11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    "mert szerinte ha többször végzel az első helyen, akkor többször fogsz nyerni is a csapattal, vagyis magasabb lesz a wr-ed, amit te az első postodban cáfoltál. ". Ezt TE tényleg most egészen komolyan goldoltad???....szerintem max az effi-értéked lesz magasabb nem a WR-ed attól, hogy többször végzel az 1-3 helyen a csapatodban...mivel ez még nem hozza magával egyértelműen, hogy TE és a csapatod megnyeri a csatát...de kb ezt most már nemtom hányadszor írom le. Ott van 25915-ben....Sim modban sokkal hatékonyabb voltam mint real-ban mégis sim-ben alacsonyabb a WR-em.......de ez most mit is mutat meg abból, hogy én milyen játékos vagyok???
    Te is írtad. Nincs normális statmérő a WT-ban...."Ebben az egész War Thunderben a legnagyobb gond, hogy nincsenek normális statisztikák, nem látod, hogy melyik tank, melyik nemzet milyen winrate értéket ért el egy adott hónapban, adott battle rating értéken"....És itt még szó sincs arról, van-e egyáltalán, ami tényleg megmutatná, hogy egy adott játékos milyen szinten van tudásban....Akkor meg minek is nyaggatuk a témát még mindíg????