11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    OOhhhh wazze....-:D...Na tisztázzuk. A statos hozzászólásom nem célirányosan Droughert-nek szólt, hanem általános kérdés-hozzászólás volt - ha megnézed. És azt is leírtam, hogy engem rohadt módon nem érdekel senkinek - köztük a sajátom - statja. Ezt is csak azért írtam, le mert már SZERINTEM ebbő is látszik, hogy ez az egy adat a WR nem lehet releváns, hogy valaki milyen játékos. És ENGEM ez zavart csak, hogy mikor beírta foxi, hogy 2000 csata és 25% WR akkor mindjárt a reakciók egy része azt sugallta, hogy ez csak noob lehet. Pedig után már foxi is írta, hogy ebből nem kell azért messzemenő következteéseket levonni.
    És még Droughert is ezt írta:"Nem kell nagy dologra gondolni, elég ha olyan br-en játszik/játszott ami folyamatos szopóágon volt. Ha pl. induláskor német ágat választotta és elért top br-be valaki és csak ott játszott akkor a 20% már istenes stat volt, de inkább a 10% volt hozható. Vagy nem olyan régen a német 3.3br környékén is hozható volt ilyen eredmény, bár szerintem már ott is kicsit alacsonynak számított a 25%."
    És ezzel idáig egyet is tudok érteni teljes mértékben.
    De ezzel:" Az, hogy valaki, aki játszik több br-en 25%-os wr-t hozzon szerintem kivitelezhetetlen. Ha csak bemegyek csatákba és végig afkolon akkor is jobb satot érek el, gondba lennék, ha ilyen statot kellene elérnem hosszútávon." Nekem ezzel volt gondom.-:)
    Amúgy a game-nickem: _ANDAXIN_ bárki rám kereshet és elemzgetheti az adokat, nem fogok megharagúdni érte.-:D
    Amúgy nem tudnám megmondani, hogy melyik BR.ben és nemzettel játszottam a legtöbb SIM csatám Amíg volt normális SIm..akkor Német, és Orosz is volt, de..őőő....én az amcsira tippelnék...és azon belűl a Hellcat-re...de mondom, ebben nem vagyok biztos.
    És még egyszer: Nem vagyok rágörcsölve a WR-témára, a saját véleményem írtam le. Azért írtam le a statokat mert szerintem azok is mutatják, hogy a WR adat...nem minden. Az, hogy a játékkészítők miből mit elemeznek ki?...hát lelkük rajta. Én magam nem tartom magam egy kiemelkedően jó játékosnak. Nyilván vannak - itt a fórumon is - akik nálam sokkal jobban tolják. És biztos vannak akiknél még én is jobb tudok lenni. Viszont ami a lényeg, hogy engem ez nem izgat. Gyakolró apaként, örülök, ha van időm játszani. Néha kivágnám az egészet, néha meg kifejezetten élvezem a játékot. Azt ennyi.