Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Sulyan #25923 Az a gond, hogy te csak arról az idézett mondatról beszélsz végig, pedig Droughert a teljes 25882-re válaszolt, ha csak elolvasod a válaszát egyértelmű a dolog. Egy szóval sem állította, hogy a wr a legjobb stat ami megmutat mindent egy adott játékosról, de a jobbaknak magasabb, és azt is leírta, hogy miért. Ezzel azt állításodat próbálta cáfolni, hogy igenis függ a teljesítményedtől ez az érték, és nem teljesen random, tőled független dolog mint ahogy te állítottad. Ennek alátámasztására hozta példának a top3 helyezés stat értéket, mert szerinte ha többször végzel az első helyen, akkor többször fogsz nyerni is a csapattal, vagyis magasabb lesz a wr-ed, amit te az első postodban cáfoltál.
No én ennyit látok az egészben, igazából nem értem, hogy te mit nem értesz, vagy hogy érted félre, de már így is jobban belefolytam mint kellett volna, szóval én itt lezártam a dolgot, intézzétek egymás között.