem ad egy egzakt mérhető számot a képességeidről, mivel szerintem az RNG befolyásolja és 2 azonos képességű játékosnál eltérés jöhet ki, miközben a képességeik azonosak a WR értékük nem, és itt ilyen kis pár %-os eltérésre gondoltam.

Bírod még a tempót?

Nézzük akkor tovább. 25900-as hozzászólás. Az RNG-s kitérő után itt Droughert azt ecseteli nekem hogy igenis hozzátudsz tenni a saját WR értékedhez (itt jegyzem meg hogy soha nem állítottam az ellenkezőjét) és példákat mond arra hogy milyen értékek mutatják meg jobban a képességeidet. "Akkor mondok egy egyszerűbb értéket, ne nézd a wr-t, csak nézd a The average relatíve position értéket."-Droughert
    Jött is a válasz a 25904-ben: "Akkor véletlenül az avarage relative nem mutatja meg jobban a képességeidet? Ha már nyertes és vesztes csatában is mindig elöl vagy akkor jól teljesítesz. Ennek több értelme van mint a WR-nek..." Itt ha értelmezted a mondatot egyből látszik hogy a Droughert által említett avarage relative position érték szerinte is és szerintem is jobban megmutatja a képességeidet. Tehát ő megemlíti ezt az értéket mivel ő is tudja hogy a WR nem minden.

Ezután még írt ő egyet meg én is egyet, majd ő lezárta a maga részéről a vitát. Így én is lezártnak tekintettem. Persze nem ilyen egyszerű mert jössz te és egyből megszakérted az egészet meg magyarázol nekem hogy nem értem. Magyarul ő egy olyan dolgot bizonygatott nekem amit félig én is elfogadtam, lásd nagy %-os különbség vs kis %-os különbség. Majd miután megegyeztünk arról hogy a WR egyedül nem elég, rám "támad" hogy nem értem meg amit ír, és összevissza Írogatok. :D De mind1 erről ennyit.

A másik amikor azt mondod hogy állítok valamit akkor legalább nézz utána hogy hogy volt megfogalmazva és értelmezd elkerülve a leégést. Gondolok itt arra hogy szerintem a WR teljesen független a belefektetett energiától.
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.23. 14:52:54