11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Pontosan az történt, hogy állítottam valamit. Amit meg is indokoltam. Erre valaki elkezd egy teljesen mást állítani, és ezzel próbálja alátámasztani hogy én tévedek. Még csak nem is azt támadja amit leírok hanem állít mást és ezzel bizonyítottnak látja azt hogy nem látom jól. Majd miután felhívom rá a figyelmét hogy honnan indult ki a dolog és ehhez képest ő hova mozdult el, jön a legfőbb meggyőző érv hogy nem értem amit leír. Meg én keverek oda irreleváns dolgokat... :D
    Nyílván nálam van a hiba amikor elviszik a dolgot egy másik irányba majd ezzel megvádolnak hogy én vonok be oda nem illő dolgokat. Aztán a végén kijön neki hogy nem is értem amiről szó van... Mivan????? :D
    Tényleg ennyire nem tiszta?