Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #25911 Nem tudom és Őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Sőt a staitsztikák nem érdekelnek. A saját statjaim sem érdekelnek...mert őszintén szólva egy faszságnak tartom.....
Engem csak az zavar, hogy egy adta alapján általánosítasz. Mely szetin:"jesszus!!!!
most láttam egy "embert" 2000 csatával és 25.1% winrátával OMFG"
...holott Te is írtad:"És igen olyan is lehet, hogy valaki baromi jó játékos és van 25%-os wr-je, de mondjuk egy 1000db-os mintából mennyi ilyet fogsz találni?"...Nem tudom hány ilyen van...de lehet hogy van...tehát nem lehet objektív és hiteles mérce PUSZTÁN a WR adatja egy játékosnak a képességiről.
Szerintem csak erről szól az egész...függetlenűl attól, hogy milyen csodás esszéket írtál le előtte....-:)
...amiket hidd el olvastam és értettem is....csak nem értek vele egyet....ami meg az Én egyéni véleményem.
Nem mondom, hogy egy jobb képességű játékosnak nem lehet jobb a WR-je...de nem törvényszerű, hogy jobb a WR-je...és vica-verza....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.23. 08:14:42